19- HESAPLAŞMA

65.1K 3K 1.8K
                                    

"Ali..." diye fısıldadım dudaklarından ayrılıp. "Ses çok çıkıyor." nefes nefese tahrik olmuş bir şekilde konuşuyordum.

Ali tenefüste beni buraya getirip millet derse girince beni öpüp koklamaya başlamıştı. Eskiden sadece işini halledip giderdi ama uzun süredir öpmek harici bana dokunuyordu.

Ali dediğimi duysa da aldırmadan yanağımı öptü. Ardından dudaklarını ayırmadan çeneme kaydı ve orayı da dudaklarının arasına alıp öptü. Elimi yakalayıp pantolonunun kumaşı üzerinden aletine koydu. Sertleşmiş büyük aleti elimi doldurunca dudaklarımı birbirine bastırdım. Ali'nin aletini okşarken o da dudaklarını yüzümde gezdiriyordu.

Üst dudağımı ısırıp, ardından nefesini ağzımın içine doğru verdi. Diğer elimi hafif kısa saçlarına çıkardım. Ensesine elimi koydum. Beni direkt kucağına alınca ilk saniye dengem sarsılsa da hemen kendime gelip bacağımı beline doladım.

"Dilini çıkar." dediğinde bana verilen komutu yapıp dilimi hafifçe uzattım. Kafasını yaklaştırıp dilini dilime doladı. Yumuşak dili ağzımın içinde değil de dışarda dilimi kavrayınca içimden bir sıvı aktı. Kısık kısık inledim. Dilimi ağzına alıp geri bıraktı, şuan ağzı ile dilime sakso çekiyor gibiydi. Dilini o kadar iyi kullanıyordu ki deli olacaktım. Zaten o ne yapsa ben deli oluyordum. Ali yapıyordu çünkü.

Çıkış zili çalınca yaptığı işleme biraz daha devam etti ama ardından dilini çekip salya akmış olan ağzımı öptü. Beni kucağından indirirken ilk dudaklarımı yaladım ve daha sonra elimin tersi ile ağzımı sildim.

"Hadi, doğru eve." dedi kalçama ufak bir şaplak atıp. Kafamı sallayıp tuvaletten çıkınca o biraz daha içerde kaldı. 

Sınıfa gidip çantamı aldım, aşağı indiğimde Ali bahçede Mete ve Talha ile konuşuyordu. Elinde sigarası vardı. Gömleğini avuçlarımın içine aldığım için o tarafa kırışmıştı. Sigarasından bir duman çekerken gözlerimiz birleşti. Kafası ile git işareti yapınca kafamı salladım. Kafamı önüme eğip kimseye çarpmadan dışarı çıktım. Birkaç adım yürüdükten sonra kafamı kaldırdığımda bana pis bir sırıtma ile bakan Oğuz'u gördüm. Yanında beş kişiden fazla tanımadığım sert bir ifade bakan çocuklar daha vardı. Gözlerim korkuyla açılmıştı. Kolu ve kafası sargıdaydı.

"Orospumuz da gelmiş." dediğinde bir adım geriledim. Bana doğru bir hareket yapıp bir adamı gönderecekken arkamı döndüm ve kapıdan çıkmak üzere olan Ali'leri gördüm.

"ALİ!" diye bağırdım ve arkamı dönerek hızla ona doğru koşmaya başladım. Ali anında bana dönüp sinirle kaşlarını çattı ve adımlarını bana yöneltti. İki adımda yanına yaklaşınca beni direkt arkasına aldı. Mete ve Talha bize kaşlarını çatıp bakarken ben Ali'nin gömleğinden tutuyordum. Okul çıkışında kimse kalmamıştı ama sokaktan geçen okulda ki insanlar durup bize bakmaya başladı. Özellikle benim Ali'nin arkasına saklanmama.

"Noluyor lan?" dedi Mete, Ali şuan hiçbir şeyi umursamadan karşısına dehşet verici bir sinirle bakıyordu.

"Hayırdır amınakoduğumun çocuğu yarım kalan işimi tamamlamam için mi geldin?" diye bağırdı az ileride ki Oğuz'a doğru. Bir yandan da elini hafifçe arkaya atmış beni tutuyordu. Kafamı biraz eğip bakınca bize yaklaştıklarını gördüm.

"Hayır, ben hesabımı kapatmaya geldim." dedi Oğuz alayla.

"Gel kapat bakalım orospu çocuğu!" dedi Ali, ardından kafasını bana çevirdi.

"Kenara git ve bekle, sana bir şey olursa hepsini öldürürüm." dedi sadece benim duyacağım bir şekilde. Kafamı hızla salladım. Ben tam kenara çekilmiştim ki adamlardan biri Ali'nin üzerine geldi. Ali anında adama kafasını gömerken, Talha ve Mete birbirlerine bakıp Ali'nin üzerine gelen adamlara doğru atıldılar.

Ali kafa attığı adama bir tekme atarken, kavgayı izleyen kızları çığlık atmaya başlamıştı.Nefes nefese kalmış bir şekilde önümde ki manzaraya baktım. Talha bir adama ardı ardına yumruklar atarken, Ali üzerine gelen diğer adamın karnına bir tekme atıp çenesine bir yumruk geçirdi. Gömleği kan olmuştu.

Oğuz'un yanında iki adam kalırken biri de Mete'nin koluna atıldı. Mete ona dirsek atarken, yere düşen adamlardan biri kanayan suratı ile cebinden bir çakı çıkarıp hızla açtı. Ali hemen önünde birini yumrukluyordu. Gözlerim sonuna kadar açılırken çantamı kenara attım.

"ALİ!" diye bağırdım, Ali sesimi duyunca anında bana bir şey oldu diye baktı. Ardından adamı farkedip kenara çekildi. Adamın koluna bir tekme atınca adamın elinde ki bıçak düştü. Bağırdığım için Ali'nin aklı dağılmıştı. Bu sefer arkasından gelen adamı farketmeyince ben yanına hızla geçip adamın karnına bir tekme attım. Gözlerim sonuna kadar açılırken, Ali adama doğru baktı.

"Ali, vurdum!" dedim şokla sevinerek. Ali bana dönmeden yere tükürdü "Aferin." deyip vurduğum adama bir de kendisi vurdu. Okuldan bir kaç kişi de ayırmak için bir hamle yapmak istiyorlardı ama korkuyorlardı. Sonunda Oğuz tek başına orda dikilirken yüzünde ki sırıtış silindi.

Ali ona bakıp burnunu çekti, boynunu kütletip kafasını yana eğerek en sert bakışı ile ona ilerlerken Oğuz geri geri adımlar atmaya başladı. Tam arkasını dönüp kaçacakken Ali koşar adım onu ensesinde tutup kendine çevirdi. Oğuz şimdi sargılı vücudu ile korkuyla ona bakıyordu.

"Öldürene kadar sikeyim mi sike sike mi öldüreyim?" diye sordu ona tercih hakkı bırakır gibi. Oğuz şimdi harbiden korkuyordu.

"İkinci tercihim." dediğinde Ali, sinirle bir yumruk attı. Ama öyle bir yumruktu ki bütün sokakta yankılanmıştı, yüzüm buruşurken Ali acıyla bağıran adama aldırmadan bir kez daha yumruk atıp onun yere düşmesine izin verip bedenini tekmeledi.

O kadar sinirliydi ki öldürecek gibiydi. Ben olduğum yerde donup kalmıştım. Mete ve Talha hızla yanına gitti ve onu ayırmaya çalıştı ama ikisini de itip bağırarak vurmaya başladı. Bu sefer sokakta ki insanlar da ayırmaya çalışıyordu.

"Ali, Eren iyi değil!" dedi Mete sanki Ali'nin bugını bulmuş gibi. Ali o kadar  dur lafına kulaklarına kapatıp adımı duyar duymaz adamı bırakıp gözlerini bana hızla çevirdi. Mete anında Oğuz'u çekti. Ali zıvanadan çıkmış gibiydi.

Yere düşen bedenlerine basarak yanıma geldi ve kolumdan sertçe tuttu. Arkamızda ki kalabalığa, kaosa aldırmadan kolumdan sıkı bir şekilde tutup ilerlettirdi. 

canlar ben çınarın da alinin de arkadaşının adını talha yapmışım adhhdhdhdh o kadar hikayem var ki isimler çok karışıyor kusuruma bakmayın lütfen şimdi farkettim. o yüzden çınarın arkadaşının adını taha diye değiştiriyorum... iyi okumalar..

SAVAŞMA SEVİŞ Where stories live. Discover now