6- ALİZEDE

71.3K 3.2K 3.3K
                                    

"Çocuğun burnu kırılmış, iki hafta okula gelemeyecekmiş."

Okula doğru giderken beni görüp arkamdan direkt dedikodu yapanları duyuyordum. Ali nasıl bir etki bıraktıysa kime çevirsem bakışlarımı hemen başka yöne bakıyorlardı. Ali, her zaman ki bankta oturuyordu. Beni görünce sinirden çenesi kasıldı.

Korkup, hemen karşısında ki banka yürüdüm. Ama boş değildi, beni görüp kalkan iki kişiyle beraber boşalmıştı. Ali'nin göz hapsinde olduğumu biliyordum. O da kendi tayfası ile takılıyordu. Yanında mutlaka bir kız oluyordu.

İlk zamanlar kıskançlık yaptığımda ağzımın payını iyi bir şekilde aldığım için artık bir şey diyemiyordum. Sadece içten içe kuduruyordum. Telefonuma mesaj gelince cebimden çıkarıp baktım.

Ali:

Soyunma odasına geç, derse girmeyeceksin.

Cevap yazmadan yüzüne baktım, o da bana bakıyordu. Kafamı salladım ve ayağa kalktım. Soyunma odasına giderken buraya uzun süredir gelmediğimi farkettim. Ali, elalem ile beraber soyunmama izin vermiyordu. Tuvalet köşelerinde binbir zorluk ile soyunuyordum.

Soyunma odasına geçtiğimde kimse yoktu, birkaç dakika sonra ayak sesleri geldi ve Ali kapıyı açıp geri arkasından kapattı. Elinde ki kilitle kapıyı kapattıktan sonra sert ifadesi ile üzerime doğru gelmeye başladı. Yutkundum. Eğer böyle bakarsa Çınar ile yaptığım plan çöpe gidecekti. Çünkü şuan aşırı sert duruyordu.

"Çıkar üzerini." dediğinde kafamı salladım, kendime küfür ede ede üzerimdekileri çıkarmaya başladım. Bari birkaç saniye dayansaydım...

O da kemerini çözerken ben tamamen  soyunmuştum. Baksırından aletini çıkarınca gözlerim oraya kaydı. Ardından yeniden gözlerine baktım. Oturak olan yerlerden birine oturdu. Yayvan bir şekilde otururken, çenesi ile gelmemi emretti.

Yanına doğru ilerledim ve diz çöktüm. Aletini avuçlayıp, öptüm. Ne olursa olsun sevdiğim erkeğe dokunmaktan zevk alıyordum. Ağzıma acemi bir şekilde koyup emmeye başladım. Arkasına yaslandı

Ardından kafamı bastırdı, birden boğazıma giren alet ile öğürdüm. Ama o durmadan saçlarımdan tutup kafamı yönlendirerek ağzımı sikiyordu. Birkaç dakika sadece boğazımdan çıkan ses duyulurken daha sonra beni kucağına çekti. Yüzüne dönük bir şekilde kucağına oturdum. Ama kıçını kaldırıp sertleşmiş olan aletini içime soktu. Yüzüm buruşurken, omuzlarından tutundum.

"Kendini siktir." dediğinde kafamı salladım ve aletinin üzerine zıplamaya başladım. Yüzüm buruşup inlerken o da elini kalçama koyup harekerlerimi eliyle yokluyordu.

"Kim senin sahibin?" diye sordu, boğuklaşmış sesiyle. Üzerinde zıplarken yutkundum.

"Ali." dedim. Sensin dememden hoşlanmıyordu.

"Sadece Ali sikebilir değil mi bu götü?" dediğinde bir mırıltı çıktı genzimden.

"Hı hı..." diyerek onu onayladım.

"Ali'den başkası dokunabilir mi sana?" dediğinde dudaklarımı ısırdım. Kafamı olumsuz anlamda salladım.

"Dokunamaz." dediğimde, ayağa kalktı ben kucağındayken. Ardından beni duvara dayadı. Bu sefer işi kendisi ele almıştı. Hızlı hızlı içimde gelgit yapıyordu. Ve ben yine kesik kesik inliyordum gözlerimi kapatıp. Hırlar gibi bir ses çıkardı ve beni duvardan ayırıp içime boşaldı.

Beni yere indirdiğinde hiçbir yerim tutmuyordu. Aletinden akan kendi dölünü bana yalatarak temizletti. Ardından aletini içine soktu. Bende biraz nefeslenip, üzerimi giyinmeye başladım. O çoktan sigarasını yakmıştı.

