#7

303 13 3
                                    

We hebben nu ons laatste examen. Alles verloopt steeds hetzelfde, vroeg opstaan, op de bus leren, examen maken, met de bus naar de Starbucks, werken en in de avond eten, leren en slapen. Niall stuurde me af en toe eens een berichtje om te zien hoe het met ons gaat en te vertellen over de Tour. Wel schattig dat hij ons nog niet vergeten is, als je zo een druk leven hebt en je zo veel nieuwe mensen leert kennen moet je het maar kunnen om je ze allemaal te herinneren. Ik schrijf het laatste antwoord op mijn blad en lees alles nog eens na. Ik knik goedkeurend en geef de bundel af waarna mijn agenda ondertekent wordt en ik naar buiten ga. Ik zit nog geen tien minuten neer als Diana naar buiten komt. Ik glimlach lief naar haar en stap dan met haar de bus op naar huis. Daar aangekomen ga ik languit in de zetel liggen en zet ik de tv op.
Ik moet vandaag niet werken. Halleluja!
"Aaaaaaaaah!" Ik schrik recht en kijk met grote ogen naar Diana.
"Wat is er? Gaat het!" vraag ik bezorgd.
"Oh mijn god! Louis heeft me een bericht gestuurd op instagram! Louis freaking Tomlinson stuurt me een bericht op instagram!" Schreeuwt ze terwijl ze door de living springt. Ik grinnik en kijk haar afwachtend aan.

"Wat?" vraagt ze met een opgetrokken wenkbrauw.
"Ja, ga je het nog voorlezen of wat?" Ze grinnikt en leest het bericht voor.
"Hey Diana, lang geleden! Hoe gaat het met je?" Ik kijk haar grijnzend aan en knuffel haar.
"Dit is geweldig!" Gil ik blij, ze knikt sprakeloos en typt een antwoord.
Ik kijk verder naar de tv aangezien ze niet zegt wat ze typt en schrik na een twintigtal minuutjes weer van haar gegil.
"Wat?" Lach ik.
"Hij wil met me naar de Subway!" Ik kijk haar met grote ogen aan en knuffel haar blij.
"Zijn ze niet op Tour?" Ze schud haar hoofd.
"Neen, ze hebben weer een weekje vrij en zijn in de buurt." Ik knik.
"Super! Zeg ja!" Ze kijkt me met een stom gezicht aan.
"Alsof ik nee zou zeggen." Lacht ze. Ik grinnik.
"Je weet nooit wat je doet als je strest." Ze knikt.
"Goed punt." Ik lach zacht. Ze rent meteen naar boven en ik hoor allemaal dingen op de grond vallen. Wat is ze nu weer aan het zoeken?

"Olivia! Waar is mijn ketting met die dromenvanger?" Gilt ze door heel het huis.
"Hangt rond de hanger!" Ik hoor een zwakke 'oh' en grinnik. God ze is hilarisch als ze gestresseerd is.
"Oke, ik ga. Doei!" En nog voor ik kan reageren loopt ze de deur al uit. Ik haal lachend mijn schouders op en scrol wat door Instagram. Niall heeft een nieuw bericht geplaatst. Dat moeten we eens gaan bekijken. Ik like de foto waar hij opstaat met de jongens in de backstage van het concert en reageer erop met 'Wat een geweldige avond was dat!'. Ik kijk naar het uur en zucht. Half één, misschien eens iets eten. Ik maak een pastabox warm en eet het zonder tegenzin op. Ik hou van pasta!
Mijn gsm trilt waardoor ik opkijk en glimlach.
Niall Horan heeft je reactie leuk gevonden.
Ik neem nog een hap van de pasta als mijn gsm weer trilt.
Niall Horan heeft gereageerd op jou reactie. Ik open de melding vol verbazing en grinnik.

Amai nog niet! x

Ik like de reactie en gooi dan de lege pastabox weg waarna ik nog wat tv ga kijken. De examens zijn voorbij dus ik heb toch niets beters te doen.

