♠ 21.bölüm ♠

576 55 3
                                    

CHİNGULARIMM!! Biliyorum sezon finali yapmıştım ama dayanamadım ara çok uzun geldi bende yeni bölümü yayınlayayım dedim. Umarım bana bu kadar karasız olduğum için kızmassınız. İyi okumalar. Seviliyosunuzz :)<3

ELA'NIN AĞZINDAN

Hala otelde kalıyordum. Ev arıyordum ama kendime uygun evi hala bulamamıştım ve yavaş yavaş koreyi özlemeye başlamıştım. Burası bana sıkıcı ve soğuk geliyordu. O sıkılmış ruh haliyle dışarıda gezeyim dedim ama koltuk değneklerim buna engel oldu. Alçıdan kurtulmuş ama koltuk deyneklerinden daha kurtulamamıştım. Bende Cnblue nun fan sayfasına bakmaya başladım.

Bakarken bir afiş dikkatimi çekti baktığımda" Cnblue Amerika LA konseri yarın akşam saat 21:00 da!" yazıyordu. Ne yani şimdi onlar buraya mı geliyordu konsere. Ama Yong ne zaman iyileşmişti ki ?

Her şey bir tarafa onu görmeye konsere gidecektim ama onun haberi olmadan. Onu görürsem en azından ona olan özlemim bir nebze geçmiş olurdu. Hemen kalkıp üzerimi değiştirdim , taksiye binip bu Cnblue konseri biletlerinin satıldığı yere gittim. Bileti aldıktan sonra otele geri döndüm. Yatağıma uzanıp yarın onu görmenin mutluluğuyla uykuya daldım..

YONG HWA NIN AĞZINDAN

Gözlerimi araladığımda hala uçaktaydım, bu yolculuk ne bitmez bir yolculuktu böyle.

En sonunda anons sesi duyuldu ve Amerikaya geldiğimiz söylendi. Hep beraber uçaktan indikten sonra Bizim için özel hazırlanan arabaya bindik. Jong Hyun Selen e " Sarı kız Elayla konuştuğunda ona bir şey demedin değil mi?" dedi gıcık bir şekilde. Selende bundan gıcık olduğunu belirten bir ifade ile " Hayır odun hiç bir şey demedim ." dedi. Bu Jong Hyun harbiden odundu. Sevgilisine insan bir iki tatlı laf eder. Zaten yolculuk boyunca da atışıp durmuşlardı.

Planımız konseri verdikten sonra Ela nın yanına gidip ona sürpriz yapmaktı. Yani konser bir nevi bahaneydi. Hep beraber otele geldikten sonra dinlenmek için odalarımıza geçtik. Benim hastalığım daha tam anlamıyla iyileşmediğinden cidden halsiz hissediyordum ve sinir olduğum lanet maskeyi yüzümden çıkardım. Yatağa yattım ve zaten yatar yatmaz uyuyakalmışım.

Uyandığımda artık ne kadar uyumuşsam saat akşam yediydi. Kalkıp biraz TV yi açıp izlemeye başladım. Biraz zaman geçtikten sonra karnım acıkmıştı tam o sırada kapı çaldı açıp baktığımda gelen Min di ve " Hadi hyung yemek yemeye gidiiyoruz." dedi Maskeyi takıp aşağıya otel'in restoranına indik hep beraber yemek yedik.

Bir şeyler içerken yanımıza menejer geldi ve " Hadi konser için provaya gidiyoruz ." dedi. Kızlar otelde kaldı biz de konserin yapılacağı yere prova için gittik. Konser alanına geldiğimizde burası gerçekten devasa bir yerdi. Prova amaçlı sanheye geçtik ve söyleyeceğimiz şarkı programına baktık sıra şöyleydi;

1- CNBLUE - One Time

2-CNBLUE - Black Flower

3-Lee Jong Hyun - My Love

4-Jung Yong Hwa - You've fallen for me

5-Jung Yong Hwa - Lonely night

6-Lee Jong Hyun - How Awe Some

7 CNBLUE - L.o.v.e. Girl

..................

Bu şekilde devam ediyordu. O sırada Jung shin bana " Hyung bu senin için çok ağır bir program değil mi?" dedi bende " Önemli değil hem ne zamandır konser vermiyorduk hayranlarımı özledim." dedim ve gerçekten onlara karşı şarkı söylemeyi özlemiştim. Jong hyun" Hyung genede yarın hastahaneye kontrole gidiyorsun." dedi , bana aynı annem gibi bakıyordu bende dalga geçme amacıyla " Deee ommaa !!" dedim ben böyle derdemez hepsi gülme krizine girmişti. Menajer yanımıza gelip " Hadi provaya başlayalım. " dedi. Ben gitarı oturarak çalacaktım. Ağzımdaki maskeyi çeme indirdim ve provaya başladık. You've fallen for me yi söylerken biraz kötü olsamda kendimi toparlamaya çalıştım ama bu Min in gözünden kaçmamıştı.

ONE NIGHT DREAMWhere stories live. Discover now