Capitolul 85

642 63 0
                                    


Munca Oliviei se dublase la biroul Marks. Pentru că Delilah nu plecase singură, ci îl luase cu ea – sau el o luase? Nu mai conta oricum – pe Stepan Kuzmin, asistentul atât de taciturn, aproape răutăcios. Nici lui Louis nu îi venea să creadă. Totuși Oly avea părerile ei; era imposibil ca Louis să nu știe mai multe decât arăta de fapt.

Timp de gândire și reflecții nu prea mai exista. Biroul avea un succes imens, iar cererile curgeau ca un fluviu. După nici două săptămâni Stepan fu înlocuit cu Raymond Xavier, care tocmai terminase Facultatea de Drept și încă era foarte entuziasmat, neștiind ce îl așteaptă.



— De ce angajezi numai persoane tinere? îl întrebă Oly pe Louis într-o zi. Mă refer, eu, Stepan, Raymond... toți avem sub douăzeci și cinci de ani.

— Sunt atât de multe motive. Aduceți puțină veselie în locul ăsta plin de crime, jafuri, ilegalități. Pentru că sunteți tineri, sunteți ageri, aveți o gândire modernă și pozitivă. Plus că îmi doresc să scot din voi tot ce e mai bun, pentru viitor. Iar tu ești preferata mea și sunt convins că ai fler, răspunse el sărutând-o scurt.












𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Where stories live. Discover now