Capitolul 71

686 66 2
                                    

O întreagă lucrare se desfășura în fața ochilor ei, sub forma unor notițe organizate.

La domiciliul victimei s-au descoperit amprente diferite de cele ale lui Patrick Deryl și ale lui Delilah Rayane, singurii (?) aflați în casă la momentul sinuciderii (?). Sunt șanse mari ca acestea aparțină ucigașului. Imaginea lor urmează să fie trimisă către specialiștii în domeniu.

Dedesubt se afla imaginea unor amprente despre care Oly credea, în proporție de 90%, că sunt ale ei. Pericol, o avertiza instinctul ei de ucigaș. În grabă, primul ei instinct fu să șteargă imaginea, dar apoi se gândi la ceva mai bun.

Căută repede un alt folder, iar primul care conținea o imagine a unei alte amprente fu al unui bărbat din Washington. Copie fotografia și o mută în folderul Patrick Deryl, ștergând imaginea cu propriile amprente.

Șterse și folderul bărbatului din Washington și îl scoase și de la Recycle Bin, definitiv. Tot procesul dură mai puțin de două minute. Lăsă laptopul așa cum îl găsise și fugi spre ieșire, ușurată că nu o văzuse nimeni.

Făcu semn primului taxi și se întoarse acasă tremurând de frică. La nici una dintre crimele ei nu avusese o asemenea reacție. Delilah o privi ciudat, dar nu comentă. Până la urmă, nu mai departe de săptămâna trecută, Oly îi cumpărase o carte de drept care costa mai bine de două sute de dolari, așa că acum era profund recunoscătoare.

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Where stories live. Discover now