Poď ďalej

1.2K 66 4
                                    

,, Mám nápad! " zazubil sa na nás Nick, keď sme sedeli na obede.

,, Kámo, nemám náladu zas na tvoje nápady." zamumlal mi do  krku Dean. Musela som sa zasmiať, pretože má jeho vlasy pošteklili.

,, Ale teraz to je vážne šupa! "

,, Tak?"

,, Čo keby sme šli stanovať? Neďaleko od nás je jeden super flek na stanovačky. Navyše budeme pri jazere a môžme si zaplávať. "

,, Veď je október." zamračila sa na neho Lýdia.

,, Áno, ale vonku nie je zas až taká zima na to, že je október. Keď hreje slnko je dosť teplo, takže aj voda bude teplá. Navyše, vždy ma lákal sex ho vode. "

,, No tak na to zabudni!" vrazila mu do pleca Lýdia.

,, To neznie zle. Čo povieš Jull? " pervérzne sa na ňu uškrnul Mason, no ona mu jemne strelila po hlave.

Už som si myslela, že sa ma na to spýta aj Dean, no on si ma len posadil na svoje nohy a pritúlil sa.

,, Ty na to nič nepovieš Dean?" 

,,  Čo by som mal na to povedať Nick? "

,, Nejakú pervérznu poznámku? " Dean len mykol plecami a privrel oči. Zdal sa mi byť unavený. Vedela som, že ho niečo trápi. Navyše tie modriny na zápästí nenaznačovali nič dobré.

S povzdychom som sa obrátila k Deanovi a sadla som si na neho obkročmo. Chytila som mu tvár do dlaní a pozrela som mu do očí.  Chcela som ho pobozkať, no Nick ma prerušil.

,, Tak toto si ozaj môžte nechať na stanovačku! Tak čo? Ideme? Zajtra je aj tak piatok. Nemuseli by sme ísť do školy a vyrazili by sme už dnes. V nedeľu by sme sa vrátili. Mimochodom má z vás niekto stan? " zaškeril sa.

,, Ja mám." usmiala som sa na neho.

,, Super! Takže ja vezmem dva stany, Rose ty vezmi ten svoj, aby sme každý mali zvlášť. Alkohol a jedlo zaobstarám ja. Vy si len zbaľte veci a večer sa stretneme u mňa. Požičiam si otcove auto. Tam sa zmestíme všetci." rozkázal a my sme poslušne prikývli.

Popravde, tešila som sa. Už dávno som nebola stanovať. Navyše, budem s Deanom a s ľuďmi ktorých milujem. Nedokázala som si predstaviť lepšie strávený predĺžený víkend.

Hneď po škole som utekala domov, aby som sa mohla zbaliť. Mama mi na stole nechala lístok, že išla navštíviť Adalinth a že jej všetko povie, čo sa stalo medzi nami. Len som nad tým mykla ramenami a vošla som do izby.

Spod postele som vytiahla väčšiu tašku, do ktorej som si zabalila pár vecí. Síce Nick povedal, že zaobstará jedlo, no neodolala som slaným tyčinkám a syrovým čipsom. Proste som ich musela zobrať.

Mobil som si dala ešte na nabíjačku, kým som šla hľadať stan. Musela som ísť do podkrovia. Nikdy som tam rada nechodila. V tomto dome to pôsobilo vážne strašidelne, no teraz mi nič neostávalo.

Po pár minútach som ho úspešne našla a rýchlosťou blesku som z podkrovia vyšla von. Všetky pobalené veci som zaniesla do chodby.

Ostávala mi ešte hodinka, kým ku mne príde Dean, aby ma vyzdvihol, preto som sa rozhodla, že si napustím teplú vaňu. Potrebovala som sa trochu uvoľniť.

Moje myšlienky sa vážne uberali rôznymi smermi. Zastali však pri Adalinth. Nebolo by zlé, keby sme sa znovu začali stretávať. Síce to bola namyslená pipka, ale už som ju nevidela veľmi dlho. Možno sa zmenila. Ktovie. V podstate by som bola aj rada. Možno by sme znovu našli spoločnú reč.

Čím dlhšie som rozmýšľala a myšlienky mi blúdili jedna cez druhú, začala som zaspávať. Dokonca som sa zobudila až na zvonček, ktorý nepretržite zvonil.

