♠ 31.bölüm ♠

476 56 6
                                    

Geldiğimizde direk Başkan Han ın odasına çıktık. Girdiğimizde bizi güler yüzle karşıladı, tam beraber çıkacağımız sıra da "Kızlar siz çıkın biz Ela ile 5dk ya gidiyoruz." dedi. Kızlar gittikten sonra deri koltuklara oturduk. Konuşmaya başladı. "Biliyorsun Ela yakında albümünüz çıkacak. Ve sizin Yong hwa ile çıktığınızı biliyorum. Yalnız bunu halkın nasıl karşıladığını biliyorsun. Eğer çıkış yapınca da böyle devam ederseniz halk tarafından kabul edilmeniz zor. Hem CNBLUE ya hemde size zarar verir . Bu yüzden Yong hwa ile senin ayrılmanız şart!" dedi. Ben bunu hazmetmeye çalşıyordum. En son ağzımdan çıkabilen tek laf "Ne?!" demek oldu....

................

Başkan Han a bakarak "Siz benden ne istediğinizin farkında mısınız ?" dedim. O da"Gayette farkındayım bu sektöre girmek istiyorsan bunu yapmak zorundasın." dedi. Bende "Kusura bakmayın ama ben yokum." dedim ve kapıya doğru hızlıca ilerledim. Tam çıkacakken "Erken karar verme Ela seni burda bekleyeceğim." dedi . Şüphelendiğim şey bu kadar kendinden konuşuyor olmasaydı. Kapıyı çarparak çıktım Kızlar güler yüzle çıkışta beni bekliyorlardı ben onlara bir şey demeden arabaya bindim dikiz aynasından yüzlerine baktığımda hayli şaşkınlardı. Onları da benimle beraber engellemeye hakkım yoktu bu yüzden gazı kökledim ve nehre doğru ilerledim.

ESRA NIN GÖZÜNDEN

Ela nın hali neydi öyle gözlerinden resmen alevler fışkırıyordu. Bize bir şey demeden direk arabaya bindi ve hızlı bir şekilde FNC nin önünden uzaklaştı. Ela gittikten hemen sonra başkan geldi "Hadi kahvaltıya." dedi. Bende "Ela nın hali neydi öyle?" dedim. O da "Acil bir işi çıkmış daha sonra bir zaman beraber yeriz . Hadi ama ben çok acıktım." dedi. Sanki konuyu geçiştirmeye çalışıyor gibiydi ama genede bir şey demedim.

.....

Biz kahvaltı ettikten sonra şirketin arabası bizi eve bıraktı. Eve geldiğimiz de Elanın arabası yerinde yoktu. Telefonla aradığımızda da açmıyordu. Neyse belki de bir süre yalnız kalmaya ihtiyacı vardıır...

Odamda ne giysem diye düşünüyordum. Bugün Jung shinle sinemaya gidecektik. Altıma Siyah jean içine beyaz askılı ve üzerine de kareli kırmızı gömleğimi giyip ayağımada kırmızı converselerimi giyip kapının önüne çıktım. Ben beklerken Jung Shin arabasıyla geldi . Arabaya bindiğimde bana baktı ve "Çok güzel olmuşsun." deyip gülümsedi. Jung Shinde kılık değiştirişti.

Sinemaya geldiğimizde bir aksiyon filmine girdik. Biliyorum normal değil ama ben ve Jung Shinde normal değiliz zaten.

Film bittikten sonra o film hakkında ki aksiyon sahnelerinden konuşuyorduk. Giderken birden kolumdan tuttu ve beni kendine çekip "Biliyormusun senleyken zaman su gibi akıp gidiyor. Oysa ben öyle olmasını istemiyorum." dedi. O an bende zamanın durmasını istedim...

ELA NIN AĞZINDAN

Sahil kenarında ne yapacağımı düşünüyordum . Ben Yong dan ayrılamazdım aramızda ne kadar şey geçti onu bırakamam zaten o da beni bırakamaz. Uzun bir süre daha düşündükten sonra kararımı vermiştim Yong dan ayrılmayacaktım.Bunu düşünmem bile hataydı zaten.

.....

Yongla konuşmak için okula doğru yola koyuldum. Okula geldiğimde arabayı otopark a parkedip okula girdim. Kafeteryaya baktığımda orada yoktu, bende stüdyoya gittim ama orada da yoktu . Müzik salonuna gidip baktığımda hoca ya "Hocam Yong hwa nerede biliyormusunuz?" dedim. O da "Daha demin buradaydı biraz önce çıktı." dedi. Bende direk okulun bahçesine gittim. Ama orada da yoktu. Orada Yong un yakın arkadaşı Kim bum vardı. "Hey Bum Yong u gördün mü?" dedim o da "Arka bahçeye gitti biraz sessiz ortamda çalışması gerekliymiş." dedi bende "Tamam sağol." dedim ve arka bahçeye doğru ilerledim.

...

