#21

119 4 0
                                    

Olivia pov
Ik zet mijn wekker uit en maak Diana wakker.
"Kom, examen wiskunde vandaag."fluister ik zacht. Ze zucht en knikt waarna we de bus naar huis nemen. Daar aangekomen trekken we propere kleren aan en gaan we naar school.
Op school kijkt iedereen ons vuil aan en ik kijk naar de grond. Als je even niet naar school moet en omgaat met geweldige mensen, vergeet al je al snel dat iedereen je haat..
"Laat je niet doen he."zegt Diana met een elleboogstootje. Ik glimlach naar haar en schud mijn hoofd. Onderweg naar het lokaal word ik tegen de muur geduwd.
"Ahw.."mompel ik als ik over mijn rib wrijf. Dat deed niet goed.. zeker niet omdat er een blauweplek om gevormd is door Carol.
"Had je iets te zeggen trol?"vraagt Chelsea op een gemene toon. Trol.. Ik weet dat ik er niet uitzie bedankt om dat nog eens te zeggen.
"Nee.. het spijt me, ik wou niet tegen je aan lopen.."mompel ik. Diana zucht zacht en kijkt naar buiten door het raam. Tot zover het 'Ik-laat-me-niet-doen gedeelte'.
"Ik hoop het maar! Je hebt geluk dat ik naar mijn lokaal moet nu anders had ik je van de trap gegooid."zegt ze bitchy waarna ze met een duw tegen mijn schouder weggaat. En dat is waar, ze had me letterlijk van de trap gegooid..
-Flashback.-
"Olivia! Ga aan de kant vieze trol! Zie je niet dat ik erlangs wil?"roept Chelsea kwaad. Ik kijk gekwetst naar beneden en ga aan de kant.
"Sorry ik-" "Het boeit me niet! Niemand gaf je toestemming om tegen me te praten!"ik kijk naar beneden. Oogcontact altijd vermeiden..
"Kijk me aan als ik tegen je spreek!" Spreek..? Roepen zul je bedoelen..
Ik kijk omhoog maar blijkbaar niet snel genoeg want voor ik besef wat er gebeurd heb ik een helse pijn in mijn rug, kan ik moeilijk ademhalen en lig ik onderaan de trap.
-Einde flashback.-
"Waarom zei je nu dat je niet tegen haar aan wou lopen? Zij liep expres tegen jou!"zegt Diana kwaad die me uit mijn gedachten haalt.
"Laat het gewoon Diana.. het had het niet veel beter gemaakt als ik het niet gezegd had.."zeg ik. Ze zucht en knuffelt me waarna we onze weg naar ons examenlokaal vervolgen.
"Wat heb jij met u haar gedaan? Het is afschuwelijk!"Lacht Nathan gemeen. Ik kijk weg en voel tranen opkomen die ik niet van plan ben los te laten. Ik heb genoeg gehuild de voorbije dagen.
"Was voor een weddenschap.."mompel ik dan maar.
"Tss.. je bent er niet bepaald mooier op geworden."zegt hij spottend waarna hij en zijn meelopers beginnen te lachen. Ik kijk weg en ga het lokaal binnen als de leerkracht er is.
"Jullie examens worden nu uitgedeeld, als jullie ook maar één woord durven te zeggen neem ik ze weer af en heb je een nul."zegt de leerkracht die de examens begint uit te delen.
"Sterf."fluistert Lander met een lieve glimlach. Graag..
Ik kijk naar mijn blad en begin met invullen. Als ik na twee uur klaar ben en afgeef ga ik naar buiten en ga ik bij Diana zitten die op mij aan het wachten was.
"En hoe ging het?"vraag ik terwijl ik mijn gsm weer inschakel voor tien minuutjes.
"Goed, ik snapte vraag zevenentwintig niet goed maar voor de rest ging het goed, bij jou?"vraagt ze afwachtend. Ik glimlach zwak.
"Kon beter, maar denk wel dat het goed is gegaan, ongeacht mijn slechte wiskunde." Ze knikt,nu nog een examen.. vandaag zijn het er twee.. wiskunde en chemie.. We gaan naar het volgende lokaal en negeren de opmerkingen van iedereen terwijl ik mijn gsm uitzet waarna we aan ons tweede examen beginnen. Als we klaar zijn geven we af en gaan we samen naar de stelplaats waarna ik mijn gsm weer aan zet.
