Hadi 13. bölümü okuyun çocuklarım

271 23 61
                                    

Öncelikle herkese merhaba. Önceki bölümde atmış olduğunuz güzel ve anlayışlı yorumlar için minnettarım.  Gerçekten içten bir şekilde teşekkür ediyorum.  (:

Ve yorumlarını kitaba değil de Dm'den atan canlarım, bunun için de ayreten teşekkür ediyorum. (Ve sana özel bir teşekkür  sevgili kızım. En içten  yorumlarına müttekeşirim)  Aslında güzel kelimelerinin ekran görüntüsünü  çektim. Ve arkadaşıma yolladım.  Buraya  atmayı planlıyordum ama bunu istememeni elbetteki anlayış ile karşılıyorum.  Ve bana içini dökmek istediğini  yazmışsın. Ah elbetteki bu beni onurlandırır. Onur duyarım.

Cevap vermiyor oluşum mesajlarınızı  görmüyorum demek değildir. 

tanriasigara

Öncelikle  tekrardan merhaba Sibel'cim. Açıkçası bu açıklamayı daha önce yapmayı planlıyor olsamda, aslında  sinirlenince hiçbir  mantıklı açıklamanın seni tatmin etmeyeceğini biliyordum.  Bu yüzden sinirlerin biraz durulsun istedim

Öncelikle belirtmek isterim ki hayır kesinlikle ve kesinlikle hesabını çalan kişi ben değildim. Ben asla  kimsenin hesabını şuana kadar çalmış değilim. Aklıma dahi getirmedim.. Açıkçası  eğer olurda öyle bir şey yapma hatasına düşmüş olsaydım bile asla ve katiyen senin kitaplarını  silmezdim. Orda yazdığın herşey de , her kelimede kendinden bir şeyler kattığını  biliyorum. Bence bu yapılan büyük bir vicdansızlık.  Çünkü eğer insan olduğunu idda ediyorsan o zaman büyük küçük demeden her emeğe saygı göstericeksin ve senin orda paylaştığın  tam olarak bir emekti.

Belki hiçbir  kelimemi   ve açıklamamı samimi bulmayacaksın açıkçası seni suçlamam ama en içten şekilde garanti veririm ki hesabını çalan şahıs ben olmuyorum.

Ikinci  bir konu şu ki; İbo. Açıkçası fark ettiysen ilk bölümde ibo'nun  sadece ismi geçti. Sizin hakkınızda  asla ve katiyen bir açıklamada bulunmadım.

Ikimiz arasındaki ilişki hakkında fazla bir açıklama yapmadım çünkü bir bilgiye sahip değildim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ikimiz arasındaki ilişki hakkında fazla bir açıklama yapmadım çünkü bir bilgiye sahip değildim. Ve açıkçası olsaydım bile senin sevdiğin adam arasında geçenleri prim yapıp millete sunmazdın. Bir kaç ailede üstü kapalı bahsettiğini inkar edemezsin. Ben bundan yola çıkarak bir varsayımda bulundum. Ve asla ilişkiniz hakkında her şeyi biliyorum gibi bir açıklamada bulunmadım. Zaten kitabında yazdıkların ve attığın postlar nedeni ile bir erkek tarafından  yararlanmışsın dedim. Haksız olduğumu  kesinlikle düşünmüyorum.  Çünkü  kelimelerin  bana bunu sunuyor.

Umarım bunlar senin için yeterli birer açıklama olur. :D

gh4ct0x

Ah merhaba. Öncelikle şu soruyu seni ciddiye aldığım  için soruyorum. Benden hoşlanmaman ya da benden haz etmemen için eline hiçbir  neden sunmamışken  neden hala bana karşı cephe aldığını  anlamış değilim? Açıkçası önüne geleni yargılayan bir karaktere sahip olduğunu düşünüyor değilim.  Ah tabi karakterimden sana  ne? Gibi bir açıklama yapabilirsin. Ama unutma ki şuan da sana haklı taraf olarak basit bir soru sordum.

Beni aydınlat:D

(Sadece hoşuma gitmiyorsun dersen ki zira, kesinlikle seni anlarım.  Herkes benden hoşlanacak  diye bir şey  yok tabi)

VinoNero

Ah merhaba Deniz. Sanırım artık sana sahiplenme eki kullanmak gibi bir hataya düşmüyorum (:

Açıkçası sorunu cevaplamak benim için fazla zor ve düşünülmesi değildi. Size tam olarak bir ad verebilirim. Şunu sordun sanırım.

"Wattpad'da en çok bilinen ismin?"

Söyle ki yüzlerce isim kullanan birine bunu sorman fazla karışık. Senin ismini dahi kullandım desem?

Çoğu hesaplarım kız hesapları,  çoğusu erkek. Açıkçası herkes gibi cool olan isimleri değil, normalde kitap karakterlerim olan isimleri kullanmışlığım dahi var. Kitabımı merak etmiş olman büyük şeref, ama sanırım o bende kalsa her şey daha düzenli bir  akış  hali alır .

