7.BÖLÜM ~KATİL~

23.9K 1.1K 902
                                    

Medya: Alaz

Eğer begenmediyseniz söylemeyi unutmayın.

Satır arası yorum yapmayı unutmayın. Sizleri seviyorum.

Keyifli okumalar.

--------------
Ruhumu yakala çünkü o sana muhtaç.
--------------

Alaz üstümde öylece dururken başımı tekrardan Delfin'e çevirdim. Gülerek telefonundan bir şeyler yapıyordu. Bizi böyle görmediği için Tanrıya yalvarmak üzereyken belime sıkıca dolanan kollar ile birlikte kendimi lavaboda buldum. Şokun etkisiyle birlikte karşımdaki adama sıkıca sarıldım. Biz buraya ışınlandık galiba!

Onun kolları belimde usulca dolaşmaya başladığında ne yaptığımı fark edip ondan hızlıca ayrıldım. Karşımda sinirli bir adam beklerken, gülen suratıyla karşılaşmak ikinci bir şok ile bedenine yayılmıştı. Ona bir şey demek için dudaklarımı araladığımda lavabonun kapısı çalındı.

"Elis içerde misin?" Başımı kapıya doğru çevirdim. Bedenim kapıyla Alaz'ın arasında kaldığında başımı hızlıca ona döndürdüm. Bir elini başımın yanına koyup bedenini bana yaklaştırdığında gözlerimi açıp derin bir nefes çektim içime. Dışarıda cevap bekleyen Delfin galiba bir süre daha bekleyecekti. Ellerimi omuzlarına koydum ve geri çekilmesi için ittirdim. Belki de çalıştım çünkü yine yerinden hiç kıpırdamamıştı.

"Geri gitsene yer mi yok!" Dedim fısıltıyla çıkan sesimle. Gülmeye devam ettiğinde geri çekilmeden diğer elini belime attı. Belimdeki elinden aniden kurtulmaya çalıştığımda kapı bir daha çalındı.

"Evet lavabodayım büyük bir böcek ile uğraşıyorum." Dedim Delfin'e onun duyabileceği bir şekilde bağırarak. Tabi birde Alaz'a gönderme yapıyordum elini belimden kurtarmaya çalışarak. Kaşları alayla yukarıya kalktığında ağzını açıp konuşacaktı ki parmak uçlarımda yükselip elimi ağzına koydum. Böylece konuşamamış ve bizim burada ne yaptığımızı Delfin öğrenememişti. Aslında bir şey de yapmıyoruz ki!

Elime konan öpücükle elimi hemen çektim. Gözlerim sonuna kadar açıldığında alayla sırıtıyordu vicdansızın oğlu. Gözlerimi kısıp ona baktım.

"Elis ne böceği iyi misin?" Delfin kapıyı zorlayıp bana seslendiğinde onu unuttuğumu fark edip gözlerimi kapattım. Tanrım bu nasıl bir şey böyle. Yakışıklı bir meteor ile aynı banyodayım ama en yakın arkadaşım bizi basmak üzere.

"Böyle büyük hani kaslı olanlardan. İşte bir tane var ondan bir türlü gidemiyor." Kendimi birden lavabonun tezgahında bulduğumda ağzımdan ufak bir çığlık kaçtı. Delfin de bu sırada tekrardan kapıyı zorlanmıştı. Bacaklarımı Alaz'ın belinde bulduğumda, kollarımla boynuna sımsıkı sarıldığımı fark ettim. Kendimi geri çekip vücuduma baktım. Kopan bir yer yoktu değil mi?

"Şöyle yapmayı bırakmalısın. En azından şimdi." Dedim bacaklarımı belinden çekip ama o hala yerini koruyordu. Bir elini bacağıma attı, diğer elini de belime koyduğunda beni iyice kendine çekti. Belimdeki elini sıkılaştırıp yüzünü yüzüme yakınlaştırdı. Ne kendimi geriye çekebiliyordum, nede onu ittirebiliyordum. Bir şey onu ilk gördüğüm zamandan beri beni ona doğru çekiyordu. Kehribarları yüzümün her yanında dolaşıp en sonunda gözlerimi buldu. Kalbim her nefes alış verişimde daha çok hızlanıyordu. Gözlerim istemsizce dudaklarına kaydığında yutkundum. Şu an onu öpmek istemem normal miydi? Gözlerimi zorla gözlerine çıkardığımda onun dudaklarıma odaklanmış gözleri ile birlikte bir daha yutkundum. Ellerimi omzuma koydum ve yavaşça ensesine doğru çıkardım. O ise bu sırada gözlerini kapatıp alnını alnıma yasladı. İçine derin bir nefes çektiğinde gözlerini açıp başını hafifçe geriye doğru çekti. Bacağımdaki eli hareket etmeye başlayınca şu ana kadar onun varlığını unuttuğumu fark ettim. Göğsü hızlıca inip kalkmaya başladığında gözlerime bakıp tekrardan dudaklarıma baktı. Sanki bir şeyden emin olmak istiyormuş gibiydi. Başını yavaşça yaklaştırmaya başladığında ellerimi iyice sardım boynuna,dudaklarıma değmek üzere olan dudakları kapının çalma sesi ile birlikte durdu. Yutkunduğunda bir süre öyle bekleyip kendini hızlıca geriye çekti. Elini saçlarına geçirip bana bakmadan öylece durdu. Gitmem için çekilmişti. Peki benim gitmek istememem normal miydi? Oturduğum yerden indim. Kapıya doğru ilerledim ona bakmadan elimi kilitin üstüne koydum. Açmak üzereyken elimin üstüne koyulan el ile nefesim kesildi. Soğuk bedeni bedenime yaslandığında gözlerimi istemsizce kapattım. Saçlarım boynumdan yavaşça uzaklaşıp diğer boynuma yerleştiğinde soğuk bedeninin aksine sıcak dudakları tenime değdi. Gözlerimi açtım. Bu adam bana ne yapıyordu böyle?

VAMPİRİN GELİNİDonde viven las historias. Descúbrelo ahora