Ešteže ju máš

1K 59 6
                                    

Dean

Bol som neskutočne nasraný! Myslel som si, že keď som  konečne fotra dostal na políciu, niečo sa tým vyrieši. Povedal som im všetko do najmenšieho detailu, dokonca aj to, že kľudne príde znova Maddy a bude svedčiť.

Oni mi však len povedali, že ten prípad sa už jednoducho neotvorí, pretože je starý a nemajú dostatok dôkazov. A že po toľkých rokoch im svedectvo jednej osoby nestačí. Vraj by sa musel otec sám priznať, aby sa s tým dalo niečo robiť.

Navyše, keď som im povedal o bitkách a o vyhrážaní, povedali len, že to opití ľudia robia a že už mali dosť veľa takých prípadov.

Dostal len pokutu, kvôli nevhodnému správaniu sa na verejnosti a pustili ho domov. Keď som sa začal rozkrikovať, prisľúbili mi, že sa na to pozrú.

No to ja veľmi dobre poznám. A to som si myslel, že už bude po všetkom a on zhnije v base alebo pri najmenšom na protialkoholickom liečení.

,, Haló, počúvaš ma? " Nick mi pred nosom zamával s plechovkou piva.

Sedeli sme aj spolu s Masonom v nejakom parku na lavičke. Potreboval som vyventilovať a Rose zrovna nebola vhodná alternatíva. Vždy keď som sa na ňu pozrel, vyčítal som si fakt, že kvôli mne jej ten hajzel ublížil.

,, Ale hej. " zavrčal som a odpil som si z piva. Stále som sa necítil byť vo svojej koži. Potreboval som otca dostať preč, pretože som vedel, že toto sa nikdy neskončí. Všetko bolo také komplikované a ja som bol z toho už unavený. Maddy sa tiež trápila a i keď Brook vravel, že mu už na otcovi nezáleží, on ho potreboval najviac.

,, Tak čo som potom vravel?" zamračil sa na mňa a ja som sa zamračil tiež.

,, Neviem."

,, Išiel si s nami von, aby si prestal myslieť na sračky. Tak sa nám prosím ťa venuj a aspoň na chvíľu prestaň myslieť na to všetko zlé. " drgol do mňa lakťom a Mason mu prikývol.

,, Keby to šlo. Všetko je také komplikované. Navyše teraz, keď otec videl Rose..." odmlčal som sa a zapozeral som sa do diaľky.

,, Nemyslím si, že by jej ublížil. " pokrútil hlavou Mason.

,, Ty si nepočul to, čo ja. " povzdychol som si a skrčil som už teraz prázdnu plechovku z piva.

,, A čo ten.. Bože ako sa len volá.. Noo Rose ho zavolala. "

,, Jáj počkaj. .. Myslím, že Evan." zamyslel som sa.

,, Tak? Nebol si s ním?" zvedavo sa ma opýtal Nick.

,, Nie. Poslali ma úplne niekde inde.  Ale Rose povedala, že za ním dnes zájde a porozprávajú sa. Vraj jej mama a on niečo spolu majú." zaškeril som sa.

,, Ešteže ju máš kámo."

,, Nevedel by som si predstaviť, že by nebola moja. " zamrmlal som a privrel som oči.

,, Viem, že sa opakujem, ale ja som ti to vravel, že do toho spadneš!" uchechtol sa Nick a ja som prekrútil očami.

,, Zamotal som sa už na začiatku. Aspoň už nedostávam facky. " zasmial som sa, pretože jej rana bola vážne silná.

,, Teraz dostávaš inú pozornosť, čo? " pervérzne sa na mňa uškrnul Mason a ja som prikývol. Ani si nevieš predstaviť.

,, No videl som, čo s tebou robila, keď sa skryla od stôl. "

,, Tebe nič neujde Nick. " zasmial som sa a on prikývol.