Ve herkesi birbirine düşürme konusuna gelirsek açıkçası dayanınca de söylediğim  gibi krizi fırsata çeviren için kaçınılmaz bir fırsat. Eğer şu anda sizden şüphe eden varsa bilin ki;aslında en başında beri asla size güvenmemiştir . Söylesene güvendiğin birine burda leke sürsem kanıt dahi sunsam hatta ikileme düşsen bile en azından ona yakıştırır mısın?

Ah hayır hiç sanmıyorum .  Çünkü eğer ki güven  duyuyorsan o zaman az çok fark etmez seviyorsundur da. Oysa sevgiden ziyade güveni  kırmamak  lazım .  Tekrar seversin, ama aynı şekilde güvenmezsin. 

Kaç yıldır tanıdıkların  ve her şeyini konuştuğun  insanlar iki günlük biri için seni suçlayıp senden şüphe ediyorsa, o zaman çokta sağlıklı bir ilişki  değildir  demektir. (Ortada bir kanıt olmadığını  varsayarsak zaten saçma suçlamalar)

Zaten real hespalarımda tanışmıyoruz bile. Ki beni tam olarak tanımıyorlar  bile. Ben sizin hakkınızda  ne düşünüyorum  bakın, demedim. Ben, bize sunduğunuz  ve  gösterdiğiniz  karakter bu kendinizi dışardan  görün,  dedim. :"D

hAyAtb3ni61k3narA

Ah merhaba Dünya olmalı yanlış mıyım?zira adın buysa gerçekten beğendiğim ve anlamlı bulduğum  isim katagorisinde bir yerlerdesin.:D

Açıkçası kendini benim kalemimden okumak için vermiş olduğun  değerli  çaba için  gururlandım. Şöyle  ki;aslında  seni  çözmek  kolay  değildi. 

Bir yandan  fazla duygusal bir yapın yok , aksine her halükarda soğuk kanlı ve temkinli davranabiliyorsun.  Çoğu zaman çocukça davranmak sana itici gelse de aslında bir yandan böyle davranmak hoşuna  gitmiyor değil. Muhtemelen daha önce tam olarak aşkı yaşamadın. Açıkçası  zaten o kişi  şu anda hayatında değilse  zaten baştan veri aşk  değildir. 

*Hayattan kastım sadece dış  dünya  değil,  ruhunuzu ve kalbinizi  de kapsıyor*

Burda ki çoğu  insana zerre güvenin  ve yakınlık  duygun  yoktur.  Açıkçası  burda ki bir kaç erkek sana cool gelse de  mesaj atanların  çoğuna  cevap verme lüksünde  dahi  bulunmuyorsun.

Hayatın  boyunca belki bir iki kere küfür  etmişsindir  ama fazlası olduğuna  kesinlikle  inancım  yok  çünkü  dediğim  gibi soğuk  kanlı  bir insansın  ve fevri hareketlerin  çoğu  zaman söz  konusu  dahi olmuyor. 

Ego kastığını düşünmüyorum  ama şunu söylemeden  geçmek  istemiyorum  ki; aslında kendini bir çok insandan üstün  tutuyorsun.  Bu egoist olmak ile alakalı bir durum değildir. Aslında sadece basit gördüğün  insanlar ile karşılaşınca  kendine olan bakış açın daha da yükseliyor.  Sadece sanala da olmadığına  bahse girerim.

Başka bir konu, burda arkadaşlık  kurmaya o kadar sıcak bakmıyorsun  çünkü gelip geçici olduğunu  düşünüyorsun. 

Hakkında yazmak istediğim daha çoğu şey olsa da açıkçası şimdilik bu kadar yeterli diye düşündüm:"D

Açıklama yapmadığım  kaldı mı  acaba ?  Eğer öyleyse mazur görün lütfen çünkü açıkçası bugün 2 bölüm attım ve bu 3. Bölüm  oluyor. Yazmaktan çok hepinizin farklı düşünceleri  beni yordu. Hiç tahmin etmediğiniz vakitlerde bölüm attığımın  farkındayım  ama şunu söyleyebilirim ki , sorduğunuz sorular araya kaynamasın veya unutmayayım diye hemen cevap yazıyorum . 

Bu arada daha önce bilmem kaçıncı kez belirttiğim gibi, sizi takipe almışsam ya sizi ilerki bölümlerde etiketleyeceğim  , yada etiketlemek istiyorumdur.  Veyahut sizin yorumlarınızdan  sonra sizi takipe almışsam o zaman sonra ki bölümde size cevap vereceğim  demektir. O kadar karmaşık değil aslında , oldukça basit :"D

13. Bölümün de  sonu. Üzüldük mü? Acaba bir gün buraya evet yazan birileri olur mu? :D

Kendini OkuWhere stories live. Discover now