31. bölümü okuyun canlarım

184 18 29
                                    

Öncelikle herkese merhaba!

Sanırım çok uzun zaman oldu öyle değil mi?

Ah evet sanırım öyle bir gaflete düşmüş bulunmaktayız. Ortadan kayıp olduğum doğrudur zira, mağlesef ki şu yanlız ve bir çare hayatımda sıkıntılar eksik olmuyor. Söylesenize kimin hayat sıkıntısız geçiyor?

Sanırım sıkıntı, hayatın  en nadir dostu olmalı.

Şunu söylemek isterim ki, uzun zamandır sizinle ilgilenemediğim halde; açıkçası en son bölüm attığım tarihten bu yana kesinlikle uygulamaya girmiş  sayılmam. Geri döndüğümde dikkatimi çeken tek şey şu oldu ki; eskilerin yerini alan binlerce yeni insan ve yeni karakter var. Hala güzelim diyen erkeklere aşık olan 12-13 kesim kizlar. Hala (affınıza sığınıyorum) sikerim diyen kıza aşık olduğunu zanneden erkek kesimi.

Öncelikle şuana kadar birinci bölümden bu yana kitapta bulunan bütün kullanıcılar olgunlaşmak ve aynı kalmak arasında bir arafta sıkışmış durumda. Hâlâ sahte sevgi sözcüklerine kanan ve kendini yücelten kullanıcılar, ve artık bu uygulamadan elini ayağını çeken onlarca kişi.

Burda etiket attığım kullanıcılara destek çıkıp beni tehtit etme çabasına giren onlarca kişi nerde? Ah evet evet  tam olarak aylar önce söylediğim ve herkesin alay ettiği gibi hiçbirinizin  dostulugu ve prim üzerine  kurulmuş ilişkisi ebedi degildir.

Doğru  söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış..

Eskilerden hala bu satırları okuyan varsa kesinlikle hala burdaki sahte popüleriteye bel bağlamış insanlardır. Sevgili  çocuklar bir yaştan sonra ergenlik karakteri kısıtlar. Bir yerden sonra bir insanın gözünde yanlızca çocuk kalırsınız.

Hâlâ panolarda (sevgilim var yazmayın aq) gibi saçma ve gereksiz postlar. Hâlâ dikkat çeken +18 profiller ve biyografiler. Hâlâ küfür kullanan erkeklere ve kızlara duyulan tapılası ilgi.

Bir şeyi  merak ediyorum.

Bıkmıyor musunuz?

Sıkmıyor mu?

Tabiki fark ettiğim bir başka konu şu ki, sahte takipçi kullanıp haksız bir statü edinmeye çalışan kullanıcılar için büyük bir darbe olmuş. Bütün sahte takipçiler silinmiş. Söylesenize günler boyunca hatta geceler boyunca kendinize ve vaktinize acımadan sahte hesaplar açıp sadece bir kaç sayıyı yükseltme çabasına girdikten sonra hepsi boşa gidince biraz olsun hayıflandınız mı?

Ah tabiki akıllanmadınız bile. Hâlâ devam eden, ve bu taktiği çözen binlerce yeni kullanıcıya bakılıcak olursak, sanırım asla yola gelmeyecek bir gençlik kesimi ile bu uygulama üzerinde buluşuyoruz. Bu ne yazık bir  durum.

Biliyorum ki uzun zamandır kimseyi etiketlemedim. Açıkçası elbetteki aklımda belki de binlerce insan var. Ama çoğusu başka hesaplarda ve başka kitaplarımda etiketli oldukları için bu biraz sıkıntı yaratmış bulunmakta. Ama bu bir daha buraya etiket atmayacağım anlamına gelmez.. her an aranızdan birini etiketleyebilirim (:

Ve sevgili çocuklar, hala bana cinsiyet yakıştırması yapmaktan bıkmıyorsunuz:D

Oysa ki size asla ve katiyen bir cinsiyet açıklamasında bulunmadım. Biseksüel bir insan olduğumu söylemek dışında. 

Tabiki bu kesinlikle kendi kişisel düşüncelerinizdir. ama sizin  için  yanlızca  zaman kaybı olur.

Son olarak beni de eleştir diyen bir çok okuyucum var. Elbetteki onur duyarım. Bunu istemeniz yeterli olur(:

Lütfen size küçük bir sır vermeme izin verin. Sahte bir alemin sahte insanlarıyız. Hergün  milyonlarcamız ölürken, iki takipçi ya da iki popülarite  peşinde koşmak sadece zavallı bir hefes..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 12, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kendini OkuWhere stories live. Discover now