#39

99 4 3
                                    

Niall pov
Thanks for tonight Paris!
Off we go!
Ik plaats de tweet en glimlach bij het zien van de bus. Drie uur rijden.. en dan.. zie ik mijn Olivia en Diana weer terug! Ik kijk door de ramen van de bus naar buiten en zak langzaam weg in een diepe slaap.
'Oliiiiiii je moet komeeeeeen!' Ik grinnik als ik haar zie lachen en kus haar op haar voorhoofd. 'Ja wat is er ?' Lacht ze zacht. Ik kijk haar verliefd aan en vind wel meer dan duizend dingen die ik geweldig vind aan haar.
'Ik zie je graag.'fluister ik tegen haar lippen.'ik jou ook Irish.'ik glimlach en kus haar.
'Kom, we gaan pannenkoeken eten en samen dik worden.'grijns ik waardoor ze lachend haar hoofd schud.
'Ik moet je iets vertellen..'ik kijk haar met een opgetrokken wenkbrauw aan.
'Ja?' Ze kijkt gestrest naar de tafel waardoor ik haar hand lief vastneem en haar ogen de mijne ontmoeten.
'Ik.. ben zwanger.'mijn mond valt open. Oh mijn god.. ik kijk haar voor tien minuten vol verbazing aan.
'Zeg iets alsjeblieft..'ik knipper met mijn ogen en schud snel mijn hoofd.
'Ja.'ik schraap mijn keel.
'Dat is geweldig!'breng ik blij uit. Ze kijkt verrast op.
'J-ja?' Ik glimlach en kus haar op haar voorhoofd.
'Ja.'ze glimlacht en knuffelt me.
'Niall, Niall... Niall! Horan!' Ik schrik wakker en kijk in Louis' blije gezicht.
"We zijn er!"ik spring recht en kijk blij op.
"Ja? Echt ?!"hij knikt waarna ik meteen uitstap en aan hun deur ga bellen. De deur gaat na een half minuutje open en daar staan ze dan..
Oli en Didi.. ik knuffel hun allebei tegelijk waardoor ze lachen.
"Gelieve mijn vriendin los te laten."ik grinnik door Louis en laat Diana los waarna ik Olivia knuffel en mijn lippen op de hare druk.
"Ik heb je zo gemist."fluisteren we in koor. Ik glimlach en kijk haar na wat lijkt twee seconden maar volgens mij toch tien minuten waren glimlachend aan. Haar haar zit in een staart van het werken en haar gezicht licht op in het maanlicht. Ik streel over haar wang en kus haar nog eens.
"Kom princess. Inladen, en wegwezen."ik glimlach en ga met haar en de jongens naar binnen waarna we al de dozen van de meisjes in de bus zetten en vertrekken naar ons nieuwe huis.. off to London! Ik ga met Olivia in de zetel liggen op de bus en streel over haar wang.
"Ik heb je zo gemist."ze glimlacht en kust me.
"Ik jou ook." Ik voel me zo gelukkig! Mijn meisje ligt eindelijk weer in mijn armen.
"Kom, we gaan slapen baby."ze glimlacht en knikt waarna ik haar mee neem naar mijn 'bed' en we bijna meteen in elkaars armen in slaap vallen.
"Wake up, we're home."ik kreun zacht en kijk in de ogen van Paul. Ik kijk naast me en glimlach meteen als ik Olivia zie liggen. Ik knik naar Paul die glimlachend het gordijntje dat ons 'bed' scheidt van de andere ruimtes sluit. Ik streel over Olivia haar wang en plaats een kusje op haar voorhoofd. God wat hou ik van dit meisje..
"Oli, babygirl. Wake up we're home sweetheart."ze opent langzaam haar ogen en kijkt me glimlachend aan. Ze geeft me een lief kusje waarna ze een calvin klein bh aantrekt en in mijn shirt en een kort shortje, dat haar by the way enorm sexy staat, naar buiten gaat. Ik neem haar hand vast en ga met haar naar binnen waar we de rest tegen komen.
"Jullie komen dus nog, ik dacht al dat jullie dood waren ofzo."zegt Carolina lachend.
"Laten we onze kamers indelen!"schreeuwt Louis die opspringt en naar boven rent. We volgen hem lachend en iedereen verdwijnt in zijn eigen kamer.
"Wow.."ik kijk glimlachend naar Olivia die vol verbazing rondkijkt. Ik neem haar hand vast waardoor ze glimlacht.
"Het is prachtig.."mompelt ze verbaasd. Ik trek haar naar me toe en kus haar.
"Net zoals jou, ik zie je doodgraag babygirl. Ik ben blij dat je gekozen hebt om bij ons te komen wonen."ze glimlacht en kust me waarna ze me recht in mijn ogen aankijkt.
"De beste keuze die ik ooit gemaakt heb."zegt ze glimlachend. Ik plaats een kusje op haar neus waarna we samen de kamer beginnen in te richten. Als we na een uurtje klaar zijn gaan we glimlachend in bed liggen en kijk ik haar dolgelukkig aan. Ze ziet er zo mooi uit. De zon die op haar prachtige gezicht schijnt en haar haar dat nu los rond haar hoofd ligt. Ik speel een beetje met haar haar terwijl ze met haar vingers figuurtjes op mijn buik tekent.
"Kom hier."fluister ik zacht terwijl ik haar langzaam op mij trek. Ze streelt glimlachend over mijn wang en kijkt me vol liefde aan.
"Je bent prachtig babygirl."ze glimlacht bescheiden en plaatst een kusje op mijn neus.
"Jij ziet er anders ook wel sexy uit zo."zegt ze met een kleine grijns. Ik grinnik.
"Ahzo, vindt je het sexy als ik geen t-shirt aan heb?"ze knikt.
"Zeer sexy."mompelt ze waarna ik een spoor van kusjes in mijn nek voel. Ik glimlach en streel over haar onderrug terwijl mijn andere hand op haar bil ligt en lichte cirkeltjes tekent. Ze laat haar hoofd na een tijdje in mijn nekholte liggen waarna ze begint met hartjes tekenen op mijn borst met haar vinger.
"Onze kamer is echt prachtig geworden."zeg ik zacht ze knikt instemmend.
"Ja, ik vind de kamer echt super ingedeeld. Ik kan gewoon niet geloven dat het nu ons huis is.. van ons allemaal. Ik had ook nooit gedacht dat ik hier, met jou zou liggen."ik glimlach en plaats een kusje op haar hoofd.
"Ik had ook nooit gedacht dat ik mijn crazy mofo zou vinden, en zeker niet nu. Als je het bekijkt ik ben nog jong. Maar ik ben blij dat het gebeurd is. God ik zou niet weten hoe ik zonder jou en Diana zou moeten."ze kijkt glimlachend naar me op en gaat op mijn middel zitten. Ik had nooit gedacht dat ik die ene persoon zou vinden, maar ik ben blij dat ik haar gevonden heb en ik voor haar gegaan ben. She's the one I'm gonna marry one day..

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu