♠17.bölüm♠

592 58 3
                                    

Keyifliokumalar :)
Selen şu an bana kuşku dolu gözlerle bakıyordu. " Ne var ?" diye sorduğumda ,bana "Bu yara ne yarası ?"dedi. Bende "Bir şey yok yalnızca düştüm."dedim ama o buna inanmışa benzemiyordu.

"Ben bunun düşmeyle olacak bir yara olduğumu zannetmiyorum. "dedi. Bende "O zaman yanlış düşünüyorsun."dedim. Bana bakarak sanki bir şeyleri anlamış gibi " Sen Yong un ameliyatının olduğu gün Busan daydın dimi." dedi. Ben de "Evet, ne var ki bunda." Dedim. O da " Yong un hastahaneye kaldırıldığı günü hatırlıyor musun?" dedi bende " Evet hatırlıyorum."dedim. Selen de" O zaman Yong için hepimizden fazla hatta Cnblue dan bile fazla telaşlandığını hatırlıyorsundur." dedi ve konuşmasına devam etti " O zaman Yong un ameliyat olduğu gün Busan a gitmen bana saçma geliyor..." dedi ve benden cevap beklemeye başladı.

Benden cevap gelmeyince bana aniden, sormasından korktuğum soruyu sordu " Yong a ilik naklini veren gizli kişi sendin dimi?" Dedi. Selenden bekleyemeyeceğim bir zeka ile tahmin etmişti. Bende belki inanır diye " Hayır. Nerden çıkarıyorsun böyle saçmalıkları." Dedim ama pek ikna olmuşa benzemiyordu. " Bana yalan söyleme Ela ben senin kaç yıllık arkadaşınım seni senden bile daha iyi tanıyorum."dedi. Bende pes ederek "Evet bendim." dedim.

Selen " Böyle bir şeyi neden yaptın ve en önemlisi neden bizden habersiz yaptın üstelik bunu Yong bile bilmiyor."dedi. Bende "Ben yalnızca Yong hwa nın yaşaması için yaptım. Ve eğer neden size söylemediğim konusuna gelirse orası hakkında bilmediğiniz şeyler var ve bunu şu an söyleyebileceğimi sanmıyorum." dedim. Selende bana ısrarla bakarak "Bana olanları anlatmassan sana yardım edemem ve lütfen bana herşeyi anlatabileceğini biliyorsun. Emin ol bu anlattıklarını kimseye söylemeyeceğim. "Dedi. Bende pes ederek "Pekala anlatacağım." dedim. "Dinliyorum." Dedi.

Anlatmaya başladım. "Ben aslında her şey benim buraya gelmemle başladı. Biliyorsun koreye ilk gittiğim zaman ki halimle şimdiki halim arasında uçurum var. Neyse üniversiteye gittiğim ilk gün Cnblue yu okulun önünde görmüştüm ve imza istemek için koşa koşa yanlarına gitmiştim. O kalabalığı aştıktan sonra Yong dan imza istemiştim fakat ben çirkinim diye imza vermemişti yani ben o zamanlar öyle zannediyordum. Bir sürü olaylar oldu. O günden sonra ben görüntümü değiştirdim kısa zaman sonra Jong sukla tanıştım." Dedim. Ve orada duraksadım Selen "Eee sonra... "dedi bende "Bak bu diyeceğimle şok olabilirsin. Aslında ben başından beri Yong hwa yı seviyordum ve sırf onu unutabilmek adına Jong Suk un çıkma teklifini kabul etmiştim. O da sırf bana inat Elsa ile çıktı. Bana inat diyorum çünkü oda bana beni sevdiğini söyledi. Ama ben Jong Suk ve Jessica yı üzmemek adına onu geri çevirdim. Bana "Benimle olursan Elsa umrumda değil zaten ben onu sevmiyorum." bile demişti ama ben reddetmiştim. En sonunda olan yine bize oldu. Ben onu geri çevirdikten sonra bir daha asla eskisi gibi davranmadı sanki nefret ediyormuş gibi davrandı. Sonra zaten Jong suk beni aldattı Yongla Elsa ayrıldı.. Ve Yong hastalığını herkesten sakladı bende telefonuna cevap verdiğim de doktorundan öğrenmiştim. Ve son durum böyle . Ayrıca bana neden herkesten nakli sakladığımı sorarsan Yong ameliyatın riskli olacağını biliyordu ve eğer iliği benim vereceğimi bilseydi asla kabul etmezdi." dedim.

Selen şu an ağzı açık bir şekilde bana bakıyordu. Tek söylediği " Bunca zamana kadar bunları yaşadın ve bize anlatmadın!"

" Özür dilerim ama anlatamazdım lütfen anla beni. Ve ayrıca bu anlattıklarım sadece ikimizin arasında kalsın kimseye yalan söylemek istemiyorum ama kızlara lütfen bir şey söyleme. Bu önemli bir konu." dedim. O da ilk başta sinirle baksa da sonradan yumuşadı ve " Tamam ama bundan sonra yaşadıklarını tek başına üstlenme bizimde senin yükünü paylaşmamıza izin ver." Dedi. Bende " Tamam ama aramızda dimi?" dedim o da " Evet aramızda." dedi.

ONE NIGHT DREAMNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