♠ 27.bölüm ♠

600 57 1
                                    

Elayla oturup nehri izliyorduk Ben:

"Yeni bir şarkı besteledim."

" Adı ne?"

"Lonely Night"

"İsmi biraz fazla hüzünlü değil mi?"

"İçimden öyle geldi öyle yazdım."

" Eminim o da diğer şarkıların gibi müthiştir."

"Sana çalacaktım ama burada çalarsam insanlar sesimden beni tanıyabilirler." dedim. İnsanları beni tanıyabileceğini gerçekten hesaba katmamıştım.

" Çalsaydın ne güzel ilk dinleyen ben olurdum." dedi.

"O zaman yarın basın toplantısından sonra nasıl olsa okula gidicez orda stüdyoda sana çalabilirim."

" Mükemmel olur." dedi. Ben saate baktığımda saat 11 e geliyordu. Elaya " Sen kızlara ne bahanesiyle evden çıkmıştın?" dedim. O da "Seninle ders çalışacağımızı söylemiştim." dedi. Bende "O zaman hemen gidelim şüphelenmesinler." dedim. O da "Esra ve Nil e her şeyi anlatayım mı?" dedi bende " Yok anlatma hem bizimkilerinde haberi yok. Yarın herkese sürpriz olsun." dedim o da gülerek kabul etti.

ELA NIN AĞZINDAN

Yong beni eve bıraktıktan sonra ben eve gelince kızlar bana bakarak "Bu saate kadar ne çalıştınız der gibi bakıyorlardı. O yüzden hiçbirine bir şey demeden direk odama çıktım. Yalnız kalbim saniyede kaç defa atıyordu bilmiyorum. Yarın Yong hwa yla olan her şeyi herkez öğrenekcekti. Belki bizimkiler söylemediğimiz için bizimle konuşmayacaklardı. Neyse ben bunların kaygısıyla kavrulurken uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda saat dokuzdu ve yarım saat sonra Yong beni almaya gelecekti. Amanınn geç kalmıştım. Hemen kalkıp zorda olsa hazırlandım. Aşağı inip ağzıma birkaç bir şey tıkıştırdım.

Yarım saat sonra kapının önüne çıktım çıktım. Çünkü evden kızlardan habersiz çıkmam lazımdı. Yong beş dakika sonra geldi. Benim arbaya binmeme yardım edip kendiside bindi. Benim elim ayağım heyecandan zangır zangır titriyordu bana bakarak "Sen yoksa korkuyor musun? Bak eğer hazır değilsen erteleyebiliriz." dedi bende " Hayır hazırım eğer şimdi yapmazsam bir daha hiç yapamam. " dedim bunun üzerine gülümsedi ve bana bakarak " Ben yanındayım." dedi bende ona gülümsedim ve arbayı sürmeye devam etti.

En sonunda gelmiştik. Arbayla biraz uzaktan baktığımız da kapının önü gazetecilerle doluydu. Yong oraya bakarak "Önden değilde arka kapıdan girelim senin oradan bu bilekle girmen zor olur." dedi ve ilerdeki virajdan dönüp binanın arka kapısına yanaştı. Arbadan inip binanın içine girdik. Şimdi arka tarafta bekliyorduk. Yong bana bakarak cesaret vermeye çalışıyordu. İnanın ben Türkiyedeyken bunları yaşayacağımı söylesinler ölürümde inanmazdım.

Biraz daha bekledikten sonra yanımıza bir adam geldi ve Yong a "Zamanı geldi." dedi. İkimiz beraber ele ele gazetecilerin karşısına ayrılan koltuklara oturduk. Yong bir saniye olsun elimi bırakmıyordu. Gazetecilerden biri " Burada toplanma amacımız nedir ve ayrıca neden yanınızdaki bayan ile el ele geldiniz?" diye bir soru yöneltti. Yong konuşmaya başladı,"Arkadaşlar burda sizi toplamak istememin sebebi bu. Benim hayatımda bir takım değişiklikler oldu ve bunu sizlerlede paylaşmak istedim. Yanımda görmüş olduğunuz bayan benim sevgilim. Ve hayranlarımdan ve sizden bunu anlayışla kabul etmenizi istiyorum." dedi. O sırada herkezin gözü şaşkınlıktan kocaman açılmıştı. O sırada diğer gazeteci "Peki adını öğrenebilirmiyiz?" dedi Yongda o tatlı şivesiyle kendinden emin bir şekilde "Ela Türkoğlu " dedi o anda gazeteciler biraz bekledikten sonra bir şeyin farkına vardılar ve biri "Oyuncu Lee jong suk açıklama yaptığında onunda sevgilisinin adının Ela Türkoğlu olduğunu söylemişti." dedi tam Yong hwa konuşacağı sırada ben söze atladım önümdeki mikrofonu açarak " Eskiden bu doğruydu ama ben beni aldatması sonucu ondan ayrıldım. Ve şimdi Yong hwa dan başka sevdiğim kimse yok. " dedim ve gülümsedim. Bunun üzerine salondaki uğultular daha çok arttı. Yong hwa " Kimsenin hakkımız da kötü düşünmesini istemiyorum. Ve ilişkimize herkezin saygı göstereceğine inanıyorum." dedi. Ve "Buraya geldiğiniz için teşekkürler." deyip bitirdi. Arka tarafa geçtik . Bana "Nasılsın?" diye sordu. Bende "İyiyim ama herkez benim kötü biri olduğumu düşünecek ve dahası senin hayranların benden nefret edecek." dedim. O da "Bak her şey zamanla olacak tamam mı? Ve sen kötü biri değilsin sakın böyle düşünme." deyip sarıldı. Bana bakarak "Hem fena mı bundan sonra kimseden saklamak zorunda kalmayacağız." deyip gülümsedi bunun üzerine bende gülümsedim ama içimde hala bir kötü his vardı.

ONE NIGHT DREAMWhere stories live. Discover now