♠3.bölüm♠

1K 55 4
                                    

Ne yani ben şimdi onunla düet mi yapacaktım? Duyduğum şey yanlış diyeceğim ama kendi kulaklarımla duydum yanlış olması imkansızdı.

Ben Jung Yong Hwa ile düet yapacaktım. Duyduğumda gözlerimi fal taşı gibi açmıştım o kadar şaşkındım ki anlatamam. Kendime gelip etrafa baktığımda herkes(kızlar) beni bir kaşık suda boğabilecek gibi bakıyorlardı. Hoca sıkı çalışmamızı söyledikten sonra gitti ve derste bitti. Herkes salondan çıkmaya başlarken bende ayaklandım hızla kafeterya ya gidip oturdum. Yanıma Min Hyuk geldi. Gerçekten çok sıcakkanlı ve sevimli birisiydi zaten onu ilk gördüğüm andan beri kanım kaynamıştı.

Biraz sohbet ettikten sonra yanımıza Yong Hwa hariç diğer grup üyeleri geldi. Hepsi bana acır gibi baktıklarında ''Ne oldu?'' diye sordum Jong Hyun da ''O kadar şansızsın ki sana eşleştirmelerde gele gele Yong Hwa hyung geldi, ondan çekeceğin var benden söylemesi.'' deyince soran gözlerle baktım bu sefer Min Hyuk ''Onunla çalışmaya başlayınca görürsün.'' dedikten sonra acıyan bakışlarını üzerimde hissettim. ''Hadi canım ne kadar zor olabilir ki.'' dediğimde bana '' SEN ÖYLE SAN!!..'' der gibi baktılar.

Biraz muhabbet ettikten sonra Jong hyun '' Bu akşam evde sinema gecesi yapacağız sende gelsene.'' dedi. Bende ''Kimler olacak ?'' dedim. O da ''Biz bide sen ha bir de Elsa.''dedi.Kimdi ki bu Elsa şimdi???!!!.

''Elsa kim?'' dedim. Jung Shin de ''Yong hwa hyung un Amerika dan arkadaşı." dedi. O anda sanki kan beynime sıçradı. Derken neden sıçrasın ki elin adamının arkadaşından bana ne. Neyse, bende " Tamam o zaman akşam gelirim ama ben sizin evinizi bilmiyorum ki." . O sırada Jong Hyun gülerek "Ben burada ne güne duruyorum sen bana ev adresini at ben seni akşam evden alırım." dedi. Bende teşekkür ettim.

Bugün başka dersim yoktu arabama doğru yol aldım. Tam açtım binecektim ki Jong Suk seslendi. Döndüğümde güneş gözlüğünün üstünden bakarak" Haftaya davetli olduğum partiyi ve bana eşlik edeceğini unutmadın sanırım?'dedi. Bende " Tabii ki verdiğim sözden asla dönmem." dedim. Gülümseyip, havalı bir bakış atıp , güneş gözlüklerini düzeltip gitti. Çocuk gerçekten çok yakışıklıydı. Neyse arabama bindim ve Cnblue dan Cold Love açtım. Eve vardığım da gerçekten çok yorgundum hemen duşa girip uyudum. Uyandığımda saat akşam yediydi.Ve telefonum çalıyordu.

Baktığımda Jong Hyun du. "Evin adresini mesaj at ve 1 saate hazır ol seni almaya geliyorum." .Bende evin adresini mesaj attım. Telefon numaralarımızı biribirimize önceden vermiştik.

Hazırlanırken nasıl olsa özel bir yemeğe gitmiyorum dedim kendi kendime ve rahat bir şeyler giymeye karar verdim. Dışarısı gerçekten sıcaktı bu yüzden bir kot şort, üstüne beyaz sıfır kollu, altına da beyaz converslerimi giydim. Saçlarımı düzleştirip, lenslerimi taktım.

Kapının önünden korna sesi geldi ve bende dışarı çıktım. Arabası benimkinin bir değişik modeliydi. Yavaş adımlarla arabaya ilerledim. Arabaya bindikten sonra yola koyulduk. Evlerine vardığımızda arabadan indik. Gerçekten müthiş bir evleri vardı ve han nehri manzaralıydı. Neyse övgülerin ardından içeri geçtik. Ev 3 katlıydı birinci kat normal salondu ve amerikan mutfağı vardı. Diğer katta üyelerin odaları vardı. 3.katta bildiğimiz geniş bir sinema salonu vardı. onun üstünde çatı katı gibi bir yer vardı ve orası da müzik stüdyosu olarak düzenlenmişti.Tabii ben ağzı açık bakıyordum eve derken kendime geldim.

Min hyuk un her zaman ki gibi sevimliliği üstündeydi. Beni kapıda karşıladı. İçeri geçtiğimizde Jung Shin yemek yapıyordu. Fakat Yong Hwa ortalarda yoktu aman bana ne ki zaten. Mutfağa Jung Shin e yardım etmek için girdim yemekleri yaptık içeri geçtik. Yemek için Yong Hwa yı bekliyorduk. Neymiş Elsa yı havaala'nın dan alacakmış da mışmış. Neyse onu beklerken Jong Hyun la sohbet ettik. Gerçekten denildiği gibi tam bir odundu. Biz konuşurken kapı çaldı ve kapıyı Jung shin açtı.

ONE NIGHT DREAMWhere stories live. Discover now