12. bölüm ben. :")

255 25 62
                                    

Ah öncelikle herkese merhaba.

12. Bölümü kendime  ayıracağımı belirtmiştim.  Açıkçası  şuan dışarda  kar  yağıyor  ve elimde kahve kupam ile size güzel bir bölüm yazmak istedim.

Benim hakkımda o kadar çok soru işaretiniz  var ki. En basitinden adım ne?yaşım  kaç?erkek miyim  yoksa kız  mı?sizi nasıl  bu kadar yakından tanıyorum?vs.vs.

Elbetteki bilmeniz gerektiği kadarı ile cevaplamaya çalışacağımı  bilmelisiniz.  Sonuç olarak ben sizin bir çok şeyinizi bilebiliyorken -ki aslında sizin bize sundugunuz şeylerden çok fazla bir şey katmadım- sizin de benim hakkımda az çok bir şeyler bilmeniz gerektiğinin  hakkınız olduğunu düşündüm.

Ah nerden başlasam ki..?

Mesela ilk önce adımı sormuşsunuz. Açıkçası sanal ortamda sabit bir adım yok. Gerçek ismimi ise yanlızca her gün yüz yüze geldiğim insanlar  biliyor.  Bana istediğiniz bir ismi takabilirsiniz. Kız veya erek ismi fark etmez. Bana hangi ismi uygun görüyorsanız. Ve ayrıca üzgünüm ama bu konuda katti bir şekilde haz etmediğim  noktalar var. Argo veya küfür içeren isimler takıcak olursanız  üzgünüm ama sizi engellemek zorunda kalırım.

Ha fake hesaplardan gelirim  diyorsanız bence beni o kadar uğraşmaya değer bulmuyorsunuz  ama yinede  yaparsanız da canınız sağolsun. :D

Başka konu ilk bölümden 21 yaşında olduğumu söylemiştim. Ah hayır kesinlikle yaşım konusunda bir yalanım söz  konusu değil. İnanın ki bu 21 yıl  boyunca gördüklerimden sonra o yılları ne azaltarak nede üstüne katarak söylemek istemiyorum . 

En hassas konu olarak ilk bölümde cinsel tercihim konusunda size bilgi vermiştim. Ben bir biseksüel'im ve asla utanılacak bir durum değildir. Bunu ailem ve tüm arkadaşlarım  da biliyor.

Size tavsiyem eğer ruhunuz olduğunuz  bedeni hissetmiyorsa, daha farklı hisler salgılıyorsa, bundan utanmayın.  Veya bunu kendinizde saklamayın. Belirtmek isterim ki , bu cinsel tercihler aslında her ne kadar bizim elimizde gibi görünse de aslında bir o kadar değil-dir. Doğduğumuz  andan itibaren bunu hisseder ve belirli bir yaşa gelince de  bu hisleri fark ederiz. Cinsel tercihim yüzünden aslında bir nevi bu duruma sürüklendim.

Bana neden insanları  analiz ettiğimi  ve nasıl  bu işte bu derece  iyi  olduğumu  sormuştunuz. Açıkçası toplum arasından dışlandığım zaman daha 15 yaşında bir yeni yetmeydim. Sonrasında beni dışlayan insanları izlemeye başladım. Belki de aramızdaki farkı çözmeye çalışıyorum.  Tek neden aynı hemcinsim olan  birinde hoşlanmak mıydı?

Fazla saçma gelmişti. Sonra asosyal bir insan oldum ve tamamen sanal ortamlara bağlandım. Onlarca hesap açtım. Aklınıza  gelebilecek  her türlü  sosyal medya hesaplarında. Bu uygulamayı açtığımda niyetim insanları  analiz etmek değildi. Sadece sesli bir şekilde dile getirdiğim duygu ve hislerimi kelimelere döküp,  normal hayatta aldığım  tepkilerden çok farklı tepkiler almaktı.

Ama bir şekilde insanların ailelerde geçen konuşmaları ve postları dikatimi çekti. Farklı hesaplar açıyor  ve onlarla konuşuyordum .  Bazıları o kadar çabuk geri dönüş  yapıyordu  ki, açıkçası şaşırmadım  değil .  Ama bazıları  ise zoru oynuyor bana tamamen sırt çeviriyordu.  İstem dışı  yıllardır burda durdum ve yıllar boyunca insanları Stalkladım. Bazen sabahın 4'ü gibi uçuk bir saate herkes uyurken ben aktif olanların kendi içini döktükleri postları  okuyor ve insanlar  uyanmadan  tekrar sildiklerine  şahit  oluyordum. 

İnanin ki belki size pek inandırıcı  bile gelmez ama takıntılı  hisler yazanları  bile gördüm. Ve bazıları kesinlikle  mide bulandırıcıydı.

Büyüdüm .  Sanaldan kopmadım  ama eskisi kadar takip etmiyorum.  Çünkü  okul gibi  ihtiyaçlar  vardı. Şu soruyu sorduğunuzu  duyar  gibiyim.

Neden şimdi  bu kitabı  yayınladın  peki? Aslında daha önce dediğim  gibi bu kitapta son iki yılın  en fazla dikat  çekenleri  yazdım . Yada en azında farklı  karakterlerde olup ta benim dikkatimi  çekenler.  Daha önce popüler olan bir çok kullanıcı için bu kitapları yazdım.

Yarısından  çoğu  hesabı  devr etti, çoğu  ise tamamen sildi .  Bu uygulama ilk açıldığında  emin olun ki şimdiki kullanıcılardan  çok daha farklı kullanıcılar  vardı.  Ve aile kavramı adı altında acılan kitaplar kesinlikle söz  konusu değildi.  Evet başka ne merak ediyordunuz? Hiç biriniz ile şahsi bir konuşmam olmadı. Bunu belirtmekten sıkılmadım çünkü tatlı küçük kafanız üzerinde yanıp sönen soru işaretlerini  tahmin etmek zor değil benim için:D

Ve tabi şu var  ki elbette bir çok analizim var. Yıllardır burdayım ve hesap devr  edildi demelerine rağmen aynı hesabı kullanılar bile hala aramızda.  Farklı isimler farklı  kimlikler, farklı kişilikler o kadar çok ki.  Ama sorun şu ki hepsini yazmama gerek yok bence.  Çünkü ben sabit karakterlerdeki insanları  yazarım. 

Bölümlerin devamını istemeniz yeterli açıkçası. Ve bunu sadece iki kelime ile bildirmek o kadar da zor değildir.

Size bilmeniz gerekenleri yazdım. Biliyorum belki çoğunuzu tatmin etmez ama sanırım sizde benden tam olarak böyle bir şey istiyordunuz:D

Hala merak ettiğiniz  sorular  varsa yoruma bırakabilirsiniz  cevaplayacağım  sorularsa sonraki bölümde etiket altına cevabı yazarım:D

Kendini OkuWhere stories live. Discover now