,, Poviem vám chlapci, že ešte chvíľu by tam ostala a prisahám, že by mi vták pretrhol boxerky. " slastne som sa zapozeral na Masona a on zvráštil čelo.

,, Teraz neviem, či na mňa pozeráš kvôli tomu, že som pekný alebo si len predstavuješ Rose." rozrehotal sa Mason a my sme sa k nemu pridali.

,, Jull vravela, že nepoužívate kondómy. " po chvíľke prehovoril Mason a ja som sa začal drhnúť vlastnou slinou.

,, Nie? Popravde ani som na to nemyslel... A nemám na to čas. " mykol som ramenami.

,, Len aby tu za chvíľu nechodila s veľkým bruchom."

,, Nie som sprostý Nicolas. Dávam pozor." zamračil som sa a on dal ruky do obranného gesta.

Rose

Keď odišli baby, rozhodla som sa, že pôjdem na políciu.  Dean mi povedal všetko, čo sa tam stalo. Popravde nebola som veľmi prekvapená. Naša polícia fakt stojí za nič.

Mala som celkom šťastie, že moja mama tam mala známosť. Myslela som si, že si to cele vezme Evan, no on s tým nič nespravil.

Každopádne, zabijem dve muchy jednou ranou, pretože aj tak sa chcem informovať ohľadne Sama a Kevina. Znovu to všetko utíchlo a mne sa to nepáči.

Pomaly som vyšla z domu a kráčala som po chodníku. Pofukoval jemný vetrík a už bolo vážne cítiť, že prichádza zima. Síce bola len jeseň, no počasie bolo nevyspytateľné. Navyše bola už dávno tma.  Toto som na jesenných dňoch nemala rada. Rýchlo sa stmievalo a zrovna tma nebola moja najlepšia kamarátka.

Každopádne, zapla som si svoju koženú bundu až na doraz a objala som sa rukami.  Aspoň to ma na chvíľku zahrialo.

Ulice boli prázdne, sem tam prešlo nejaké auto, či kamión. Bolo to také iné oproti dňu. Vtedy je tu stále rušno a zhon, ľudia do seba vrážajú, pretože sa za niečím ponáhľajú. A teraz?

Para z kanálu sa vznášala okolo mňa a všade bolo počuť len moje opätky, ktoré sa pravidelne odrážali od asfaltu. Nechápem, prečo som si nevzala taxík. Bola by som tam oveľa skôr a bola by som v teple.

Nemusela by som sa pozerať na bezdomovcov, ktorí spia v každej druhej uličke. Nemala som ich rada. Neberte ma zle, neodcudzovala som ich, ale boli prefíkaní.

Pokrútila som hlavou nad svojimi myšlienkami a pridala som do kroku. Bola mi vážne zima a už som to chcela mať za sebou.

Našťastie bol Evan taký zlatý a spravil mi čaj. Dokonca sa pýtal aj na moju mamu a dosť vyzvedal. S radosťou som mu však všetko povedala, pretože sa mi zdal byť fajn. Navyše by som bola rada keby je moja mama znovu s nejakým mužom šťastná. Videla som na nej, že Evan ju priťahuje.

Každopádne, sľúbil mi, že si Deanov prípad vezme na starosť, pretože sa to z časti týkalo aj mňa, keďže ma jeho otec fyzicky napadol. Znovu som mu všetko povedala a on ma pozorne počúval. Niečo si zapísal, nad niečím len pokrútil hlavou.

Nakoniec sme sa aj zarozprávali a mne sa potvrdilo, že Evan je fakt úžasný chlap, tak sme si aj potykali. Veď predsa aj tak randil s mojou mamou.

,, Dobre Evan. Ďakujem ti. Maj sa! " so smiechom som sa s ním rozlúčila.

,, Ahoj Rosallie. Dávaj si pozor." žmurkol na mňa a ja som vyšla z policajnej stanice.

Niečo však už bolo iné.

🥰🥰🥰🥰

Tieň minulosti ✓Where stories live. Discover now