Part 72

727 58 3
                                    

"Već je bilo vrijeme da dođeš." Rekla sam uzdahnuvši te skrenula pogled na prozor gdje se već spustila noć. "Sorry, Lu. Zadržao sam se s dečkima." Rekao je te me zagrlio s leđa i ostavio jedan kratki poljubac na vratu. Nakratko sam spojila naše usne, a onda ga primila za ruku i odvela u kuhinju. "Skuhala sam večeru. Znam da nije nešto, no svejedno." Nasmijala sam se te stavila dva tanjura sa špagetama i umakom na stol. "Izgleda dobro." Rekao je te  me nakratko pogledao, a onda vilicom uzeo dio i probao. "Sutra idem sa Haley kod doktora, Liam je predložio da vas dvojica ostanete kod njih." Rekla samm i pogledala u njega koji je samo klimnuo glavom. "Blago njima." Promrmljala sam u nadi da me čuo, a trenutak kasnije sam si u sebi dala veliku peticu. "Zašto?" Zbunjeno je pitao trpajuči i usta špagete koje su bile na tanjuru. "Pa ono... Očekuju bebu. Zajedno svaki dan gledaju kako joj trbuh raste i pipaju ga da vide hoće li osjetiti kako maleni lupa svojom malom nogicom ili ručicom. I onda se razvesele i počnu razgovarati o tome što će biti kada naraste." Nasmijala sam se, a onda pogledala u njega koji je već gledao u mene naslonjen na naslon stolice. "Želiš reći da bi ti željela to isto?" Pitao je ostavljajući me iznenađenu. Zapravo, željela sam da me to pita. No, kada me pitao ostala sam potpuno zaleđena. Nisam stigla ništa reći, a Harry je već stajao kraj mene ispružene ruke. "Pa, obavimo to onda." Široko sam se nasmijala, a onda ga primila za ruku i pratila do sobe.

~Sljedeči dan~

Još i dalje žmireči rukom sam prešla preko druge strane kreveta i napipala Harryevu kosu. Automatski sam se nasmijala te stavila glavu na njegovo rame ostavljajući jedan duži poljubac ondje. "Jutro, Lu." Rekao je te me obgrlio lijevom rukom. Lagano je otvorio oči, a onda ih ponovno zatvorio. "Imaš li kakve obaveze danas?" Pitala sam ga na što je nakratko zastao, a onda odmahnuo glavom. "Ostanimo cijeli dan u krevetu, molim te." Rekla sam te zagrizla usnu čekajući njegov odgovor. "Dobra ideja. No, zar nisi rekla jučer kako ideš sa Haley kod doktora?" Pitao je. "Da, ali tek u šest. Do tada se možemo izležavati u krevetu i pričati." Rekla sam pogledavši na sat nasuprot kreveta koji je pokazivao da do tada imamo još pet sati. Zaista smo danas dugo spavali. "Da li bi željela imati dječaka ili djevojčicu?" Pitao me na što sam se nasmijala. "Još je prerano za razmišljanje o tome. No svakako dječaka. Da, oni su tako slatki. Ali ne bih se žalila niti da dobijem jednu malu, slatku curicu na mene." Odgovorila sam te pogledala u njega koji se smijao. "Biti će lijepa na mene." Rekao je te me kratko poljubio u obraz. "Ne? I od kuda ti da će biti djevojčica? Biti će baš suprotno. I uostalom, ne znamo niti da li sam trudna, a već raspravljamo o spolu. " Objašnjavala sam mašući rukama po zraku dok me on promatrao. "A ime? Što sa njime?" Pitao je na što sam puhnula i rukom mu prošla kroz kosu tako ju raščupavši. "Zbilja si glup, Harry." Rekla sam ozbiljno, no trenutak kasnije počela se smijati zajedno s njime. "O, da."

~***~

Sjedila sam u čekaoni, zajedno sa Haley čekajući da ju doktor pozove unutra. Harry je, po dogovoru, ostao kod Liama te će ondje biti dok se ja ne vratim. No, vjerujem da će to biti kasno jer red ispred nas je doista velik. "Gledajte, naručena sam u šest sati, a sada je već prošlo pola sata. Trudna sam i ne smijem živčaniti, no vi me tu tjerate upravo na to." Haley je govorila medicinskoj sestri koja je popisivala prezimena žena koje su bile u čekaoni ne obazirujuću se na ljutu plavušu pored sebe. "Smirite se gospođice, pogledajte kolika je gužva. Sjednite i sačekajte kao i ostali." Odgovorila je na što je Haley ljuto sjela pored mene i uzdahnula. Pogled mi je letio po prostoriji svjetlo plave boje sa nekoliko bijelih stolica te stolićem sa časopisima. Možda mi nebi bilo dosadno da sam uzela neki, no nisam imala volje za čitanjem. "Gledaj, ondje stoji plakat kako svaka žena treba roditi, a pored njega je posuda sa kondomima." Haley je pokazala na kut prostorije u polu smijehu te izazvala također smijeh kod mene. "Nego što je sa tobom?" Pitala je skrečuću pogled na mene koja sam slegnula ramenima. "Rekla sam mu." Zagrizla sam usnu te se blago nasmijala držajući djevojku pored mene radoznalom. "I da, mislim da je to to. Idući tjedan kupiti ću test za trudnoću i vidjeti da li sam trudna." Objasnila sam te ubrzo osjetila dvije ruke oko sebe i našla se u zagrljaju. "Ajme, super!" Gotovo je vrisnula te dobila nekoliko pogleda od strane djevojaka koje su ondje bile. I čak me malo bilo sram, no ne mnogo. Zaista mrvicu. "Payne." Smeđokosa djevojka sa kojom se Haley malo prije svađala izašla je iz ordinacije te ju pozvala unutra. A meni je preostalo samo čekati i dosađivati se. Da, upravo to.

A/N

kasnim, bombardirate me porukama... i shvatim da je vrijeme da postavim nastavak haha. okay, kratko je no što je tu je. nemam mnogo vremena za pisanje pa ono. praznici su za nekoluko dana pa očekujte neki nastavak. i ostavite mišljenja, naravno. volim vas punooo❤

Blue » h.s.Where stories live. Discover now