"Onze bus is daar."ik knik en toon mijn buzzypass waarna ik op een twee zit ga zitten met Diana en gebeld word.
"Uhm hallo? Examen.. ja nee alles gaat prima. Tuurlijk. Neen hoor ik ben oke. Maak je geen zorgen. Ja, op de bus nu. Oke, ja ben er dan weer. Naar jullie? Is goed. Hoe lang? Uhm ja oke we halen even kleren en komen dan naar jullie. Okej tot straks."
"Wie was het?"vraagt Diana verbaasd.
"Niall, hij was ongerust toen niemand wist waar we waren."zeg ik met een klein glimlachje. Hij is toch ook zo schattig.
"Mouh."
"We mogen blijven slapen tot zondag."ze knikt goedkeurend. Tuurlijk vindt ze dat niet erg, met Louis, de rest van one direction en carolina in een hotelkamer zitten. Wat een straf..
"Nu even kleren halen dan?"ik knik waarna we afstappen bij de halte thuis en een aantal kleren in een rugzak steken.
To Nialler <3
'On our way! (: x'
"Heb je gestuurd?"vraagt Diana glimlachend. Ik knik waarna we na een kwartiertje
aftappen bij het hotel en naar Liam zijn kamer gaan.
"Hii! We waren doodongerust!"zegt Liam bezorgd die ons meteen in een warme knuffel trekt. Ik glimlach en schud mijn hoofd.
"Dat hoefde niet, we waren gewoon op school."zegt Diana die in de zetel gaat zitten naast Louis en Zayn.
"Wat hebben jullie al gedaan vandaag?"vraag ik na een tijdje stilte.
"Bwua, naar de winkel gegaan en dat is het eigenlijk."zegt Harry met een schattig lachje.
"Neen Harry, we zijn ook opgestaan."zegt Louis die lacht waardoor we allemaal ook beginnen te lachen. Idioot toch..
"Ja, dat ook ja."zegt hij lachend.
"En wat gaan jullie nog doen vandaag?"vraagt Diana nieuwsgierig.
"Uhm, straks repetitie dus dan zijn jullie alleen hier met Carolina en daarna waarschijnlijk gamen of een film kijken ofso." Zegt Zayn bedenkelijk.
"Ouh nice. Om hoe laat zijn jullie weer terug?"vraag ik.
"Uhm.. de repetitie begint om half zeven en we zijn terug om half tien denk ik."zegt Niall. We knikken en gaan samen naar de schaatsbaan waar we enorm veel plezier hebben.
---
"Kan ik even douchen Liam?"vraag ik als we in zijn woonkamer gaan zitten op de matrassen. Hij knikt en komt met me mee naar de badkamer.
"Hier, zo is het warm water en zo is het koud water."zegt hij lief ik glimlach en bedank hem waarna hij weggaat en ik in de douche stap. Als ik klaar ben trek ik een topje aan met een rokje en ga ik weer bij de rest zitten waarna Diana gaat douchen.
"En hoe ging je examen?"vraagt Niall nieuwsgierig.
"Goed denk ik, mijn wiskunde is al heel mijn leven slecht maar ik denk dat het examen wel goed was en Chemie dat ging ook vlotjes."zeg ik met een trotse glimlach.
"Dat is goed!"zegt Harry blij.
"En wat heb je morgen?"vraagt Zayn dan.
"Aardrijkskunde en fysica."
"Eww.."ik lach zacht inderdaad.
"Tot wanneer heb je examens?"vraagt Louis terwijl Diana weer hij ons komt zitten.
"Uhm tot volgende week woensdag."zeg ik bedenkelijk.
"Dat is lang.."zegt Liam verbaasd.
"Best wel eigenlijk, maar we zijn er bijna."zeg ik.
"Succes, je kan het wel!"zegt Niall met een grote glimlach ik lach zacht door zijn enthousiasme en bedank hem.
"Wij moeten naar de repetitie vertrekken jongens, meisjes we zien jullie binnen een aantal uurtjes terug he."zegt Liam waarna we knikken en ze weg gaan.
"Hoe zit dat nu tussen jou en Louis?"vraag ik aan Diana met een grijnsje.
"We zijn close, maar niks meer ofso."zegt ze blozend.
"Komt nog!"schreeuwt Carolina meteen waardoor ik lach. Hyperactief konijn!
"Ik hoop het."zegt Diana met een zucht. Ik leg mijn hand op haar schouder en knik.
"Natuurlijk wel! Dat komt allemaal wel goed."zeg ik met een glimlach terwijl ik haar knuffel.

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu