Új történet + Info

880 10 2
                                    

Sajnos nem résszel érkeztem, és fogalmam sincsen, hogy mikor fogom hozni a következőt.

Mint ahogyan azt a címből is láthatjátok, elkezdtem egy új történetet, amit "no matter what" címmel megtaláltok a munkáim között.

Mint ahogyan azt a címből is láthatjátok, elkezdtem egy új történetet, amit "no matter what" címmel megtaláltok a munkáim között

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sok történetem van draftban, és általában mindig ahhoz írok, amihez ihletem, ötletem és kedvem van. Van, hogy eszembe jut egy történet, és megírok csak úgy a semmiből 9-10 részt is akár, és van, hogy a hozzám legközelebb álló történetemhez éppen hónapokig nem jön ihlet. 

Úgy vagyok most ezzel a Ronaldos könyvel, hogy tökéletesen meg van a fejemben, hogy milyen események lesznek még, milyen fordulatok, bonyodalmak, nagyobb dolgok, stb., de egyszerűen nem tudom leírni, nem tudom szavakba önteni az egészet.

És mivel egyszerűen imádok írni, valamit muszáj írnom folyamatosan, és ezért van az, hogy nagyjából 30 történetem van draftban. Valamit sose tervezek befejezni, csak úgy írogatok hozzá, valamelyiket majd később publikálni szeretném, vannak novellák, meg igazából minden úgy vegyítve. 

Remélem, hogyha majd egyszer befejezem ezt a könyvet (mármint ezt a Ronaldosat), akkor büszkén tekintek majd vissza rá, mert emiatt kezdtem el írni, és a szívemhez nőtt a történet. És nagyon remélem, hogy el tudjátok fogadni, hogy én nem vagyok olyan "író", aki hetente hozza a részeket. Természetesen ha mondjuk valami csoda folytán csak úgy ömlenének belőlem a szavak és megírnék egyszerre 5-6 részt, akkor értelemszerűen ilyen másfél hetente raknék fel részt, nem kérdés. 

Szinte mindig hangulatfüggő nálam, hogy mit tudok írni, és bár Ronaldo 0-24-ben a fejemben van, maga a könyv tartalma nem biztos. 

Ha már idáig elolvastad ezt a sok hablatyolást, azért nagyon hálás vagyok, és legyen szép napod.

Zs

Let's not fall in loveWhere stories live. Discover now