105.

483 37 0
                                    





Avionul era plin de oameni de toate vârstele și rasele. O mulțime gălăgioasă, care pe Oly o lăsa complet indiferentă. De când îl întâlnise pe Marcus, un abis se deschisese în sufletul ei, chinuind-o zi și noapte. Era incapabilă să se mai bucure sau să se întristeze de ceva, să se enerveze, să râdă sau să plângă. Devenise un fel de marionetă controlată de automatisme. Știa că trebuia să se trezească dimineața, să lucreze ca să își plătească chiria, să meargă noaptea la culcare, și le făcea pe toate fără să îi pese cu adevărat.

La fel era și acum. Biletul de avion fusese scump și rămăsese aproape fără bani în buzunar. Tot bagajul ei erau două valize, aceleași cu care își căra lucrurile dintr-o chirie în alta. Comparativ cu trecutul, când lucra pentru Louis, acum nu avea nimic și nu era nimeni.

Cât de diferit era ceea ce trecuse... Cât de fascinant își plănuise unele crime și cu cât curaj riscase să facă altele! Cum reușise să scape de fiecare dată și să rămână aceeași tânără inocentă dintotdeauna. Nu putea să nege, se simțise întotdeauna mândră de asta, înainte ca apatia asta și indiferența față de orice să îi acapareze existența.

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα