Hadi 8. bölümü okuyun çocuklarım

315 32 55
                                    

Ah merhaba canlarım.

Öncelikle 8. Bölüme  kadar okuyup her kelimeme ve düşünceme ortak olduğunuz  için  teşekkür  ediyorum. Tabiki içten bir teşekkür. Açıkçası bugün daha fazla bölüm atmayı  planlamıyordum. Diğer bölümü okuduktan sonra tekrar  okuyacağınıza  emin gibiyim. En azından çoğu düşüncemi hazmetmek tek seferde anlaşılabilecek bir şey değildi.

Evet gel gelelim neden yeniden bölüm attığıma?Açıkçası yorumlarınızı  okuduktan sonra cevap vermek için  yeni bölüm  atmaya karar verdim. Ah sevgili çocuklarım halbuki bugün 5 ayrı kitaba bölüm yazan  zavallı   parmaklarım  şuanda isyan bayraklarını  çekmiş durumda. Ama emin oldun ki değişen tavırlarınız ve düşüncelerinizi  okumak bana gerçekten çok iyi geldi.  Sanırım ilk bölümden sonra aldığım yüzlerce tehtit mesajları, küfürler,  hakaretler ve yüz kızartan çok afedersiniz ama aileme dahi yapılan küfürlerden sonra aynı şekilde karışlık  vermiş olsaydım-ki asla fazla küfür yanlısı  olmadım-  şuan da beni bu kadar iyi tanımazdınız. Haksız mıyım? Ayırca burda hiç kimseyi ailesi ile vurmadım. Belki ben yetim bir insanım belki öksüzüm bunu bilemezsiniz ama direk aileden küfüre  girmeniz fazlaca üzgünüm ama "ergence" oldu.

Tabiki hala kötü yorum atanları fark ediyorum ah sevgili çocuklarım ne diyebilirim ki?saygı duymaktan başka bir seçeneğim yok sanırım. :D

Evet şimdi sorularınıza  küçük çaplı cevaplar yazmadan önce, şunu tekrar ve tekar belirtmek isterim ki Dm'den attığınız  mesajları görüyorum.  Ama cevap vermiyorum. Ah evet evet veremiyorum. İçini dökmek isteyenlerin mesajlarını  da okuyorum, sevgili çocuklarım benden tavsiye istemeniz bana  fazlaca güzel bir önem arz ettirdi.

Güveninizi için teşekkür ediyorum. Başka konu şu ki önceki bölümde şu beni gerçekten güldürdü "fazla ah kullanıyorsun bu seni yormuyor mu?"

Ah sevgili kızım, elbetteki bu beni yormuyor, hemen hemen tüm kitaplarımda  bu iki harfli kelimeyi kullanırım. Ne diyebilirim ki imzam gibi bir şey oldu.  Ve sanırım tahmin ettiğin kız  olma ihtimalim yüzde  birlik  bir ihtimalden daha düşük  çünkü  benim real hesaplarım hiç bir aileye ekli değil, veya real hesaplarımda kitap dışında katiyyen post atmam.

ahpiraye

Ah öncelikle merhaba sevgili kızım.  Önceki bölümde atmış olduğun uzun ve içten yorumun için müttekeşirim. Bana şans  tanıyıp düşüncelerimi buraya kadar okuyup, bana hak vermeye başlaman benim için fazladan önem arz ediyor çünkü ,  fazla insanın düşüncelerine ortak olmadığını  biliyorum. Panona  yazılan çoğu şeyi bile siliyorsun. İnce ruhlu bir kişiliğe sahip olduğunu biliyorum , zira koyduğun profillerden bile çözmek zor değil. Bazıları oldukça hoşuma gidiyor, açıkçası koyduğun  bir kaç profili indirip sosyal medya hesabımdan paylaştığımı  söylersem umarım bu seni ne denli takip ettiğimi açıklar. Bir diğer konu açıkçası bu kitabı silmeyi planlamıyorum.  Muhtemelen daha bir kaç gün devam etmeyi düşünüyorum. Tam artık gerçek düşüncelerimi görüyorlar derken , çekip gitmek adil olmaz.

