♠ 23.bölüm ♠

572 58 3
                                    

Gençler bölümlerin bu kadar hızlı gelmesi benim üniversite sınavına hazırlanıyor olmam. Bu yüzden bölümleri çabucak yayınlayıp final yapmayı düşünüyorum. Belki uzun bir aradan sonra yeni bir hikaye yazabilirim. Ama şu an cidden ders çalışmam gerekiyor ve ben zaman ayıramıyorum. O yüzden bölümler çabuk gelecek ve yakında final yapacağım. Neyse çok konuştum hadi iyi okumalar :)) Bu arada bölümü medyadaki şarkı ile okuyun lütfenn :D

Bende heyecan tavan yapmıştı ve sanırım şu anda uyanıyordu. Gözlerini zorlada olsa açmayı başardı. İlk önce benim yanında olduğumu farketmedi ve gözlerini kapayıp açtı. Sonra gözleri benim gözlerimle buluştu ama verdiği tepki çok komikti.

Bana baktı ve sonra " Sanırım rüya görüyorum. Verdikleri ilaçlardan olmalı." dedi ve oflayarak diğer tarafa dönüp gözlerini yumdu. O sırada fısıltı şeklinde " Seni çok özledim Ela..." dediğini duymuştum. Bu gerçekten kalbime dokunmuştu. Bir süre daha bekledim ve en sonunda dayanamayıp Yong un koluna dokundum. Bana " Jong sen mi geldin ?" diyerek döndü. Bende Jong un taklidini yaparak "Evet hyung benim." dedim . ''Sesine ne oldu senin?!'' deyip bana dönüp beni gördüğünde gözlerini şaşkınlıkla açtı. Bende " Seni çok özledim Yong.." dedim. Bana önce yumuşak yumuşak baktı fakat sonra bakışları sertleşti. Bana " Senin burada ne işin var? Beni bırakıp gittikten sonra nasıl karşıma çıkabilirsin?!!" dedi. Bende " Ben yalnızca seni görmek istemiştim." dedim şu an gözlerim dolmuştu ve her an ağlamaya hazır bomba gibiydim.

Bir süre böyle bekledikten sonra bana bir anda gülerek bakmaya başladı. Bende sinirlenerek" Neye gülüyorsun?" dedim. O da "Sen şimdi benim daha demin ki dediklerime inandın mı?" dedi bende " Senin bu agresif hallerine alıştım.." dedim tam cümleme devam edecektim ki daha demin dediklerini yeni algılayabilmiştim. Ona bakarak " Nasıl yani?" dedim. O da " Seni ne kadar zamandır görmediğimi ve ne kadar özlediğimden haberin var mı? Seni daha yeni görmüşken sana nasıl kızabilirim ki?" dedi. Konuşmasına devam etti " Evet kızacağım ama şimdi değil." dedi . Beklemediğim bir şekilde yattığı yerden doğrulup bana sarıldı. Bende onu hiç bırakmayacakmışçasına sıkıca sarıldım.

Benden ayrıldığında bacağıma dikkatle baktı ve " O bacağının hal ne ?" dedi. Bende " İçeriye girmeye çalışırken, korumalarla aramızda ufak bir tartışma oldu bende yanlışlıkla düştüm. Kırılan bacağım bir zedelenmiş . Bandaj takıldı." dedim.Bana bakarak " Yarın o korumaların işi bitti!" dedi sinirli olduğu her halinden belli oluyordu. Bende " Sana gerek kalmadı Jong Hyun halletti bile." dedim gülümseyerek. Olanları anlattıktan sonra o da sakinleşmişti.

Bana dönüp " Acaba benim sevgilim ne zaman dikkatli olacak?" dedi şu an tehditkar bakıyordu ama benim aklım orada değildi "SEVGİLİM..!" lafındaydı. Ona dönüp "Sevgilim?" dedim o da " Doğru ya sana söylemeyi unuttum. Benimle çıksana ?" dedi Bende " Yaaa!! Yong hwa shii bu kadar kolay teklifi kabul edeceğimi mi sandın? En azından bir pırlanta yüzük almalıydın!" dedim o da bana bakarak" Nasıl yani?" dedi bozulmuştu bende " Yaa!! Hemen inanma ben o tür kızlarda değilim." dedim. Bu sefer bana gülerek baktı ve " Eee cevabın ne?" dedi. Bende " Bir daha sorsana." dedim ısrarla o da "Peki Ela Hanım benim sonsuza kadar sevgilim olabilir misiniz?" dedi bende gülümseyerek "Tabii ki." dedim sevinçle. Ve o an hiç beklemeyeceğim şey yaptı. Dudaklarını dudaklarımla örttü. Şu an hem ben hem o ağlıyorduk. Göz yaşlarımız birbirine karışıyordu...