Niall pov
Ik lig languit op de zetel en scrol wat doelloos door instagram. Ik mis Olivia wel maar ik kan haar nu moeilijk vragen om af te spreken of niet?
Ze heeft echt een enorme indruk op me gemaakt.
"Ik ga, doei!" Ik kijk verbaasd naar Louis en lach zacht.
"Naar waar precies?" vraagt Harry verbaasd.
"Afspreken met Diana. We gaan samen iets drinken." Ik grijns.
"Achzo." zegt Liam met een speelse grijns op zijn gezicht.
"Uhm, jullie zijn raar. Doei!" En met dat gezegd zijnde valt de deur dicht. Ik lach zacht. Idioot.

"Omg Carolina is er!" Ik kijk blij naar Zayn die door de living van Harry en Louis' hotelkamer rent. We zitten meestal op hun kamer omdat zij te lui zijn om naar de onze te komen. Nuja, vooral Louis dan.
"Echt? Beneden?" Zayn knikt uitbundig en springt op en neer, ik lach zacht. Het is schattig om hem bezig te zien. Hij is zo verliefd.
Carolina is zijn verloofde en mijn beste vriendin. Ze zijn nu al ongeveer een maand verloofd. Hij vroeg haar op een dagje vrij van de Tour. Het was echt heel romantisch.
De deur zwaait open en hij rent ernaar toe en omhelst haar. Ik glimlach meteen als ik haar blonde lokken zie.
"Care! Geef je beste vriend hier ook eens een knuffel!" Ze lacht zacht en laat Zayn los waarna ze naar mij loopt en me knuffelt.

"Hoe was het thuis?" vraagt Zayn die haar op zijn schoot trekt. Carolina was enkele weken naar huis om bij haar gezin te zijn, haar oma was ziek, maar ze is weer beter.
"Goed, het was even stressen want mijn oma was echt ernstig ziek, we dachten dat ze het niet ging halen maar ze is weer aan de betere hand." Ik glimlach. Gelukkig wel, ze zou het denk ik niet aankunnen als haar oma weg zou zijn.
"Waar is Louis?" "Iets gaan drinken met een fan." zegt Harry vanuit de keuken. Carolina kijkt ons met een opgetrokken wenkbrauw aan.
"Ahzo?" Liam haalt zijn schouders op.
"Ze hadden een klik bij de meet and greet maar ik weet het niet goed. Ik denk dat hij haar nu wil leren kennen ofzo." Ze knikt begrijpelijk.
"En jij Niall, hoe zit dat bij jou?" Ik rol mijn ogen en val weer languit neer in de zetel.
"Ik heb weer contact met Carol, dat meisje van de lagere school waar ik zo hopeloos verliefd op was. We zijn redelijk close en mijn gevoelens zijn weer terug aan het komen denk ik. Ik weet niet of het iets gaat worden aangezien ze me vroeger ook al heeft afgewezen." Ze knikt begrijpelijk.
"Weet je zeker dat ze niet gewoon uit is op je geld?" Ik knik.
"Ja, echt honderd procent, ze overdrijft soms een beetje maar zo iets zou ze nooit doen. Ze is echt super vriendelijk." "Dan is het goed." Ik glimlach. Carolina is de beste, beste vriendin, ooit.

"En met Sophia, Liam?" Hij glimlacht meteen. Zijn ogen glinsteren bij het horen van haar naam en dat is zo mooi om te zien.
"Super, we hebben morgen een date gepland. We gaan naar een dierentuin maar voor waterdieren." Ik knik.
"Veel plezier, doe haar de groetjes." Hij knikt.
"Zal ik doen." We zetten 'peaky blinders' op, op Netflix en gaan meteen op in de nieuwe serie.

Ik kijk op mijn horloge en zucht. Half elf. Ik kijk naar de aftiteling van de vijfde aflevering en een geeuw ontsnapt uit mijn mond. Het is vrij eng dat je zo plots moe wordt. Het ene moment ben je hyper en het andere moment krijg je je ogen niet meer open.
"Ik ga slapen." zeg ik terwijl ik rechtsta. Harry knikt en knuffelt me kort en Carolina ligt al slapend op Zayn's schoot. Ik glimlach, schattig. Ik ga naar mijn hotelkamer en plof neer op bed.

[Niall]
Slaapwel schoonheid xx
[Carol]
Slaapwel knapperd xx

I can't do this anymore ft Niall Horan [onregelmatige updates]Where stories live. Discover now