Ve tabiki beni takip diyor oluşun beni gururlandırmadı desem açıkçası yalana kaçar. Sevgili kızım ,  ince ruhlu bir insan olmana rağmen  içindeki  kırılgan  ruhun sesini işitebiliyorum.

Sana fazla bir tavsiyede bulunmam haddim olmaz. :D

VinoNero

Öncelikle  merhaba:D

Kaç bölüm sonra tekrar sana etiket atmak senin için kaçınılmaz olmuştur. Özellikle (ben var mıyım diye bakıyorum) demen çok sempatikti. ah evet bir kız olduğumu düşünmen tabiki kendi şahsi düşüncen.. Ama evet dediğin  gibi  profillerden çıkar elde etmek insanlar için fazla zor değil. Halbuki bu uygulamada karşı cinsin iconlarını kullanan o kadar çok  kisi var ki.   Ayrıca sanırım uzlaşmalı yanın ağır basıyor:D


adriangibi

Ah merhaba Ece. Sadece sana kısa bir cevap vermem gerektiğini  düşündüm.. senin hakkında kısa bir analiz yaptıktan sonra bana küfür etmediğinin  farkında olmalısın. Sanırım  eskisi kadar düşmancıl bakmıyorsun :D Ve    evet sevgili kızım,  küfür herşeyi yokuşa sürer.  Küfür edip insanların  gururu ile oynamaktansa düzgünce konuşup işi halletmek çok daha doğru bir davranış stili olur.

my_bts_planet

Ah öncelikle Merhaba sevgili çocuğum. Öncelikle hepinizi için belirmek isterim ki, etiket attığım kişiyi Stalklamıyor veya tanımıyorum, sadece biografisi fazla dikkatimi çekti ve bu konu hakkında size kısa bir açıklama yapmak istedim. Açıkçası kaç  kişi bunu okuyup kaale alır emin değilim. Biliyorusnuz ki çoğu kişi sadece insanların  küçük düştüğü  paragrafları okumayı seviyor. "Her ne kadar inkar çabalarına  giriyor olsalarda"

Bir ara şu kelime aranızda çok meşhurdu öyle değil mi" Şu koreliler burda gurup kurmuş resmen bu ne?!  herkes ya Bts  ya Exo yada Blak Pink fanı  olmuş bıktık!"

Bunu postlarda o kadar çok okumuştum ki, fark etmeden bu tür Korecanlar'ın  profillerine bakmaya başladım. Gerçekten de  fark ettiniz mi, genellikle sadece Fan olanlar birbirini takip ediyor. Bu bana oldukça saplantılı ve  saçma gelmişti. Elbette saygı duyduğumu belirtmek istiyorum ama çoğunuzun  Türk  olduğunu varsayarsak fazla takıntılı  olmak biraz abes ve saçma kaçıyor. Biliyorum illaki hepiniz"miz" Güney Kore idollerine  hayranlık beslemişizdir. Ama hastalıklı bir his almaya başladığı  zaman sadece insanı  bıktırıyor.

Evet bir bölümün daha sonun geldik.  üzülen var mı:D

Kışa bir açıklamayı mazur görün. Öncelikle daha önce bilmiyorum kaç kez belirttiğim ama ben hiç kimseyi zorla burda tutmuyorum.  Şu çıkarımınızı hala  anlamış  değilim

"Boşsun"

Ah tabiki de bunu  kaale  aldığımdan değil ama sonuç olarak benim kitabımı okuyup sadece boşsun  yazdığınız  için sizi fazla dolu bir kılıfa sokamıyorum. Üzgünüm. Ve bir diğer konu şu ki; sırf sizi yazayım diye abartılı yorumlar yapmanız beni etkilemiyor. Özellikle bilerek fazla bel altı küfürler vuran şahıslar ; lütfen  çocuklarım emin olun ki elimde güzel bir şeyler verirseniz sizi de buraya etiketlemek isterim. Ve ayrıca sevgili kızlarım.

gkhanisvyrm
ruv3yda-
wqaosfh

Güzel yorumlarınızı büyük bir zevkle okudum..

Kendini OkuWhere stories live. Discover now