♠8. bölüm♠

880 60 6
                                    

Bende kalbim acıyarak onlara bakmaya başladım. Çünkü yapabileceğim başka bir şey yoktu...

.........

Konser bitmişti ve herkes yavaş yavaş dağılıyordu. Bizde Jong suk ile konser alanından çıkıp arabay doğru ilerliyorduk. Jong Suk tanınmamak için kılık değiştirmişti ama boşunaydı biz tam arabaya binecektik ki jong suk un hayranı bize çığlık atarak koşmaya başladı. Ne olduğunu anlamadan Jong suk a sarılıp ağladı, " Seni çok seviyorum ve senin büyük bir hayranınım." dedi. Neye uğradığımızı şaşırdık kız fotoğraf çekilmek istedi ve çekildiler. Kız tam yanımızdan ayrılırken beni fark etti ve " Bu kız kim?" diye sordu. Jong Suk da " Kız kardeşim." dedi.Böyle dediğine şaşırmıştım. Kız gülerek yanımızdan ayrıldı, arabaya bindiğimizde Jong Suk a " Kıza neden beni kız kardeşim diye tanıttın?" diye sordum. O da güldü " Eğer seni sevgilim diye tanıtsaydım şu an burada bile olmayabilirdin, inan bana." dedi ve gülmesine devam etti. Bende "Neden ki? dedim. O da " Burada ki hayranlar Türkiyede ki hayranlara benzemezler. Aşırı fanatiklerdir. Anladın sanırım." dedi. Bende " Evet" dedim.

Evin önüne geldiğimizde ikimizde arabadan indik. Jong Suk " Bana bir kahve yaparsın herhalde ?" dedi. Bende onu kırmamak adına " Tabii ki de." dedim. İkimizde içeri geçtik ben kahveleri yaparken o içeride TV izliyordu. Kahveleri yapıp içeri geçtim. Kahveleri içtikten sonra Jong suk bana yaklaşmaya başladı. Tam beni öpecekken geri çekildim bana bozulmuş gibi gözüküyordu.

Hiç beklemediğim bir şekilde " Bana neden böyle uzak davranıyorsun?" dedi. Bende " Ben sana uzak davranmıyorum, yalnızca şu an buna hazır değilim." dedim. Bir şey demeden kapıyı sertçe çarpıp çıktı.

Bense koltuğun üzerine çöküp ağlamaya başladım. Ağlama sebebim Jong Suk değildi, kalbim acıyordu. Uzun bir süre öyle kaldıktan sonra yerimden kalktım ve ılık bir duş alıp uyudum.

Sabah kalktığımda aşağıya inip kahvaltı hazırladım. Canım pek bişey istemese de zorla bir şeyler yemeye çalıştım. Okula gitmeme daha vardı bende dizüstünden internete bakmaya başladım. Bir den gözüme bir haber ilişti . Bu haber dünki konserle ilgiliydi haberin başlığıda şöyleydi "ÜNLÜ GRUP CNBLUE NUN LİDERİ JUNG YONG HWA HAYATININ AŞKINI BULDU!..." altında da konserde Elsa ile beraber sarıldıkları resim vardı. Yani ilişkileri bir bakıma resmileşmiş oldu. Her ne kadar canım yansa da belli etmeyecektim..

Okula gitme vakti geldiğinde, saçlarımı doğal halinde bıraktım , üstüme beyaz bol bir kayık omuzlu t-shirt, onun altına kot short ve converselerimi giydim, lenslerimi de taktıktan sonra evden çıktım. Arabama binip okula gelldiiğimde okulun otoparkına arabamı park ettim ve kafeteryaya doğru ilerledim.Kolamı alıp her zaman ki masama oturup ders notlarını gözden geçirmeye başladım. Derken vakit biraz fazla ilerlemiş baktığımda ders vakti gelmişti.

Salona doğru ilerledim, salona girdiğimde herkez oradaydı. Beni ilk Min Hyuk gördü ve gel işareti yaptı. Yanına gittiğimde yanındaki koltuğa oturmamamı söyledi. Yanındaki koltuğa oturdum ve hocayı beklemeye başladık. O sırada içeriye Yong Hwa girdi o kadar neşeliydi ki içeriye kahkaha atarak giriyordu. Yerine oturdu ve Jung Shinle neşeli sohbete daldılar. Eskiden en azından beni görünce morali bozulurdu beni umursadığını anlardım ama şimdi umrunda bile değilim. Bu benim canımı ne kadar yakıyor billemezsiniz.

Hoca geldiğinde herkez susmuştu, hoca konuşmaya başladı " Evet arkadaşlar, büyük performans gününe çok az kaldı. Sizden sıkı çalışmanızı istiyorum."dedi ve gülümsedi o sırada öğrencilerden biri de "Hocam bu performansın bu kadar büyük olmasını etkileyen şey ne?" dedi. Hoca da " Çünkü siz performanslarınızı sergilerken aynı zamanda tüm Güney korede sizi izleyecek yani TV ye çıkacaksınız." dediği anda birden herkes heycanla sevindi bense hala yerimde şaşkındım. Çünkü bizim şarkımız kapanış şarkısı olacaktı.

ONE NIGHT DREAMWhere stories live. Discover now