Capitolul 83

665 57 5
                                    


Și zilele treceau cu repeziciune. Delilah termină, în sfârșit, Facultatea de Drept și o anunță pe Oly că are de gând să își caute de lucru. Iar de atunci, tânăra deveni o prezență constantă în biroul lui Louis, încercând să prindă din zbor cât mai multe informații despre cazurile interesante. Tot Louis îi găsi și un loc de muncă bine plătit, la mică distanță de apartamentul celor două.




Anii de învățat începură să dea roade. Olivia refuză ferm să primească înapoi vreun ban din cei pe care îi cheltuise cu facultatea lui Delilah, dar de atunci aceasta îi dăruia, cu fiecare ocazie, cadouri destul de scumpe. Caracterul plăcut al avocatei ieși în curând la suprafață. Începu să își facă din nou prieteni, dar cu mai multă grijă și maturitate. Clienți avea destui pentru cineva începător așa cum era ea. Zilele erau mai vesele când se întâmpla să vină la biroul detectivului Marks. Chiar și răceala nordică a lui Stepan se mai încălzi, iar el deveni mai prietenos.





Delilah era ca o rază de soare pentru toți cei din jur. Olivia se simțea cu adevărat mândră de prietena de care avusese grijă ca o mamă.

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Where stories live. Discover now