#45

63 3 4
                                    

"Olivia, je wordt gebeld!"roept Zayn vanuit de keuken. Ik ren naar hem toe en neem mijn gsm op.
"Hallo, met Olivia Styles? Uhm ja.. dankje. Nee geen enkel probleem. Tuurlijk. Ik vraag het even." Ik zet mijn geluid af en gil even waardoor iedereen plots in de keuken staat.
"Ed Sheeran aan de telefoon."verklaar ik waardoor ze lachen.
"Waarom belt hij?" Vraagt Carolina. Ik glimlach bescheiden.
"Hij zou naar hier willen komen om dingen te bespreken over een liedje dat ik geschreven heb."hun ogen vergroten.
"Wow.."ik knik.
"Mag hij ons adres heb-" "ja duhu!"schreeuwt Liam waardoor we lachen en ik mijn geluid weer opzet.
"The bishops avenue, hampstead. Ja dat huis. Met dat wegje en die boom ja. Oke, super. Ja dat moet lukken. Rond half één dan? Ja super. Oke, tot dan. Dankjewel. Beye."ik leg af en kijk met grote ogen op. Ed Sheeran komt morgen om half één naar ons huis om over mijn liedje te praten.. oh god.
"En? Wanneer komt hij?"vraagt Niall enthousiast.
"Morgen."iedereen flipt even waardoor we lachen en ik vol verbazing op de zetel ga zitten naast Niall.
"Dankje baby."hij glimlacht en kust me op mijn slaap.
"Heel graag gedaan princess. Ik ben blij voor je."ik glimlach en nestel me beter tegen hem aan waarna we allemaal samen gezellig naar south park kijken.
"Wat eten we?"vraagt Harry na een tijdje.
"Geen idee normaal kookt Louis vandaag."zegt Carolina. Louis kijkt op van zijn kus met Diana en kijkt ons vragend aan.
"Wat?"ik lach zacht bij zijn vraag.
"Wat ga je maken om te eten?"vraagt Zayn. Louis' ogen vergroten.
"Uhm.. ik dacht aan.. afhaalchinees?"ik grinnik bij Niall's blije gezicht en streel met mijn duim over zijn wang waardoor hij glimlachend naar mij kijkt.
"Ik wil ook wel koken anders?"stel ik voor. Iedereen knikt en Niall lijkt te twijfelen.
"Tenzij je echt Chinees wil?"Niall bijt op zijn lip maar schud toch zijn hoofd.
"Ik zal wel kijken wat er is om te maken."zeg ik waarna ik naar de keuken ga en kijk wat we nog hebben van groenten. Wortelen en aardappelen. Check! Ik leg ze op de tafel en snijd ze in stukjes waarna ik er wortelpuree van maak en gehakt in de pan bak.
"Oh my god! Olivia je bent mijn heldin! Dankjewel!"schreeuwt Diana vanuit de living ik grinnik.
"Uhm wat?"hoor ik Carolina verbaasd vragen.
"Ruik je dat? Dat maakte Maria en Lucien altijd, het is een van onze favoriete gerechten."verteld Diana blij. Ik glimlach bij de gedachten aan het koken met Maria en zucht zacht. Ik doe het gehakt in een ovenschotel en doe er de puree over waarna ik de schotels in de oven zet en weer bij de rest ga zitten. Ik glimlach als ik Spot op Harry's schoot zie liggen met zijn buikje naar boven zodat Harry daar kan wrijven. Ik ga weer naast Niall zitten en wordt meteen weer tegen hem aangetrokken.
"Wanneer is het klaar?"vraagt Liam die naar de klok kijkt.
"Binnen twintig minuutjes ongeveer."hij knikt goedkeurend en kijkt dan verder naar de tv. Spot begint te janken waardoor Harry met paniek opkijkt.
"Ik heb hem geen pijn gedaan ik zweer het!"ik lach zacht en woel door zijn krullen.
"Hij moet plassen. Ik ga wel."ik zet Spot op de grond en trek mijn jas aan waarna ik hem aan de leiband hang en de deur open doe.
"Wacht even."ik draai me om en glimlach als ik Niall zijn jas zie aantrekken waarna we samen de koude buitenlucht in wandelen en Spot blij rond huppelt.
"Wat is hij schattig."zeg ik zacht, Niall knikt instemmend en verstrengeld onze vingers.
"Heb ik je gekwetst, toen ik twijfelde tussen Chinees en jou eten?"vraagt hij zacht. Ik kijk hem verbaasd aan.
"Natuurlijk niet baby, hoe kom je daar bij?"hij haalt zwak zijn schouders op.
"Ik was gemeen.. dacht dat het verkeerd overkwam."ik schud glimlachend mijn hoofd en kus hem op zijn wang.
"Helemaal niet schat."hij glimlacht opgelucht en wrijft met zijn duim over mijn hand. Ik lach zacht als Spot verbaasd naar zijn weerspiegeling in een glas kijkt en weg springt omdat hij het niet snapt.
"Jij kleine dwaas."lacht Niall ik grinnik en we gaan weer terug naar huis na een kleine wandeling.
"Net op tijd! De oven is net gestopt!"lacht Louis. Ik grinnik en maak Spot los waarna ik snel mijn jas weg hang en de schotels uit de oven haal.
"Zizo, aan tafel iedereen."en nog geen seconde later zit iedereen rond de tafel en schept iedereen op.
"Wow dit is lekker."zegt Liam verbaasd. Ik glimlach en neem een hapje van mijn eten.
"Ja echt heerlijk."zegt Niall glimlachend. De rest knikt instemmend en niet veel later neemt iedereen een tweede portie.
"Heeft Spot nog eten?"vraagt Harry. Ik knik en kijk naar het bakje dat in de keuken staat en zie Spot ernaartoe trippelen met een kwispelend staartje waarna hij rustig begint te eten.
"Hij is echt schattig."zegt Carolina waardoor ik glimlachend knik.
"Ja he?"zegt Harry. Ik grinnik. Hij voelt zich echt een nonkel van Spot. Dat is wel schattig. Als iedereen klaar is met eten ruim ik af met Diana en Carolina terwijl de jongens naar een belangrijke voetbalmatch kijken.
"Het zijn toch debielen he."lacht Carolina als de jongens voor de zoveelste keer juichen. We knikken instemmend en stoppen alles in de vaatwasser waarna we bij de jongens gaan zitten.
"Wie wint er?"vraagt Diana zacht aan Louis.
"De rode ploeg."zegt hij zacht. Waarschijnlijk omdat we toch niet gaan weten wie wie is als hij de ploegnaam zou gebruiken.
"Voor wie supporteren we?"vraagt Carolina.
"Rood."zegt Zayn. We knikken en volgen dan de match mee en juichen samen met de jongens. Als de match na een tijdje afgelopen is met zeven - drie voor het rode team gaat iedereen met een gelukkig gevoel naar boven.
"Kom Spotje."zeg ik waarna ik de kleine pup op neem en boven aan de trap weer neerzet waar hij me meteen achterna trippelt tot in onze kamer waar hij in een van zijn vele mandjes gaat liggen. Ik glimlach en ga naar de badkamer waar Niall zich al aan het uitkleden is. Ik glimlach en poets mijn tanden waarna ik mijn kleren uittrek en hij me zijn t-shirt geeft van vandaag die ik blij aantrek. Hij poetst snel zijn tanden en komt bij mij in bed liggen waarna we nog een tijdje knuffelen en ik dan dolgelukkig in slaap val.

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu