♠13.bölüm♠

776 58 9
                                    

Bu bölümü hilaliyıldız'ın yoğun ısrarları üzerine erkenden yazdım , hepinize iyi okumalar :))

YONG HWA 'NIN GÖZÜNDEN

Ela 'nın sayıkladıkları karşısında ne yapacağımı bilmiyordum. Benim hasta olduğumu nereden biliyordu ki? Şu an düşünemeyecek durumdaydım. Elanın bacağında ki yara çok kanıyordu ve teni buz gibiydi, onu bir an önce hastahaneye götürmem lazımdı.

Piknik yaptığımız alana geldiğimde herkez telaşlı görünüyordu. Selen ağlıyordu. Jong Hyunda ağladı ağlayacaktı ve ben onu ilk defa bu halde görüyordum. Ela yı gerçekten kardeşi gibi görüyordu. Jessica ise sanki Ela nın kaybolmasına sevinmiş gibi sırıtıyordu. Onun bu halini görünce ondan on kat daha fazla nefret ettim.

Elayı kilimin üzerine yatırdım ama benim gücüm kalmamıştı. Şiddetle öksürmeye başlamıştım ve ağzımdan kan geliyordu. Etraftakilere farkettirmemek için peçete ile ağzımı kapatmıştım. Ela şu an bundan daha önemliydi ve hemen hastahaneye gitmesi gerekiyordu. Onu arabaya kadar taşıyamayacağımı anladığımda Jong Hyuna baktım ve oda bakışımdan anlamış olacak ki Ela yı hemen arabaya bindirdi bende hemen Elanın yanına bindim. Jong hyun arabayı kullanıyordu ve yanında Selen oturuyordu. Diğerleri arkadan bizi takip ediyorlardı.

Ela'nın yarasına bezle bastırıyordum ki fazladan kan kaybetmesin diye. Farkında olmadan ve istemeden ağlamaya başladım. Selen bana dikkatle bakıyordu. Ama sonradan Elaya baktı ve ağlamasına devam etti. Şu an Ela dan başka bir şey düşünemiyordum. Ve anladığım bir şey vardı ben Ela ya delicesine aşıktım ama bizim bir sonumuz yoktu....

SELEN'İN GÖZÜNDEN

Ela'nın durumu ciddi görünüyordu. Ve şu an Yong Hwa da dahil olmak üzere hepimiz ağlıyorduk. Jong Hyun bile...

Hastahane ye geldiğimizde Ela yı hemen sedyeye aldılar ve götürdüler bizde beklemeye başladık. Biraz sonra Niller de gelmişti, Herkes perişan haldeydi bir kişi hariç; Elsa.

O kızı gördükçe sinir oluyordum. En sonunda dayanamadım ve bağırmaya başladım" İçeride arkadaşımız hatta kardeşim ne halde, sen burada karşıma geçmiş sırıtıyorsun.!!" diye bağırdım bir yandan da ağlıyordum. O da "" Bence iyi bile oldu o bunu haketmişti!." dedi. Bende iyice sinirlendim ve " Defol git buradan!!!!"diye bağırdım. O da " Gitmezsem ne olur?" dedi. Ve karşımda bütün iğrençliğiyle sırıtıyordu.

Elsa böyle dedikten sonra Yong hwa Elsa nın kolundan tuttu ve dışarıya zorla da olsa sürükledi.

YONG HWA'NIN GÖZÜNDEN

Artık Elsa 'nın yaptıkları beni iyice bıktırmıştı. Selen e karşı ve en önemlisi Ela nın hakkında böyle konuşması beni çileden çıkaran son şey olmuştu. Ve muhtemelen birazdan kavga çıkacaktı bu yüzden Elsa 'nın kolundan tuttuğum gibi zorla dışarıya çıkartmıştım.

Bana gıcık bir şekilde " Sevgilim bana neden öyle davrandın?" dedi bende "Artık senin sevgilin falan değilim anlıyor musun? Bir daha sakın karşıma çıkayım deme!!" dedim sesim tehditkardı ve içeri girerken " Hepsi o Ela denen kız yüzünden değil mi?!!" dedi bende "Hayır sadece senden nefret ediyorum. Ve bitti!!!." dedim en son duyduğum arkamdan bağırmasıydı " Hayır Yong Hwa bu burada bitmeyecek göreceksin!!!" .

SELEN'İN GÖZÜNDEN

Bir süre sonra Yong Hwa da geri dönmüştü ama pek iyi görünmüyordu. Ela henüz çıkmamıştı. Hepimiz oturup bir haber gelmesini bekliyorduk.Biz beklerken Yong Hwa ya baktığımda burnundan kan geliyordu ve şiddetli bir şekilde öksürüyodu. hemen yanına gittim ve "Yong Hwa burnun kanıyor!!" dedim telaşla oda öksürerek " Önemli bir şey değil." dedi ve lavaboya doğru ilerledi.

ONE NIGHT DREAMWhere stories live. Discover now