Rýchlo som sa spamätala a okolo tela som si obmotala osušku. Zbehla som dole schodmi a otvorila som dvere.

Dean

Stál som pred jej dverami dobrých päť minút. Už som si myslel, že nie je doma, no v tom sa otvorili dvere.

Kurva.

Bol som v riti a to totálne. Keby sa ma teraz niekto spýta ako sa volám, odpoviem mu, že sa mám dobre. Chápete v akom som bol rozpoložení?!

Rose stála oproti mne. Mala okolo seba obmotanú osušku, ktorá jej siahala tesne pod zadok. Rukami si ju pridržiavala na prsiach, čím spôsobila, že sa jej nadvihli. Z vlasov jej na nahé telo padali kvapôčky vody a jej pootvorené pery pridávali na jej sexy vzhľade. Znovu som zišiel pohľadom po jej tele, ktoré bolo tak nádherné.

,, Prepáč, zaspala som vo vani. Poď ďalej. " venovala mi letmý bozk na pery a potiahla ma za ruku dnu.

Ja som si ju však pritiahol k sebe. Ruky mi okamžite vystrelili k jej zadku, z ktorého som vyhrnul osušku a pevne som ho stlačil. Nedokázal som odolať.

Hneď som ju vyzdvihol na seba a ona si okolo mňa obtočila nohy. Fakt, že ma od nej delila len osuška, bol ešte viac rajcovný, ako tie kvakpy vody, ktoré jej stekali po tele.

Ani neviem ako sme sa ocitli v kuchyni. Položil som ju na stôl a vrhol som sa na jej pery.

Kurva.

Boxerky ma tlačili a najradšej by som ju prehol na tomto stole. Taká bola sexy!

,, Dean, " vzdychla mi do pier, keď som si ruku položil na jej stehno a šiel som vyššie.

Ja som si však len o jej čelo oprel to moje a trhane som vydychoval.

,, Čo mi to robíš." zakňučal som.

,, Si tak krásna a tak sexy! " frustrovane som si prehrabol vlasy a odstúpil som od nej. Teda chcel som.

Ona si ma pritiahla nohami naspäť k sebe a ja som na ňu prekvapene pozrel, keď sa jej ruky dotkli môjho brucha. Pozrela na mňa a uškrnula sa.

Vyhrnula mi tričko a na bruchu mi zanechala pár bozkov. Snažil som sa zadržať vzdych, no nešlo to. Akonáhle šla bozkami nižšie, bol som v ešte vecsej riti ako na začiatku. Mala ma v moci a ona to veľmi dobre vedela.

Rozopla mi nohavice a otočila nás. Sotila mi do hrude a ja som sa oprel o stôl. Zvliekla mi boxerky a môj vták konečne ucítil voľnosť. Ešte sa ma ani nedotkla a už som bol tvrdý. Priam mi v ňom pulzovalo.

Pomaly si kľakla a chytila mi ho do ruky. Spravila pár pohybov, no potom ma dostala do neba, keď som na žaludi pocítil jej plné pery. Hlasno som vzdychol. Bolo mi to jedno.

To, čo mi spôsobovala ona, mi nespôsobila žiadna iná. Úplne som vypol. Keď môj vták ostal v jej ústach, pociťoval som niečo neznáme.

Bolo to iné od osoby, ktorú som miloval. Nedokázal som udržať vzdychy. S každým jej pohybom prichádzal nový a nový vzdych a čím ďalej tým viac sa stupňovali.

,, Rose, už.. Už.. "  chcel som jej povedať, že už budem, no jej pohyby začali byť ešte intenzívnejšie. Chcel som to zadržať, no nedokázal som.

Spravil som sa jej rovno do úst.

,, Mhm, chutné." oblízla si prst a navliekla mi boxerky a rifle.

,, Idem sa nachystať. Za päť minút budem hotová a môžme ísť. Už aj tak meškáme." zaklipkala očami a odišla. Ani som ju poriadne nevnímal.

Stále som totiž spracovával to, čo sa práve stalo.

😈😈😈😈😈

Čo myslíte? Stane sa niečo na stanovačke? 🤪🦋❤️

Tieň minulosti ✓Where stories live. Discover now