part 73

919 61 8
                                    

"Kako je bilo?" Pitao me Harry dok sam zaključavala vrata stana. On se vratio nešto ranije od mene, pošto sam se ja zadržala sa Haley. "Um, dosadno s time da sam čekala u čekaoni sa ostalim trudnicama koje tako sablasno izgledaju." Rekla sam sjetivši se nekih žena ondje. Zaista, mnogo njih su izgledale kao pred smrt. "Mhm, da li to Blue ne želi tako izgledati?" Zagrlio me te se nasmijao gledajući me u oči. "Ja ću izgledati lijepo." Nabrzinu sam ga poljubila u obraz, a onda se odmaknula od njega skidajući jaknu. "Nego, trebao bih ti nešto reći." Okrenula sam se prema njemu zbunjeno ga gledajući te klimnula glavom u znak da počne. "Našao sam danas u đepu ove dvije karte, pa sam pomislio, zašto ih ne iskoristiti?" Iz đepa je izvadio dvije avionske karte te sam otvorila usta hodajući do njega. "Pariz. Možda lažu da je to grad ljubavi, ali svejedno možemo otići vidjeti ga." Nadodao je. Snažno sam ga zagrlila te zagrizla usnu suzdržavajući vrisak. "Kada si to kupio?" Pitala sam na što se samo nasmijao. "Jučer, zato sam malo kasnio doma." Odgovorio je. Klimnula sam glavom, a onda pogledalala u karte još jednom se nasmijavši.

~Sljedeči dan~

"On je dečko kakvog bi svaka djevojka poželjela, Blue. Zaista, ja bih ga odmah sutra ženila." Rekla je Vanessa ispijajući svoj topli čaj. Bile smo u mom stanu čekajući Marie da zajedno idemo u centar. Haley je rekla da ide sa Liamom na ručak kod njegovih tako da smo išle samo nas tri. "Pa i ženit ću ga." Promrmljala sam. Samo ne još, dogovorili smo se da ćemo ipak nalo sačekati. Možda mjesec, ili dva. Tek toliko da svima to priopčimo. "Kada bi meni Louis kupio nešto takvo, ajme. Koja si ti sretnica!" Gotovo je vrisnula, a nakon što sam joj pokazala rukom da tiše priča jer Harry još spava, utišala se. "Dobro, dobro. No ipak, kada se vračate?" Pitala je. "Za tjedan dana, iduću nedjelju. Prekosutra je polazak u pola osam ujutro, ja mislim. Nisam sigirna, možda čak i u osam." Slegnula sam ramenima, a onda se okrenula i pogledala u Harrya kojo je taman dolazio. "Bok, Harry." Vanessa ga je pozdravila nakon čega su krenuli razgovarati, a ja sam otišla otvoriti vrata. "Ćao, V je već tu?" Pitala je Marie na što sam klimnula glavom i pokazala prema dnevnom boravku. Zatvorila sam vrata, a onda krenula za njome ondje. "Idemo odmah? Neda mi se skidati kaput, a ovdje je vruće i skuhat ću se." Nadodala je. Nasmijala sam se, a onda pogledala u Vanessu koja je već ustajala sa kauča. "U redu, idem se samo obuć, vračam se za sekundu."

~***~

Šetale smo centrom razgledavajući haljine. Njih dvije su tvrdile kako mi treba neka večernja, a meni je preostalo jedino da ih poslušam. Ionako mi se nije dalo ići kod mojih po neku pošto mi je ondje ostala većina odječe. I da, svakako moram napraviti popis stvari koje moram ponjeti u Pariz. "Idemo na gornji kat? Ondje ima dobrih haljina, mislim." Rekla je Marie prstom pokazujući prema pokretnim stepenicama. Otišle smo ondje te se ubrzo našle na drugome katu u nešto manjoj gužvi. Odmah smo otišle do trgovine sa haljinama i ušle unutra prije nego što svaka ode na svoju stranu u potrazi za nečime. "Dobar dan, kako vam mogu pomoći?" Pitala je starija prodavačica na što sam se nakratko zamislila. "Večernja haljina. Neka crna ili bijela. Može biti i plava, svejedno. Samo da je neka od te tri boje uglavnom." Prodavačica je klimnula glavom, a onda rekla da ju pratimo. Razgledavala sam neke svečane haljine dok je ona tražila moju haljinu te koji put pogledala na mobitel koliko je sati. "Možda ova? Ili imamo i ovu, no skuplja je. Obje su od kvalitetnog materijala i jako lijepe." Pogledala sam u crnu i bijelu haljinu koju je držala u ruci te uzela obje u ruke odmjeravajući ih. Zaista, obje su bile tako lijepe. "A plava? Neka tamnija?" Pitala sam, a ona je odmah klimnula glavom i rukom pokazala iza mene na plavu kratku haljinicu. "U redu, idem isprobati." Rekla sam. Torbicu i mobitel sam pružila curama, a onda uzela i plavu haljinu te krenula prema svlačionici kada me prekinuo poznati glas. "Oh, Blue?"

A/N

Mogu reći da sam se mrvicu razočarala. Dva komentara na prošlome nastavku? Pa, ono. Okay, hajde nema veze. Nastavak je tu, istina, kratak je no eto. Pogađate li već tko je osoba na kraju, mhm? I, sretna nova godina svima i volim vas sve

Blue » h.s.Where stories live. Discover now