Capitolul 61

813 70 1
                                    

Delilah nu a mai venit acasă.

Nici a doua zi, nici peste două zile, nici peste două săptămâni. Olivia nu mai auzise nimic despre ea și despre iubitul ei, însă încă simțea că are totul sub control. Probabil prietena ei e copleșită de rușine și nu mai vrea să dea ochii cu ea, așa că stă provizoriu la una dintre multele ei cunoștințe din oraș.

În a șaisprezecea zi Oly s-a trezit cu o presimțire că azi se va schimba ceva. S-a pregătit mai repede decât de obicei și, în consecință, a ajuns mai repede la serviciu. Era prima, nici Louis, nici Stepan nu erau prezenți, așa că a început să facă ordine prin tot felul de dosare, căutând aproape inconștient numele Patrick Deryl. Dar acesta nu era trecut nicăieri, semn că nimeni nu era suficient de preocupat de cazul tânărului încât să apeleze la unul dintre cei mai buni detectivi și criminaliști din San Francisco.

La ora opt fix a intrat pe ușă Stepan, puțin înfrigurat, deși era luna martie. A salutat-o scurt și rece, în stilul lui. Dacă ar fi să adune toate vorbele pe care le schimbaseră de când se cunoșteau, ar fi rezultat mai puțin de cincizeci.

Astăzi, ca niciodată, Stepan a rupt tăcerea.


— Ai o prietenă pe nume Delilah Rayane? a întrebat-o direct pe Oly, care s-a uitat la el surprinsă.



𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Where stories live. Discover now