Sabaha kadar konuştuk ve sevgili olduğumuzu şimdilik saklamaya karar verdik. Sabaha karşı dört gibi uykum gelmeye başlamıştı. Uyuklamaya başladım Yong da bana "Uykun mu geldi?" dedi. Bende "Biraz." dedim. Yong hwa da "E nerde yatacaksın?" dedi. Bende "Şurada ki koltukta uyurum ben." dedim ve itiraz etmesine fırsat vermeden koltuğun oraya doğru gittim ve tekerlekli sandalyeden zorda olsa koltuğa yerleştim ayağımı uzatıp bana kızgın bir şekilde bakan Yong a baktım. Ve "Ne oldu niye öyle bakıyosun?" dedim. O da " Ben burda yatakta rahat rahat yatarken senin koltukta uyumana izin vereceğimi mi zannediyorsun?" dedi. Bende " Sen çok yorgunsun hadi uyu. Ben burda uyurum." dedim. O da "Yanıma gel." dedi. Bende onun yanına gittim. "Madem sen rahatsızsın , e bende rahatsızım ve burada başka yatak olmadığına göre.." dedi ve yanındaki boş bıraktığı yeri gösterdi. Ne kadar ısrar etsemde işe yaramadı ve yanına uzandım. Ben yatar yatmaz bana sarıldı ve " Seni seviyorum..." dedi bende "Bende seni seviyorum."dedim. Ve sonra uyuyakalmışım.

SELEN İN AĞZINDAN

Sabah otelde kahvaltıyı yapıp otelden çıktık. Min "Kızı hastahanede yorduk o hasta haliyle. Hadi bir an önce hastahaneye gidelim de Ela da bir an önce dinlensin." dedi. Bende diyecek bir şey bulamadım.

Arabaya binip hep beraber hastahaneye gittik. Hastahaneye gittiğimizde hep beraber Yong ve Ela nın bir şeyler yemesi için kafeteryaya indik ama ben her ihtimale karşı diğerleri yiyecek ve içecek alırken ben koşa koşa yukarı çıktım.

Kapının önüne geldiğimde önce kapıyı çaldım fakat ses gelmeyince bende içeri girdim. Ve erken gelmekte haklıydım. Yong ve Ela birbirlerine sarılarak uyuyorlardı.

Ben biraz daha onların bu tatlı halini izledikten sonra diğerlerinin gelme ihtimaline karşı tam onları uyandıracatım ki Yong hwa yavaş yavaş gözlerini açtı ama beni görünce verdiği tepki çok komikti .

Gözlerini pörtletip bana bakıyordu ve "Selen aslında şey..." durumu açıklamaya çalışırken ona "Korkma ben her şeyi biliyorum Ela bana her şeyi anlattı fakat diğerleri birazdan gelir bu yüzden toparlansanız iyi olur." O sırada Yong hwa baya şaşırmıştı fakat geç kalmadan Ela yı uyandırdı. Beni görünce Elada paniklemişti.

Hemen Elaya yardım edip onu koltuğa taşıdım. Her şeyi düzelttikten sonra içeriye benim odunum ve diğerleri geldi. Min ve Jong hyun Elaya mahcup bir şekilde baktılar Min konuşmaya başladı "Ela kusura bakma senide bu halinle gece burada bıraktık." dedi. Tam Jong hyun konuşacaktı ki Ela onu susturdu ve "Önemli değil sizde yorgundunuz. " dedi. Ama Jong hyun hala suçluluk ifadesiyle Elaya bakıyordu. Ben bu adamı bu yüzden seviyordum <3 ..

ELA NIN GÖZÜNDEN

Seleni görünce birden panik olmuştum ama şükür ki durumu atlatmıştık. Bu arada Min ve Jong un o suçluluk hisseden yüzleri çok tatlıydı. Bize kafeteryadan bir şeyler almışlardı ve Yongla ben çok acıkmış olmalıyız ki hepsini süpürmüştük. Jung Shin ve Esra nın nerede olduğunu sorduğumda Selen "Onlar Amerikayı turluyorlar." dedi. Ve ardından gülümsedi.

Biz odada sohbet ederken içeriye Doktor girdi ve "Hastanın durumu şimdilik iyi yalnız düzenli kontrollerine devam etmesi gerekiyor. Kendini fazla yormasın ve dikkat etsin. Bugün taburcu olabilir." deyip çıktı.

O çıkar çıkmaz hemen Jong ve Min aşağıya Yong un taburcu olması için işlemleri halletmeye gittiler. Nilde onlarla gitmişti. Odada Selen ,ben ve Yong hwa kalmıştık. Selen bize bakarak " O sabah ki haliniz neydi? Ama kavuştuğunuza sevindim. Tebrikler." dedi. Ben ve Yong da teşekkür ettik.

Biz otururken Yong "Ela aramızda geçen her şeyi Selen e anlatmışsın. Ben kimse bilmiyor zannediyordum." dedi. Ben tam konuşacağım sırada Selen araya girdi "Ben ameliyat yarasını görünce mecburen söylemek zorunda kaldı." dedi ve gülümsedi. Ama bir süre sonra yaptığı hatanın farkına varınca elini ağzına götürüp, bana özür dilerim mesajları yollamaya çalıştı. Ama artık çok geçti Yong bana dönerek "Ne ameliyat yarası?" dedi. İşte ben şimdi bitmiştim...

Umarım beğendiğiniz bir bölüm olmuştur. Yorum ve oylarınızı bekliyorum :))

ONE NIGHT DREAMWhere stories live. Discover now