Capitolul 86

660 60 4
                                    










În acel an, iarna fu neobișnuit de rece. Zăpada acoperea toate străzile și făcea mersul pe jos foarte dificil. În ciuda tuturor acestor probleme, Oly era hotărâtă să se bucure, deși bucuria ei era întunecată.





Relația cu Louis avansa pe toate planurile. Deja se putea numi ceva oficial, iar majoritatea prietenilor lor știau despre ea. Uneori Oly nu putea să nu se gândească la faptul că iubirea este cea care i-ar umple golurile din suflet și ar face-o cu adevărat fericită din nou, dar astea erau doar speranțe false, vise romantice fără sens pentru tânără.




Se apropia Revelionul, o sărbătoare pe care avea să o petreacă, anul acesta, doar cu iubitul ei, așa cum se întâmplase și cu Crăciunul. Îi era dor de trecut, cu zilele lui de sărbătoare atât de vesele și luminoase. Chiar și criminalii în serie au, din când în când, astfel de sentimente.


Pentru noaptea trecerii dintre ani, Louis alesese de ceva timp un restaurant de lux, pentru a petrece numai ei doi. Mai era doar o chestiune de câteva zile, însă Olivia descoperi ceva care îi răsturnă din nou planurile.

𝐙𝐄𝐂𝐄 𝐂𝐑𝐈𝐌𝐄 • 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭Where stories live. Discover now