Geldiğimde uzaktan baktığımda Yong elindeki kağıda bir şeyler karalıyordu. Tam bir adım attım yanına gidecektim ki birisi diğer taraftan koşa koşa Yong un yanına gitti kim olduğuna dikkatle baktığımda bu Elsa idi. Onları uzaktan izlemeyi tercih ettim. Elsa bir süre ağlayarak Yong hwa ya anlayamadığım bir kaç şey söyledi. O sıra da Yong bir şey demeden gideceği sırada Elsa Yong un kolundan tuttu önüne geçti birden dudağına yapıştı o zaman işte her şey bitmişti. Elimdeki cam şişedeki su elimden kaydı ve yere düşmesiyle cam yerde tuzla buz oldu. Bu sesi duyan Yong ve Jessica benim olduğum tarafa baktılar . Yong beni görünce gözleri büyüdü. Sanırım her şey için çok geçti.

Bu anı gördükten sonra hızlı adımlarla arabama doğru ilerlemeye başladım. Başkan haklıydı ayrılmalıydım. O beni değil Elsayı seviyordu o yüzden bana böyle soğuk davranıyordu. Ben hızla arabaya doğru giderken Yong kolumdan tutup durdurdu ve "Bak Ela hiç bir şey zannettiğin gibi değil." dedi. Bende sadece "Senden nefret ediyorum." dedim. Bunun üzerine kolumu ondan kurtarıp arabaya doğru ilerledim. Binip kapıları kilitledim. Yong cama vurarak "Ela bak zannettiğin gibi değil konuşalım." diyordu. Ama onu dinleyecek halde değildim. Bu yüzden gaza bastım ve FNC ye doğru sürdüm.

....

Başkanın odasına doğru yürüdüm ve girdim. Girdiğimde direk "İstediğiniz oldu Yong ile ayrıldık bundan sonra ne olacak?" dedim. O da " Önce otur." dedi. Koltuklardan birine oturdum . Şu an gözlerim ağlamaktan kan çanağı gibiydi. Başkan bana dönerek. "Öncelikle Japonya ya gideceksiniz orada yaklaşık bir yıl eğitim göreceksiniz. Geri geldiğinizde yeterli bulunursanız albüm çıkarılacak ve çıkışınızı yapacağız . " dedi bende hiç düşünmeden "Peki tamam . Japonyaya ne zaman gidilecek?" dedim. O da "İstersen hemen yarın." dedi büyük bir ciddiyetle bende "Benim için ne kadar erken o kadar iyi." dedim. O da ''Anlaştık biletlerinizi ayarlıyorum. Yarın havaalanında görüşürüz." dedi bende bir şey demeden çıktım. Ama bu anlaşmanın kızların hayallerini yıkacağından habersizdim...

.....

Eve geldiğimde kızlar merakla bana baktılar ben bir şey demeden koltuğa oturdum ve "Neden diye sormayın Ben Yong hwa ile ayrıldım. Ve yarın Şirket tarafından eğitim üzerine 1 yıl süreyle japonyaya gideceğiz. Gelmek istemeyen varsa gelmeyebilir zorlama yok." dedim. Şu an ki ciddiliğim den ben bile korkuyordum. Kızlar dediklerini tamamladıktan sonra Nil "Ela ben her zaman senin yanındayım." dedi .Esrada "Nekadar buradan gitmek istemesemde geleceğim için ve senin için geleceğim." dedim. Selen e baktığımda bana "Gitmemiz şart mı?" dedi bende "Çıkış yapmamız için şart." dedim. O sırada Selenden pek beklemediğim bir yanıt geldi "Ben Jongu bırakamam Ela. Bu yüzden gelmiyorum." dedi ben ilk başta şaşırsamda belli etmemeye çalışarak "Peki herkesin kendi kararı." dedim . "Bu arada Nil ve Esra uçak yarına bavullarınızı hazırlayın.'' dedim. Onlarda yukarı çıktılar salonda Selenle ben kalmıştık. Birbirimize boş boş bakıyorduk. O bana "Japonyaya gitmenin Yong ile bir alakası var mı?" dedi bende "Hayır geleceğim için gideceğim." dedim. O da "Buna sevindim." dedi. Bende "Selen sen bizimle gelmezsen grupta yer alamayacağını biliyorsun değil mi?" dedim oda "Evet biliyorum ama Jong benim için her şeyden daha değerli onu bırakıp Japonya ya gidemem." dedi. Bende "Peki senin kararın." dedim ve ayağa kalkıp ona sarıldım ardından bavulumu hazırlamak için odaya çıktım. Bavulu hazırladıktan sonra düşünürken uyuyakalmışım.

.....

Sabah kalktığımda üzerimizi değiştirdik bavulları aşağıya indirdik. Kahvaltı ettikten sonra hep beraber havaalanına doğru ilerledik. Başkan han bizi orada bekliyordu. Başkan Han a "Selen bizimle gelmiyor. " dedim. O da "Zorlama yok isteyen gidecek. Ama gitmeyen grupta yer alamaz bu katı bir kural ve bunu değiştiremem." dedi.

...

Artık veda vaktiydi. Hepimiz Selen ile vedalaştık. Hepimiz ağlıyorduk . Ne kadar zor olsada uçağa bindik. Galiba bu sefer ki Amerika gibi geçici değil kalıcı olacaktı.....

Evet canlar yeni bölüm geldi inşallah beğenmişsinizdir. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum :) <3 Bu arada iki bölüm sonra büyük final var hepinizi çok seviyorum :)

ONE NIGHT DREAMWhere stories live. Discover now