"İnsagtam hesabını sil." dediğinde gömleğimi giyerken ona baktım.

"Silmesem?" dediğimde kaşlarını kaldırıp bana baktı.

"Lafımı mı ikiletiyorsun?" dediğinde kafamı hızla salladım. Bu kadar korkutucu bakma!

"Ayrıca evinizin yedek anahtarını da bana getir." ilk afallasam da daha sonra kafamı salladım. Her şeyimi ele geçiriyordu yavaş yavaş.

Sigarasını bitirmediği için beni önden gönderdi. Ders çoktan başladığı için kantine inmiştim. Bir tost ve ıslak mendil alıp masaya oturdum. Aşırı terlemiştim ve bu durum beni rahatsız ediyordu. Beden eğitiminde olan ve dersleri boş olan sınıflar dışarıdaydı bir. Ali kantinden içeri girince, tüm gözler ona dönmüştü. Çünkü o Ali'ydi. Kantinciye gidip bir çay söyledi. O sırada birkaç kişilik kız grubu hayran hayran ona bakıyordu. Ve belli ki bir şey yapacaklardı. İki tane kız sarışın kızın kolundan itip Ali'ye bakarak onu gaza getiriyorlardı. Kız kafasını sallayıp eteğini düzelterek çayını bekleyen Ali'ye doğru gitti. Ali onu fark etse de dönüp bakmadı.

"Biraz konuşabilir miyiz?" dedi çekingen bir tavırla. Parmaklarım ile oynuyordum. Ali duymuştu, ama yüzüne bakmadı. Aynı saniye kantinci çayını verdiğinde kızın yüzüne bakmadan gözlerini kısarak sıcak çaydan bir yudum aldı ve ifadesiz bir şekilde kantinin çıkışına doğru yürüdü. Sanki yanında sinek vızıldamış gibi davranıyordu. Kızın gözleri dolarken arkadaşları şok içinde kızın yanına gittiler. Kız ağlamaya başlamıştı, iyi de ne bekliyordu? Ali o.

Okulun geri kalan saatlerinde yine göz hapsindeydim. Ama bu sefer İnstagram hesabımı sildiğim için sıkılmıştım. Fake açma olayını da sonraya ertelemiştim.

Okul çıkışında tuvalete yine uğramamıştık, çünkü o acele ile okuldan çıkmıştı. Muhtemelen kavga falan vardı.

Eve gelip direkt üzerimi çıkardım ve dünden kalan yemeği yedim. Biraz ders çalışmak için masanın başına oturmuştum ki Çınar arayınca hemen telefonu açtım.

"Alo" dedim heycanla. Bir arkadaş özlemi çekiyordum.

"Ne yapıyorsun Alizede." dediğinde dudaklarımı büzdüm. Dalga geçiyordu.

"Ders çalışıyorum,sen?" dediğimde bir korna sesi gelmişti. Dışarıdaydı.

"Dışardayım, arkadaşlarla buluşacağım." ne güzel...

"Ali ile ne oldu diye aradım, merak ettim." dedi. Biraz utanıp sıkılsam da ona planı uygulayamadığımı ve yine ona boyun eğdiğimi anlattım.

"Yine mi verdin?" dediğinde utanmıştım.

"Evet." dedim kısık bir sesle.

"Allah cezanı vermesin." dedi 'pü sıfatına' dermiş gibi.

"Ama o kadar korkunç ki, sana öyle baksa sende-"

"Hoop." dedi götvermeyenimiz.

"Neyse olan oldu, bir daha ne olursa olsun yapma." dedi sonunda sessiz bir yere geçmişti. "Yarın onu reddedeceksin. Bugüne kadar hiç yok dememişsin ona. O psikopat falan diyoruz ama sende az manyak değilsin." dedi bir çakmak sesi gelmişti.

"Ya planlarımız işe yaramazsa?"

"Bunlar küçük planlar. İlk başta hazırlayıp sonra gireceğiz." dediğinde örneği ile yüzüm buruşsa da onayladım.

Biraz daha konuşup, arkadaşları gelince kapattım telefonu. Ardından yatağıma uzandım, günün yorgunluğu ile erkenden uykuya daldım.

Sen benimsin falan olaylarından hoşlanmayanlara da tavsiye etmiyorum şuan kitabı... Sonra yorumlarda buna mı yükseliyorsunuz falan deyip hakaret etmeyin lütfen. Neredeyse her bölümde rahatsız olanlar okumasın diyorum...

yorum atan, yb bekleyen herkese de çok teşekkür ederim♥️

SAVAŞMA SEVİŞ Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora