♠ 28.bölüm ♠

644 56 2
                                    

Yong ve ben aynı anda "Biz çıkıyoruz!!!" dedik ve en sonunda Yong derin bir nefes aldı.Bunun üzerine hepsi uzun bir süre konuşmadı ve gülmeye başladılar. Jung shin "Hyung güzel şakaydı!" dedi ve gülmeye devam etti. Bunun üzerine Yong ve ben biraz bozulmuştuk bitrbirimize şaşkınlıkla bir süre baktık. Yong hwa "Ne yani Elayla benim çıkmamız bu kadar komik mi?" dedi. O sırada Min "Hyung o mana da değilde siz birbirinizden nefret ediyordunuz." dedi. Bunun üzerine Yong hwa bir itirafta bulunarak " Ben Elayı başından beridir seviyordum." dedi. Bunun üzerine ben Yong un da pek bilmediği bir şeyi "Ben buraya zaten Yong için gelmiştim." dedim. Herkes baya bir şaşkındı.Selen hariç.

En sonunda Selende "Bende bu yükten kurtulmak istiyorum. İkisinin birbirini sevdiğini Amerika dan beri biliyordum." dedi ve Jong hyun Selen e dönerek "Biliyordun ve benden sakladın öyle mi?" dedi. Selende "Evet Ela kimseye söylememem konusunda beni uyarmıştı. Yani anlayacağın sana bile söyleyemezdim." dedi. Jong hyun "Tamam anlıyorum sadece şaka yapmıştım." dedi ve yanında oturan Selenin omzuna kolunu atarak gülümsedi.

Biz otururken okulda birden hareketlenme odu. Herkes birbirine telefonunu göstererek hararetle bir şeyler konuşuyorlardı. O sırada Yong hwa ile birbirimize bakarak "Sanırım açıklanmış." dedim. O da "Evet." dedi. Bunun üzerine Min Hyuk " Hyung ne açıklandı?" dedi. Yong hwa da" Biz bu sabah basın toplantısı yapıp her şeyi açıladık." dedi. Herkes iyice şaşırmış görünüyordu. Nil "Yong hwa shi sen cidden çok değiştin!" dedi ve güldü. Bundan herkes memnun gibi gözüküyordu. Bundan dolayı bende mutluydum.

Ben "Hazır herkes masadayken size söylemek istediğim bir şey var." diyip kızlara döndüm. Bana ne oldu? der gibi baktılar. Bende "Nil, Esra ve Selende benimle beraber FNC ye gelecekler ve albüm çıkarıcaz. Eğer iyi olduğumuz kanıtlanırsa daha da ileriye gidebilirz ."!" dedim. Bunun üzerine kızlar başta put gibi kaldılar ama hepside çığlık atarak mutluluklarını dile getirdiler Selen "Ela inanamıyorummm! Ama o sözleşme tek kişi için değil miydi?" dedi bende "Ben sizsiz buna başlamak istemedim ve rica edince hepsi halloldu." dedim ve gülümsedim. Nil "Bu FNC CNBLUE nun olduğu ajans değilmi?" dedi bende evet anlamında kafamı salladım. Esra ve Nil ne kadar sevinselerde sevinçlerini içlerinde yaşadılar. Selen Jong hyuna sarılarak "Artık benden hiç kurtuluşun yok!" dedi. Jong hyunda "Kurtulmak isteyen yok zaten!" dedi ve ona sarılarak gülümsedi. Jung Shinde onlara bakarak "Ayıp oluyo ama olan var olmayan var." dedi ve bunun üzerine hepimiz güldük.

Biz böyle konuşurken yanımıza hızla ve öfkeyle Jong Suk geliyordu. Gelir gelmez beni kolumdan tutup kaldırmaya çalıştı ama bu sefer izin vermeden Yong bir kafa attı ve "Sevgilimden uzak dur!" diye bağırdı. Kafeteryada ki herkes bize bakıyordu. Jong Suk da bana dönerek "Eninde sonunda bana döneceksin Ela. Ve unutma seni çok seviyorum." dedi bende "Lütfen git burdan." dedim sinirle. Ardından o gitti ve Yong hwa herkesin ortasında elimden tutup beni sandalyeye oturttu.Etrafıma baktığımda kızların hepsi gıcık gıcık bakıyorlardı.

Ders saati geldiğinde Min in telefonu çaldı baktığında yüzünü ekşitti "yaa Kim Yoon hee arıyor. koreye döndüğümüzü öğrenmiş olmalı. " dedi Bende " O kim ki? dedim. Jung shinde " Min e küçüklüğünden beri platonik olarakrak aşık olan bir kız." dedi. Min e dönüp "E se onun aramasından neden bu kadar rahatsızolun ki"dedim. Minde "Gördüğünde anlarsın!" dedi ve derin bir off çekip telefonu açtı. "Efen din Yoon hee!" dedi bıkkınlıkla. Uzun bir süre konuştuktan sonra "Tamam ." diyip telefonu kapattı. Yong hwa "Noldu?" dedi Minde "Ottokee! Buraya kayıt olmuş yarın okula geliyor!" dedi ama şu an çok tatlıydı :) Anlaşılan Kim Yoon Hee , Min i bıktırmıştı. Nil e baktığımda yüzü bozulur gibi olmuştu. Şu kızı cidden merak etmiştim....

Derse girdik. Hoca daha gelmemişti ve Yong hwa elimi hiç bırakmıyordu.Yakın arkadaşlarımız gelip bizi tebrik etmişlerdi ama Yong a platonik aşık olan kızlar bana kıskanç gözlerle ve her an öldürecekmiş gibi bakıyorlardı.

ONE NIGHT DREAMTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon