#2

305 17 1
                                    

"Diana nee!" Ik ren naar haar toe en probeer haar terug te trekken. Weg van ons brandende huis. Ze rent door de vlammen naar binnen en achter haar valt het plafond naar beneden waarna ik haar hoor schreeuwen. Ik wil naar binnen rennen maar word door mijn buurvrouw tegengehouden.

Ik schrik wakker en probeer mijn ademhaling onder controle te krijgen. Rot nachtmerries.
Ik kijk naar de klok die op mijn nachtkastje staat en zie staan dat het half tien is.
Ik sta zuchtend op en maak al wat te eten klaar waarna ik wat voor school werk. Ik wrijf zuchtend over mijn hoofd en neem een slokje van mijn lekkere warme thee. Ik schrijf mijn naam op de saaie taak chemie en steek met een verveelde zucht de map weg. Nu nog een test van Engels leren en dan gaan werken. Ik kijk na een tijdje leren op mijn horloge en lach zacht. Half twaalf. Het verbaasd me niks dat Diana nog slaapt. Ik ga de trap op naar boven en doe stil haar kamerdeur open.
"Hey slaapkop, opstaan." Geen reactie.
"Opstaan." herhaal ik mezelf weer maar alweer krijg ik geen reactie, ik pak stilletjes Diana's gsm van het nachtkastje en klik op tonen. Ik zet een opname op waarmee je haar altijd wakker krijgt.
'Goeiemorgen, dit is Louis Tomlinson, het is tijd om op te staan. Dus, sta op.'

"Louis!" schreeuwt Diana die ineens wel wakker is. Ik begin te lachen, waardoor ze snapt dat het niet echt Louis was die sprak, en ze me geïrriteerd aankijkt. Sorry not sorry.
"Ik kreeg je gewoon echt niet wakker." zeg ik mezelf verdedigend waardoor ze zuchtend op haar zij rolt.
"Ik vertrek binnen een kwartiertje naar mijn werk, het ontbijt staat op de tafel." Ze knikt en legt haar weer beter in bed waardoor ik lachend mijn ogen rol en ga douchen. Als ik helemaal klaar ben om te vertrekken neem ik nog snel mijn brooddoos mee, roep ik naar Diana dat ik vertrek en stap dan naar buiten waar ik ga wachten op de bus.
Ik scrol wat door Instagram en krijg plots een mail binnen. Ik open hem en geloof mijn ogen niet.

'Beste
U hebt gewonnen! Meet and Greet met Niall Horan van One Direction!
U heeft recent meegedaan aan een wedstrijd van Radio one waarbij u een meet and greet met de enige, echte Niall Horan kon winnen.
U heeft alle vragen als eerste goed beantwoord!
In onderstaand bestand staat de extra informatie over hoe de meet and greet zal verlopen.
Veel plezier!
Groeten
Radio one.'
Ik neem een screenshot van het bericht en stuur het meteen door naar Diana. Ik kan het niet geloven! Ik heb gewonnen! Ik ga Niall ontmoeten!

—————
[Didi👯‍♀️]
OH MY GOD! Dit meen je niet! AAAAAAH!!!!!!
[Ik]
Jawel. Ik kan het niet geloven!
[Didi👯‍♀️]
Ik ben zo blij! We gaan hem gewoon ontmoeten!
[Ik]
Ja.. daarover, in het bijgevoegde document staat dat er maar één persoon mag gaan...
[Didi👯‍♀️]
Oh.
[Ik]
Sorry..
[Didi👯‍♀️]
Neen, kan jij niets aandoen. Wanneer is het?
[Ik]
Binnen drie weken. Dan hebben ze enkele dagen vakantie.
[Didi👯‍♀️]
Wel, regel een handtekening? (:
[Ik]
Doe ik zeker! x
——————
Ik zucht en steek mijn gsm weg waarna ik de toog opruim en de machines kuis. Wat een drukke dag was dit. Ik vind het zo erg voor Diana, ze keek er zo hard naar uit en nu heb ik dat van haar afgepakt. Nuja, niet dat ik er iets aan kan doen maar toch, het gevoel is er wel.
Ik borstel het café waarna ik het licht uitdoe en de deur achter me op slot draai. Shift zit erop. Nu nog met de bus naar huis. Ik kijk naar het uur en zucht. Half elf. Ik geeuw en stap vermoeid de bus op waarna ik er tien haltes verder weer afstap. Eenmaal thuis laat ik me in de zetel vallen en veeg ik vermoeid in mijn ogen. Diana zal vast wel al slapen. Ik eet de overschot van het eten van gisteren op en ga dan zelf ook slapen. Morgen wordt een lange dag. We hebben nog veel schoolwerk te doen en ik moet nog kuisen ook.

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu