24

1.3K 43 8
                                    

Hatalmasat ásítva ültem fel az ágyban, és minden egyes porcikámat kinyújtottam. A telefonomon lecsekkoltam az időt, ami 9 órát mutatott. Viszonylag kipihenten ébredtem, ugyanis elég sokat aludtam, majdnem 10 órát. Kikászálódtam az ágyból, és az íróasztalomhoz léptem, ugyanis Cris ha elmegy itthonról, mindig ír valami üzenetet rá.

Jó reggelt szerelmem. Remélem már jobban érzed magadat. Csináltam neked reggelire pirtóst meg kávét, lent van a konyhában. Ha mást is ennél, a hűtőben bármit megtalálsz. 8-ra mentem edzésre, szerintem 11 körül otthon leszek. Meg reggel betettem a szárítóba a ruhákat, úgyhogy ha valamit keresnél, szerintem ott van. Ebéd után valamikor majd elmegyünk Juniorért.
Csók, Cris xx

Mosolyogva olvastam végig az üzenetét, amit egy post itre írt fel. Kinyitottam a barna fadobozomat, és beletettem a többi mellé, mert ezeket sose szoktam kidobni.

Borzalmasan melegem volt, úgyhogy úgy, ahogy voltam, fehérneműben, és a telefonommal a kezemben indultam le a konyhába. A lépcsőfokokat szelve hatalmasat korgott a gyomrom, és úgy éreztem, bármit meg tudnék enni. A pirítósokat látva úgy döntöttem, hogy csinálok magamnak tükörtojást hozzá. Hamar meg is voltam vele, és a kedvenc fűszereimből is szórtam rá, bazsalikom, és oregánó.

A tojást a kenyerek mellé tettem, majd a hűtőből elővettem mindegyikre egy-egy szelet csirkemell sonkát is. Szinte észre se vettem, olyan gyorsan elfogyasztottam a tányérom tartalmát, de még mindig éhesnek éreztem magamat. Megittam a narancslevet, amit gondolom szintén Cris készített ki nekem, majd a hűtő előtt állva gondolkoztam, hogy mit is egyek még. Végül egy epres görög joghurtra esett a választásom, amihez egy kis kanalat is elővettem a fiókból.

Még mindig éhes voltam, de úgy véltem, hogyha még valamit megeszek, akkor rosszabbul leszek, mint tegnap. Így hát felfelé vettem az irányt, hogy átöltözzek valami ruhába. Agyaltam rajta, hogy megmossam -e a hajamat, hiszen ma megyek a meccsre, és tanácsosabb lenne, ha ott összefognám. Végül úgy döntöttem, hogy majd valamilyen formában befonom, és akkor nem csak egy sima lófarok lesz az egész.

Elővettem a szekrényből az egyik törölközőmet, ami piros volt. Es ilyenből még vagy 5 volt a polcon, ugyanis Cris miután megvette őket, mindegyikbe belehímeztette a nevemet. Egyébként az elképesztően aranyos volt, amikor vigyorogva megjelent velük, magának zöldeket csináltatott, Juniornak pedig aranyat, és így a három szín együtt a portugál zászlót juttatta eszembe.

Amíg zuhanyoztam, felfogtam a hajamat egy laza kontyba, hogy ne legyen vizes. Egy kissé talán sokáig időztem a zuhany alatt, ugyanis elképesztően jól esett magamra folyatni a langyos vizet. Miután kiszálltam, a törölközőt magamra csavarva elvégeztem az arcápolási rutinomat. Nem olyan régen kezdtem el használni a Kylie Cosmetics termékeit, és konkrétan csodát tettek az arcommal, annyira sima volt mindig, és alig zsírosodott, de száraz sem volt.

Mivel a meccsig még bőven volt idő, de délután elugrunk Juniorért, így valami értelmesebb ruhát kerestem a szekrényben. Elővettem egy fekete farmernadrágot, és egy kék ujjatlant, ami Cris szerint nagyon jól áll a szemem miatt.

Hatalmas küzdelmek árán, de végül sikerült kifésülnöm a hajamat. Úgy fontam be, hogy elöl két fonatot indítottam, és hátrább, nagyjából a fejem közepénél egybefontam a kettő tincset, és így fejeztem be. A végeredmény kifejezetten tetszett, és egy kis hajlakkal meg is erősítettem.

Nagyjából tíz perc alatt végeztem vele, majd a neszeszeremmel együtt az asztalomhoz ültem. Nem olyan rég vettem magamnak egy viszonylag nagy méretű asztali sminkes tükröt, aminek az egyik oldala nagyítós, és a keretén körbe végig led fények helyezkednek el.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 25, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Let's not fall in loveWhere stories live. Discover now