Capitolul 87

636 61 4
                                    



Nu era o persoană geloasă și nu accesase dosare care nu o priveau decât la serviciu. Însă într-o dimineață, când se trezi înaintea lui Louis în patul lui matrimonial, după o noapte extraordinară, simți nevoia imperioasă de a-i verifica mobilul aflat pe noptieră. Motivul? Nu știa. Probabil avea o plăcere ciudată de a încălca intimitatea oamenilor.

Prima persoană din mesagerie era Zinda. Conversația dintre cei doi era lungă... Când începu să citească mesajele, își dădu seama că ar fi preferat să fie înșelată.

Totul se învârtea în jurul numelui ei. Ea era personajul principal – autoarea multor crime neelucidate încă. Zinda încerca să le dea de capăt, iar Louis o ajuta.



Pe Oly nu o mai interesă altceva. Se ridică și merse să își facă o cafea tare; avea nevoie de energie și de o minte foarte limpede. Savură gustul amărui, în timp ce privea afară. După cinsprezece minute, Louis apăru și el în bucătărie, cu un zâmbet somnoros pe față.

— Neața, îl salută Oly zâmbind la rândul ei. Vreau să te rog ceva.

— Ce?

— Știu că e dificil acum, dar ai putea să anulezi rezervarea pentru Revelion? Te rog. Vreau să petrecem într-un alt loc, promit că îți va plăcea de zece ori mai mult.

Louis îi aruncă o privire încărcată de bănuieli.

— Ai rezervat tu ceva? o întrebă.

— Da, acum câteva zile. E o locație foarte frumoasă și nu am avut cum să îi rezist, minți Olivia cu seninătate. Sper să accepte. Trebuie să accepte!

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Where stories live. Discover now