•~•46•~•

3.4K 150 14
                                    

Vybehla som z domu neschopná nadýchnuť sa. Lapala som po dychu a stále kráčala vpred. Cítila som mierny tlak na hrudi a ako sa mi sťahujú pľúca. Bol to jeden z najhorších momentov môjho života. Myslela som si, že do minúty umriem. Potrebovala som sa, čo najrýchlejšie dostať preč. Myslela som si, že ak odídem dostatočne ďaleko od tohto domu, budem sa môcť opäť normálne nadýchnuť. Cítila som ako mi oťažieva telo, ako ma začína bolieť hlava ako by mi do nej zrazu niekto začal pichať ihly a nakoniec som videla všetko rozmazane. 

,,Annalívia,"počula som hlas za sebou. Akoby bol veľmi ďaleko a stále opakoval moje meno a pýtal sa ma, či som v poriadku, ale ja som nemohla odpovedať, pretože som sa nemohla nadýchnuť. Niekto mi pomohol vstať a začala som kráčať vpred. Nevidela som, kam idem, len som kráčala, pretože som musela odísť, pretože ma niekto potrebuje. Kto ma to vlastne potrebuje? Nevedela som si odrazu spomenúť, kam mám namierené a napriek tomu, že som znova spadla a už som sa nevedela ani zdvihnúť, snažila som sa odísť, utiecť, pretože som to tak cítila. Už som ani nevedela, prečo chcem odísť a čo sa stalo a nespomínala som si už ani, ako sa volám, len som cítila veľký tlak na hrudi, ako lapem po dychu, ako nič zrazu nevidím a nevnímam a ako ma ťaží veľká bolesť na srdci. ,,Prosím, Annalívia, ostaň somnou,"niekto z diaľky na mňa stále kričal. Zrazu som prestala vnímať aj slová. Ležala som v teplom náručí a nechala sa unášať do svojho vedomia. 

Aaron's POV

,,Sklamal si ma," povedal po tom, čo som mu povedal všetko o našom vzťahu s Annalíviou. ,,Nie tým, že si sa zamiloval do mojej dcéry, ale tým, ako si sa k tomu postavil." 

,,A čo som mal robiť? Vystaviť ju všetkému tomu nebezpečenstvu?" pýtal som sa frustrovane a zapálil si už tretiu cigaretu. 

,,Ak si si bol vedomý toho, že nie si pre ňu ten vhodný, prečo si jej vstúpil do života?" opýtal sa pokojne. 

,,Ja sa ťa môžem opýtať to isté, prečo si vstúpil do života Elizabeth?"

,,Teraz tu nesedíme kvôli mne a Elizabeth, ale kvôli tebe a mojej dcére." 

,,Myslíš si, že to viem? Neviem, prečo som začal chodiť do toho skurveného obchodu a prečo som ju začal brávať domov." 

,,Neviem, či chcem, aby si bol súčasťou života mojej dcéry." 

,,Doteraz som to tiež nevedel, ale zistil som, že je mi jedno, kto som a kto som bol, ak niekoho mám rád, budem pri ňom, nech sa deje čokoľvek. Takže prepáč, ale je mi jedno, či to chceš alebo nie."

,,Čo ak už to ona nechce?" 

,,Budem sa snažiť, aby som to napravil."

,,Nemám právo, miešať sa do života mojej dcéry, pretože som ju spoznal len pred pár hodinami, ale poznám ťa a viem, aký vieš byť chladnokrvný a bezcitný a varujem ťa, že ak túto stránku ukážeš mojej dcére a znova jej ublížiš, zabijem ťa." Vedel som, že to myslí smrteľne vážne a ja som takisto vedel smrteľne vážne, že jej už nikdy viac ublížiť nechcem. Už nikdy viac ju nechcem vidieť smutnú. ,,Obaja máme, čo robiť, aby nám odpustila," povedal smutne a povzdýchol si. 

Keď som prechádzal chodbou, snažil som sa zbaviť nutkania vojsť do jej izby. Vedel som, že je to nevhodné, aj keď som to už urobil veľakrát, toto bolo iné. Chodil som tam a späť a nervózne sa šúchal po brade. Ak sa zobudí, bude zo mňa rozrušená a to nechcem, ale zároveň ju chcem vidieť a uistiť sa, že je v poriadku. Už-už som skoro otvoril dvere, no v sekunde som stiahol ruku k telu a pokračoval v chodení sem a tam. Všetky tie pocity, ktoré ma za posledné mesiace zaplavili boli ako ozajstná voda. Topil som sa v nich a nevedel som, ako ich dostať pod kontrolu. Vedel som, že moje klamstvá vyplávaju na povrch, no myslel som si, že mi to bude jedno. Myslel som si, že som s tým od začiatku zmierený, no keď sa k tomu začalo schyľovať, začal som panikáriť a správať sa ako idiot, pretože som si uvedomil, že ju nechcem stratiť. Uvedomil som si, že k nej cítim niečo viac než vášeň a to ma zmiatlo. Bolo to po prvýkrát, kedy som k niekomu začal niečo také cítiť. Dlho som bol presvedčený, že budem dokonca života sám a sám seba som presviedčal, že mi to tak vyhovuje, no odkedy poznám Annalíviu, začala mi samota vadiť a vždy keď sme neboli spolu, chýbala mi. 

Urobil som veľa zlých vecí a som si toho vedomý. Niektoré veci ľutujem a niektoré zas nie, ale nikdy si neodpustím, ako som sa správal k Annalívii. Som dospelý muž, ktorý by mal vedieť, ako sa správať k žene. 

Nikto ma to nenaučil a nikto mi o tom nikdy nič nepovedal, ale kvôli nej, som schopný urobiť čokoľvek, aby mi dovolila pobozkať ju, pohladiť ju a urobiť ju šťastnou.  Práve v tejto chvíli neexistuje nič, čo by som viac chcel. 

Nakoniec som sa premohol a vstúpil do jej izby. Ležala na posteli ako taká porcelánová bábika. Bledá a drobunká. Prišiel som bližšie k posteli a chvíľu som sa na ňu len tak díval a rozmýšľal, čo pre ňu urobiť, aby mi odpustila moje stupídne správanie. 


Ahojte ľudkovia, momentálne sa s týmto príbehom blížime ku koncu. A ja už teraz popri písaní tohto príbehu, pripravujem ďalšie dva príbehy a neviem, do ktorého sa pustiť naplno, aby som si mohla predpísať niekoľko častí a začala pravidelne vydávať po skončení tohto príbehu. Budem rada, ak sa len jedným slovom vyjadríte a dáte mi vedieť, ktorý by sa Vám páčil viac a ktorý by vás bavilo čítať. 

Neviem, čo teraz fičí na wattpade, pretože som tu na wattpade prečítala minimum kníh a pamätám si, že keď som začínala písať na watte, tak som čítala jeden naozaj krásne napísaný príbeh o dievčati, ktoré sa zamilovalo do svojho učiteľa. Veľmi sa mi zapáčil ten príbeh a už si veľmi nepamätám o čom, presne bol, ale zanechal vo mne pekný zážitok a preto som sa prednedávnom rozhodla, že možno by som mohla tiež niečo podobné napísať, tak som o niečom podobnom začala písať. Príbeh by mal byť o tom, ako dievča z malého mestečka konečne dostane preč od svojich prísnych rodičov a začne žiť svoj párty život na Vysokej škole v BB a pritom stretáva krásneho profesora, ktorý ju pokúša čoraz viac až raz mu podľahne... No, nemám to ešte všetko domyslené a nedarí sa mi písať príbehy, kde je veľa postáv a v jednej scéne veľa rôznych ľudí v rušivom prostredí, ale budem sa snažiť, zlepšiť sa v tom. 


Kto nemiluje dohodnuté manželstvá? Dosť klišé, ja viem, ale dajte mi šancu. Títo dvaja sa nevezmú kvôli peniazom. Obaja sú šialene bohatí. Ich rodiny sa zhodli, že sa k sebe perfektne hodia. Mladý arogantný žrebec sa žení kvôli svojmu bratovi, ktorý pri autonehode utrpel smrteľné zranenia a od tej doby je na lôžku, ale sľúbil svojmu jedinému bratovi na pokraji smrti, že si dievča vezme, aby jeho brat bol spokojný a šiel na dôležitú operáciu, ktorá mu môže pomôcť prežiť. 

Ona sa vydáva kvôli otcovi, pre ktorého je veľkým sklamaním. Od puberty až po jej dospelosť spôsobovala rodine len problémy a samé škandály. Nikdy nebola ako oni, vždy to tak cítila a všetko, čo ona chcela, bolo pre ňu zakázané a neprístupné. Avšak za týmto manželstvom cítila novú príležitosť, ako odísť a oslobodiť seba aj otca, ktorý ju nikdy v ničom nepodporil a pre ktorého bola len príťažou. 

CigarettesWhere stories live. Discover now