Capitolul 48

924 74 0
                                    


E o noapte fierbinte, însă Olivia simte săgețile înghețate ale nesiguranței când ajunge, la ora 23 fix, pe strada care e în sfârșit eliberată de gură-cască, mașini de poliție și medici. Singurele martore ale crimei petrecute acolo sunt fâșiile de plastic ce interzic accesul, rupte de vânt, atârnând sinistru.



În definitiv, de ce a venit aici? Cu siguranță nu pentru un serviciu. E suficient de inteligentă cât să își dea seama de pretext. Cineva vrea să o vadă, cineva care, posibil, știe unele lucruri despre ea, cineva care poate a prins un fir între moartea suspectă a lui Paul și colega lui de muncă. Atât de multe variante, și niciuna nu e prea roz.


Oricum, e prea târziu să se răzgândească. O siluetă înaltă și solidă se pune în fața ei, cu mâinile în buzunare și părul în ochi. Îl recunoaște din prima clipă, deși nu l-a văzut o singură dată, și trebuie să admită că e șocată așa cum n-a mai fost în viața ei. E la fel de neverosimil să îl vadă aici, cunoscând-o, cum ar fi să vină la întâlnire Danielle la braț cu Meredith.


𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu