Capitolul 58

794 71 1
                                    

Sâmbătă, ziua cea mare. Olivia împlinește douăzeci de ani, ieri a sărbătorit la serviciu și a dus cele mai scumpe bomboane pe care le-a găsit lui Louis și Stepan, iar astăzi s-a trezit de la șase dimineața ca să pregătească ceva gustos.

Acum e unsprezece, mâncarea e gata de mult, ba chiar începe să se răcească, nervii tinerei sunt la pământ, iar Delilah a dispărut pur și simplu. Nu răspunde la nenumăratele apeluri. Ultima dată a văzut-o ieri pe vremea asta, când a plecat nu se știe unde.

Sunetul telefonului o trezește din reverie pe Oly. O sună un număr necunoscut, dar nu ezită înainte să răspundă. De la celălalt capăt se aude vocea inconfundabil de enervantă a lui Patrick.


— Olivia? Crezi că poți veni la mine acasă, pe Edne Street numărul 77? Nu știu ce are Dell, nu se mai trezește și...

— Să te ia dracu, îl întrerupe simplu sărbătorita și îi închide telefonul în nas, aruncându-l apoi neglijent pe canapea. Primul instinct este să îi lase pe cei doi proști – Patrick și Delilah – să se descurce singuri, dar apoi realizează că asta ar fi ocazia perfectă să le dea o bătaie bună amândurora. Așa că se scoală de pe canapea, se pregătește în mai puțin de zece minute și iese afară, în haosul din San Francisco.

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Where stories live. Discover now