♠9.bölüm♠

872 61 4
                                    

O anda hızla bana doğru gelmeye başladı....

------

Hızla bana doğru geldi ve önüme gelince durdu. Şimdi birbirimize o kadar yakındık ki. Daha önce hiç böyle hissettiğimi zannetmiyorum. Bana baktı ve " Ben seni gerçekten..." sözünü bitiremeden arkadan bir ses geldi, gelen Elsa ydı ve Yong Hwa ya " Aşkım burada ne işiniz var hadi gelsenize daha parti bitmedi. Hem Ela ,Jong Suk da seni arıyordu." dedi ama bana sinirli ve bir o kadar da kinli bakıyordu. Yong Hwa da " Biraz hava almaya çıkmıştık geliyoruz." dedi , Elsa ya doğru ilerleyip onun elinden tuttu, Elsa bana dönüp sinsice güldü ve Yong Hwa ile bara doğru ilerlemeye başladılar. Olması gerekende belki buydu...

Bara gittiğim de Jong suk beni arıyordu. Yanına gittim ve masaya oturduk. Jong Hyun ve Jung Shin de bizimleydi. Yong Hwa ve Elsa ise dans ediyorlardı. Bu canımı acıtıyordu ama elimden gelen bir şey yoktu. Biraz daha oturduktan sonra saat gece yarısı 1 di ve ben bu topuklularla cidden yorulmuştum. Jong Suk a " Kalkalım mı?" dedim o da " Biraz daha dursaydık ya."dedi. Bende " Tamam o zaman." dedim.

Biz masa da kokteylimizi içip sohbet ederken Yong hwa ile Elsa hala dans ediyordu. Birden romantik bir müzik çalmaya başladı ve çevrede ki insanlar dan "ooooo" sesi gelmeye başladı sahneye baktığımda Yong Hwa ve Elsa birbirleri ile gerçekten çok yakın dans ediyorlardı. Ve ben buna dayanamıyordum. Bir de bana diyordu kendi yaptığı sanki başka bir şey.

Jong Suk a dönüp " Ben gerçekten çok yoruldum lütfen gidelim." dedim. O da " Tamam sevgilim." dedi ve arabaya doğru ilerledik. Tam arabaya gideceğimiz sırada Elsa arkamızdan seslendi. Bize yaklaşıp " Nereye gidiyorsunuz eğlence daha yeni başladı." ; Bende " Biz çok yorulduk. Her şey için teşekkürler bu arada doğum günün tekrar kutlu olsun." dedim. O sırada Jong suk arabaya bindi ve Elsa bana yaklaşıp " Sevgilimden uzak dur!!!.." deyip gitti. Bende o şaşkınlığımla kaldım .

Arabaya bindim ve eve doğru ilerledik. Eve geldiğimizde Jong Suk da benimle gelmek istediğini söyledi ama bende geç olduğunu söyleyip kibarca reddettim. Eve geldiğimde çok yorgundum ama Elsa nın dediklerine kafamı takmıştım bir kere sabaha kadar yatakta döne döne uyuyamadım ancak sabaha karşı uykuya dalabildim.

Sabah alarmın çalmasına gerek kalmadan kendim kalktım buna kendimde şaşırdım çünkü gece tek gram uyku bile uyuyamadım. Neyse kalktığımda saat 8 di. Derse daha 2 saat vardı bende kendime kahvaltı hazırlayıp yedim. Bugün içimden güzel olmak geliyordu bu yüzden dizimin biraz üstünde beyaz üzerine kırmızı çiçekli elbisemi giydim, altına beyaz sandaletleri mi giydim,saçlarım zaten dalgalı olduğu için öylece salık bıraktım. Hazırdım saat dokuz buçuktu ve ben anca yetişirdim gitarımı alıp arabama bindim.

Okula vardığımda Jong Hyun ve Min Hyuk çimlerin üzerinde oturuyorlardı. Bende onların yanlarına gittim. Jong Hyun " Selam uykucu. Dün partiden erken ayrıldınız. Sen de ne çabuk yoruluyorsun." dedi. Bende " Jong Hyun shi, bir ben uykucu değilim , iki dün partiden erken ayrılmadık saat gece bir de ayrıldık, üç çok çabuk yorulmuyorum." dedim. " Ya sen onu benim külahıma anlat. Parti sabaha kadar sürdü, herkez koptu ama sen olmayınca tadı çıkmadı tabii." dedi Jong hyun. Bende " O zaman başka zaman koparız." dedim gülerek o da gülerek karşılık verdi Min hyuk da bizim didişmemizi kahkaha atarak izliyordu. Bütün okul şu an bana kıskanç gözlerle bakıyordu bundan emindim. Ama ben kendimi neden şanslı hissetmiyordum.

Neyse biz böyle şakalaşırken ders vakti geldi. Biz salona doğru ilerlerken bir yandanda yapılacak olan büyük performansı konuşuyorduk. CNBLUE grubu ayrı olarak birde performanstan önce konser verecekmiş. Salona geldik ve önlerdeki yerlerimize oturduk. Benim sağımda Jong Hyun, Jong Hyun un yanında da Min Hyuk oturuyordu. Ders başlamak üzereydi ama Yong hwa ortada yoktu.

ONE NIGHT DREAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin