♠11.bölüm♠

860 54 7
                                    

Bu bölümü medyaya koyduğum Don't say Goodbye şarkısıyla okuyun lütfen...

Sabah kalktığımızda hep beraber okula doğru gittik. Çünkü bugün yarışmanın sonucu açılanacaktı. Okula vardık panonun önüne geldiğimizde kalbim küt küt atıyordu.Ama kalabalıktan hiç birşey göremiyordum. Biraz sonra zorla kalabalığın arasından sonuçların yazlı olduğu kağıda baktığımda inanamadım birinci olmuştum!!!... Kızlarla çılgınlar gibi seviniyorduk. Beni tebrik ettiler ve neşeli bir şekilde bahçeye çıktık.

Ben hariç yarışmaya katılanların hepsinin yüzü bir karıştı. Ama ben mutluluktan bayılabilirdim. Bahçeye çıktık ve çimlerin üzerine oturduk. Selen " Ela bu müthiş bir şey. Düşünsene albüm çıkaracaksın!!..." dedi sevinçle. Bende " Evet mükemmel bir şey.." dedim. Hepimiz yüzünde güller açıyordu. Biraz daha oturduk.

Biz otururken yanımıza Jong Suk geldi. Kızlar alışamamış olacak ki hala heyecanlanıyorlardı. Bu durumda benim komiğime gitmiyor değildi... Jong Suk da yanıma geldi oturdu ve " Bitanem tebrik ederim, yarışmada birinci olmuşsun. Ve albüm çıkaracaksın ..." dedi ve gülümsedi. Bende "Teşekkür ederim." dedim. Jong Suk beklemediğim şekilde bana sıkıca sarıldı ama ben bunu cidden beklemiyordum.

Kızlara çaktırmamak ve Jong Suk u bozmamak adına bende ona sarıldım. Ben ona sarılırken bana herkezin duyabileceği bir sesle " Seni seviyorum Ela." dedi. Bende " Bende seni seviyorum." dedim.

Biz bu şekildeyken bizim oturduğumuz yere CNBLUE geldi nerden anladım çünkü Jong Hyun " Naber siniz milllettt????" diye bağırmıştı. Hemen Jong Suk tan ayrıldım, baktığımda Min Hyuk, Jong Hyun, Ve Jung Shin hemen çimlerin üstüne oturmuştu ayakta duranlara baktığımda ise Yong hwa ve sevgilisi Elsa vardı. Ama Yong Hwa nın yüzü bu sefer bembeyazdı.

NİL'İN GÖZÜNDEN

Biz bahçede oturuyorduk. Jong Suk Ela yı gerçekten seviyor olmalı ki onun yanından bir saniye bile ayrılmıyordu ve gerçekten iyi biri gibiydi. Hayatıma hala inanamıyordum buraya gelmiştik ve bir anda hayatımın anlamları Cnblue ile karşılaşmıştım. Buna hala alışabildiğim de söylenemez , bunların hepsi kardeşim Ela sayesindeydi.

Biz dördümüz ilkokul 2.sınıftan beri arkadaştık hatta arkadaşlığın ötesinde kardeştik. Türkiyede onun hasretine dayanamayınca buraya geldik.

Neyse biz otururken yanımıza Cnblue geldi. Jong hyun " Nabersiniz millet?" diye bağırınca hepimizin ödü kopmuştu. Ama aradan biraz zaman geçince hep beraber gülme krizine girmiştik. Ama dikkatimi çeken bir şey vardı Cnblue geldiğinde Ela, Jong suk tan bir anda ayrıldı ve Yong Hwa nın suratı kireç gibi bembeyaz oldu. Neden böyle olduğunun hakkında hiç bir fikrim yoktu. İkisinin arasında garip bir şeyler vardı, Ve Yong Hwa nın yanında bir kız vardı zaten el ele gelmişlerdi. Ela nın bize bahsettiği Yong Hwa nın sevgilisi olmalıydı. Zaten geçen haberlere bakarken görmüştüm Yong Hwa konserde ona aşkını ilan etmişti.

Biz böyle otururken Min Hyuk yanıma geldi ve " Nil dalmış gibisin ne oldu?" dedi. Bende " Bir şey yok Min hyuk shi" dedim. Min hyuk shi dememin sebebi ise hala pek yakın olamamamızdı. Sonuçta daha dün yeni tanışmıştık. Min Hyuk ta " İlk başta bana Min hyuk shi demeyi bırakmalısın ikinci olarakda ne zaman bir şey olursa bana anlatabilirsin anlaştık mı?" dedi ve o güzel gözleri kaybolana kadar tatlı bir şekilde gülümsedi, bende " anlaştık." dedim. Allah ım bu çocuk beni kalpten götürecekti.

SELEN ' İN GÖZÜNDEN

Bu çocuk tam bir odundu. Kim olduğunu sorarsanız tabii ki Jong Hyun. Milletin ortasına " Nabersinizz millett!!" diye bağırarak dalmıştı. Tabii ki hepimiz ilk başta baya bir korkmuştuk ama sonradan hep beraber gülme krizine girmiştik. Hayatım iki günde nasıl böyle değişebilmişti inanamıyorum.

ONE NIGHT DREAMWhere stories live. Discover now