#33

129 4 1
                                    

Diana pov
Ik wandel naar de jongens hun hotel en glimlach als ik Louis al zie staan. Ik ren naar hem toe en vlieg om zijn nek.
"I've missed you."mompelt hij in mijn haar. Ik glimlach.
"I've missed you too boobear."hij glimlacht en neemt mijn hand vast waarna we eerst in de Starbucks iets gaan drinken en als we klaar zijn vertrekken we naar een plekje in het bos. Het is er open en stil en ik vindt het er echt prachtig. Olivia bracht me hier vroeger naartoe als er weer iets gebeurde met papa. Hier was de enige plek dat ik rustig werd. Ik leg een geruiten dekentje op de grond waar Louis en ik dan op gaan zitten. Ik glimlach als ik hem verwonderd rond zie kijken. Hij kijkt me glimlachend aan en nog geen second later voel ik zijn lippen op de mijne. Ik ga op mijn buik liggen en sluit mijn ogen terwijl ik geniet van het geluid van de fluitende vogels en het beekje op de achtergrond. Minuten gaan in stilte voorbij maar die wordt plots doorbroken door Louis' mooie stem.
"Het is hier prachtig poo."ik glimlach en open mijn ogen om hem aan te kijken.
"Vind ik ook." Hij streelt over mijn wang waardoor ik glimlach.
"Hoe ben je hierop gekomen?"ik kijk naar het gras en haal de herinnering van vroeger weer boven. Niet gedacht dat die zo pijnlijk ging zijn..
"Olivia! Diana! Waar zitten jullie?! Kom hier! Nu! Of papa wordt boos!" Ik kijk Olivia aan die haar vinger voor haar lippen houd. Ik ben zes en zij is een tijdje geleden zeven geworden. Ik kijk onwetend naar de deur en kijk dan weer naar het grotere meisje voor mij. "Shsh Diana. Papa komt, verstop je in de kast."ik luister naar Olivia die de kastdeur opentrekt en ga achter een paar jassen zitten. De deur gaat dicht en wat er verder gebeurd daar ben ik me niet van bewust.
Als ik uit de kast kom lijkt alles weer oke. Maar dat was blijkbaar verre van zo.
"Godver! Ik vermoord die kleine onderkruipsels! Waar zitten ze?!"
"Olivia, Diana prutsies kom eens bij papa? Willen jullie een koekje?" Olivia pakte mijn hand omdat ik al naar beneden wou gaan voor mijn 'koekje' en trok het raampje in de badkamer open waarna we naar buiten liepen en plots hier stonden.
"Dat ik nooit geweten heb dat ze mijn zus is.. ik ben werkelijk achterlijk." Louis kijkt me verward aan.
"Oh ja."ik lach zacht.
"Toen mijn vader weer eens razend werd, bracht Olivia me hier. Nuja we bleven rennen en kwamen plots hier terecht. Sindsdien kwamen we hier elke keer weer."leg ik kort uit.
"Wat deed je vader zoal..?"vraagt hij aarzelend ik kijk weg.
"Ik weet het eigenlijk niet.. nuja ik heb een keer iets gezien maar verder zat ik altijd in de kast.. voor de rest- nee.. weet ik niks."hij kijkt verbaasd maar knikt dan toch. Ouh.. ik weet wel iets.. maar dat komt niemand ooit te weten. Zelfs Olivia niet.
"Heb je honger?"hij knikt en kijkt me glimlachend aan ik lach zacht en kus hem waarna ik een stukje aardbei in zijn mond prop en lachend op de grond val met hem op mij en we in een kietel gevecht belanden.
Uren gaan voorbij en voor ik het besef liggen we knuffelend tegen elkaar onder een prachtige donkere sterrenhemel.
"Bedankt voor vandaag poo."ik glimlach.
"Jij bedankt om mee te komen."hij lacht zacht.
"Als ik bij jou ben kom ik overal mee naartoe."ik glimlach en plaats een kus op zijn wang.
"Ik hou van je Lou."hij kijkt me aan en glimlacht. Iets dat ik nog net kan zien.
"Ik ook van jou Didi."hij trekt me dichter tegen hem aan en plaatst een kusje op mijn voorhoofd.
we gaan na nog een lange tijd naar huis en maken ons klaar om in bed te gaan liggen.
"Mag ik je shirt aandoen?"vraag ik met puppy-oogjes. Hij grinnikt en knikt waarna ik blij zijn shirt over mijn hoofd trek.
"Yay dankje!"
"Je hebt geluk dat ze je zo sexy staan."zeg hij terwijl hij me knuffelt. Ik lach zacht en kus hem op zijn wang.
"Ik hou van je."fluister ik als ik in zijn ogen kijk.
"Ik ook van jou."mijn hart slaat een sprong over bij zijn woorden. Ik weet het wel, maar om dat zo van hem te horen wekt toch altijd een kriebel op. We gaan knuffelend op bed liggen en het ritme van zijn hartkloppingen en hoe hij zachtjes door mijn haar streelt doen me al bijna meteen in slaap vallen.
Deze date.. was geweldig! Al zeg ik het zelf.
Ik plaats een kusje op zijn borst en teken er dan figuurtjes waarna ik niet veel later in slaap val.

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu