Zdrap papiera

962 59 6
                                    

Viete čo je najhorší pocit?! Nie? Tak ja vám to teda poviem. Keď si nastavíte budík skôr, pretože ešte chcete stráviť pred školou čas s osobou, ktorú milujete, no čo sa nestane? Tá osoba nikde! Namiesto nej ma tam čakal len nejaký zdrap papiera.

Frustrujúce!

Dobré ránko pusa.
Tak nádherne si spala, že som ťa nedokázal zobudiť. I keď pohľad na tvoju riťku so mnou robil divy.

Aj napriek tomu, že som bola nahnevaná, musela som sa zasmiať.

No ale teraz vážne. Musel som ísť domov, pretože som nemal u teba žiadne veci.
PS:  Prestaň sa toľko usmievať na ten papier a vylez z postele. Prídem po teba, pôjdeme sa naraňajkovať  k Georgovi.
PS2: Ľúbim ťa princezná♡

Len  som nad tým pokrútila hlavou a na chvíľku som zavrela oči. Nebudem vám klamať. Každý z nás pozná tú chvíľku, keď sa ráno zvalíte naspäť do perín a zobudíte sa na to, ako si slintáte na čisto vypraté obliečky.  Zrazu je o hodinu viac a vy nič nestíhate, pretože sa vám nič nedarí.

Hej. Presne. Aj moja chvíľka tak vyzerala. Teda až na pár detailov. Zobudil ma zvonček, ktorý sa ozýval po celom dome. Opakovane.

S hlasným zabručaním som vyšla z teplej postele. Nohy mi dopadali na studenú dlážku a keby to nie som ja, pomyslím si, že mi po dome cupká svorka tučniakov.

Každopádne až v polke cesty som si uvedomila, že na sebe stále nemám žiadne oblečenie. Pri pomyslení na včerajšiu noc som sa začervenala. Navyše keď si to tak vezmem, spať nahá nie je až také zlé. Teda pokiaľ nemáte pri sebe svoju nadržanú polovičku a jeho vták vás netlačí do zadku. Inak to je vážne fajn!

Keď som prišla ku dverám, nakukla som, pretože som si nebola na sto percent istá, či to je ozaj Dean. Inak by som sa musela obliecť a osoba stojaca na druhej strane by mi zrejme pokazila zvonček.  Našťastie to bol on

,, Čo to robíš? Veď ťa ešte niekto uvidí! " nespokojne zavrčal, keď som otvorila dvere. Okamžite ma strčil dnu.

,, Ty si určite zaspala!" previnilo sa na mňa pozrel.

,, Možno? " zaškerila som sa.

,, Vlastne.. Až také zlé to nie je, keď ťa vidím takto." pritiahol si ma k sebe za pás a ja som si obtočila ruky okolo jeho krku.

,, Takže sa ti to páči?" zamumlala som mu do pier, no ako odpoveď som dostala len zavrčanie.

,, Teraz tie raňajky u Georga znejú ako pofidérny nápad. "

Popravde, ani mne sa k Georgovi nechcelo. George's food bola  trošku väčšia kaviareň, kde chodievali väčšinou študenti. Buď pred školou alebo po nej. Vždy v nej bývalo plno a George bol za to rád. Vlastne bol to postarší muž, ktorý vám svojou pozitívnou energiou vždy zlepšil deň. Nechápala som, ako vždy dokázal byť tak milý a pozitívne naladený.

,, Ani mne sa k nemu nechce. " mykla som ramenami.

,, Mám lepší nápad." pervérzne sa uškrnul a vysadil ma na nejakú skrinku. Behom sekundy si vyzliekol tričko a čierne jeansy, ktoré boli niekde potrhané.

,, Čo mi to robíš Rose. Šaliem z teba. " zachrapčal.

,, D-Dean," vzdychla som, keď sa jeho pery ocitli na mojom stehne. Bozkami si vytváral cestičku smerom vyššie a moje vzdychy sa začínali stupňovať.

Takéto rána by som si teda vedela predstaviť. A Dean? Ten bol ako Boh sexu. Prisahám. Každý jeho pohyb bol tak perfektný a vo všetkom si bol istý. Pôsobil dominantne a to sa mi na ňom páčilo. Jeho výraz bol tvrdý, no vždy keď sa nám stretli pohľady, zmäkol.

,, Takéto rána chcem častejšie. " uškrnul sa na mňa, keď si obliekal boxerky.

Neodpovedala som mu, pretože som si ho prezerala. Vyzeral božsky. Mierne opuchnuté pery z bozkávania mu len pridávali na roztomilosti. Jeho telo na tom tiež nebolo zle. Práve naopak. Mierne vypracované brucho a žily pod ním naznačovali, že cvičí. Milovala som to. Milovala som ten pohľad na neho.

,, Kľudne si ma prezeraj, ale skús to robiť viac nenápadne. " žmurkol na mňa a ja som sa zaškerila.

,, Rada sa pozerám na to, čo je moje."

,, Aká ste si istá slečna. "

,, Som. Pretože šaliem pri predstave, že by ťa mala mať iná." postavila som sa a zozadu som ho objala. Ruky mi pomaly schádzali po jeho hrudi smerom nadol. Cítila som, ako sa napol. Dokonca aj jeho srdce začalo biť rýchlejšie. Dostala som ho. Znova.

Trhane sa nadýchol.

,, Vypadni sa obliecť, lebo takto nepôjdeme do školy Rosallie. " frustrovane mi strelil po zadku a zmizol z mojej izby.

,, A nieže znovu zaspíš!" zareval z obývačky a ja som sa rozosmiala.

Prebratá som bola už dosť.

🥰🥰🥰

Tieň minulosti ✓Where stories live. Discover now