Capitolul 65

784 71 6
                                    



Ieși din micuța toaletă cu părul aranjat și își puse pardesiul ud pe calorifer, ca să îl usuce.

— Unde e Stepan? întrebă confuză. De când lucrau împreună era prima dată când nu îl vedea la muncă.

— Nu poate ajunge astăzi. Nici măcar nu mi-a spus de ce, doar știi cât e de comunicativ, răspunse Louis sarcastic. Olivia ridică din umeri și merse la expresor să pregătească două cafele cu mult zahăr pentru amândoi. Cât timp aștepta ca acestea să fie gata, simți corpul solid al bărbatului undeva foarte aproape în spatele ei.








În acel moment, Olivia făcu cea mai bună, sau cea mai rea (nu va ști niciodată...) mișcare din viața ei. Întoarse pur și simplu capul și îl sărută fără timiditate pe Louis, direct pe buzele ademenitoare.



De când își dorea să facă asta, nu știa, dar probabil de mai mult timp de cât ar fi vrut să recunoască. El îi răspunse cu pasiune, și poate nu s-ar mai fi desprins unul de altul dacă cele două cafele nu ar fi fost gata. Îi întinse una din ele la întâmplare.

Toată atmosfera era schimbată. Louis își ridică într-un final privirea spre ea, sorbind din cafeaua fierbinte.

— Ce spui să luăm cina împreună în seara asta? propuse el. Olivia se văzu la fel de vulnerabilă ca în acea seară de demult, când ieșise prima dată cu el doar ca să afle că îi știa cele mai ascunse secrete. Și ca atunci, fu de acord.

Întotdeauna era de acord când venea vorba de el.

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Where stories live. Discover now