Hadi 2. bölümü okuyun çocuklarım

761 36 142
                                    

Öncelikle merhaba ikinci ifşa için verdiğiniz oylar için teşekkür ediyorum. Kısa  bir açıklama yapayım eh bu kadarına hakkınız olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle kız olduğumu  varsayıp ifşasını yaptığım erkeklerden yüz bulamayıp bunu yaptığımı söyleyen sevgili çocuklarım, önceki bölümde bir Biseksüel  olduğunu belirtmiştim buda demek oluyor ki bir kız olmam için ortada bir neden yok.

Aynı şekilde erkek olduğumu idda edenler için de.

Ikinci konu aranızdan hiçbiri ile yakın bir temasım yok. 5 yıldır bu uygulamadayım ve ifşasını yaptığım bütün kullanıcılar 2019-2020'de en çok göze batanlar  ve popülarite seviyesi büyük bir hız ile yükselenlerdi.  Benim de ifşa mi yap  diye attığınız mesajları mazur görüyorum.

Bildiğim kadarıyla yaşımı  merak ediyorsunuz? Bunu sizinle paylaşabilirim sevgili çocuklarım. Benim yaşım 21. Çoğunuzun abisi, ablası sayılırım:D

Önceki bölümde bir çok yerde güzel yorumlar atan VinoNero  teşekkür ederim. En azından senin hakkında az çok bilgi edindim.

Ah bir çok şey var çocuklarım. Mesela yaptığınız küfürleri normal hayatta asla kullanmadığınız  gibi. (Erkekleri muhaf tutuyorum) sevgili kızlar ağzınızı bozmak size yakışmıyor. Küfür etmeden de erkeklerin dikkatini çekebilirsiniz.  Tabi küfürleri takmadığımı belirtebilirim sanırım.

Rotasizkaptan_-_-

Önceki bölümde bu kullanıcılı  yani   ateş yanlış kişi olduğunu idda etmiş ama bizzat bende mesajları hala ekli. Hatta real hesabımda halla engelde. O yüzde lütfen sevgili çocuk kendini aklamaya çalışma.

O zamanlar adım ateş demiş olması onu aklamaz canlarım.

tanriasigara

Sevgili kızım sibel. Ah canım ibo'dan kimseye bahsetmedim dediğine güldüm. Emin olki farkında olmadan o kadar çok kişiye  anlattın ki aklın almaz. Senin için üzülmüyor değilim tabi sana fazla acı çektirmiş. Sert davranarak acını bastırıyorsun. Bunu anlayabiliyorum.

views-

Önceki bölümde ismin geçer geçmez akın  eden onca kızdan sonra  ne  demek istediğimi  anlıyorsun öyle değil mi adamım?

Ah bu arada sadece eylül ismini kullanmam yanlızca kısa kesmemden kaynaklanıyordu. Seninle daha önce bir kere konuştuk o da yarım saatten fazla sürmedi.

lCosaNostral

Naif teklifin için teşekkür ederim sevgili Şerwan ama bir beden büyük gelirim:D

Wi4layn

Açıkca düşüncelerimi belirttim  kızım. Bu kadar alınma senin için üzülmeye başlıyorum. Acı çekmen hoşuma gitmiyor çünkü ben her kız çocuğuna her kadına değer veririm. Ne yazık ki  plotonik aşk  istatiklere göre bir kadın bir erkekten daha fazla acı çekermiş. O yüzden fazla alıngan olma.

Allelisaaren

Ah sevgili kızım. Her zamanki gibi bütün herşeyi alaya alarak üstünü örtmeye çalışman kendin için fazla canice olmadı mı? Bütün yorumlara gülerek cevap vermen dikkatimden kaçmadı. Ve ifşa yaptığım bütün kullanıcılar üstünde bir sahiplenme eki kullanmış olman saçma geldi.

Bırakacağın insanları böyle umutlandırma küçük kızım.

Emoş ile aranda geçen diyaloglar beni güldürmüyor değil:D

akxwei

Ah ah senin hakkında yazdıklarımdan sonda nedense tepkini zaten tahmin etmiştim. Yaramaz kızım. Joker kardeşler ile aranda uçurumlar var bence bunu bir düşün.

Aldatılmaya müsait bir yapın var. Seni seviyorum diyen  herkese bu kadar çabuk güvenme derim. Ne bileyim hala çocuksun. Yeri geldiğinde biraz daha sert çıkışabilirsin. Ha sert dediğim  kufur değildir.  

Sadece karakterinizi ortaya koyun.. kendi hayal dünyanızdaki  siz değil normal hayattaki siz ile..

leiche-

Güzel yorumların için teşekkür ederim sevgili insanboğazlayan. Ama şöyle bir  şey  var ki senin  hakkındaki çoğu düşüncemi tasripledin zaten. Ne diyebilirim ki açık bir kitap gibisin okumasını bilene.

-_jokerhardsex_-

Yaptığın tehditler ve etmiş olduğun bütün küfürleri görmezden gelmek benim için fazla zor bir durum değildir kardeşim. Senin hakkındaki düşüncelerimi belirttim.

Burdaki insanlar seni değiştiriyor ve sen buna izin veriyorsun. Ck ck ck yazık.

Ah evet bir çoğunuz milletten sana ne demiş olabilir. Ne diyebilirim ki haklılık payınız oldukça yüksek canlarım. Lâkin ben sadece sizi size anlattım. Hakkımızda çok şey biliyorum bir o kadar da hiç bir şey. Yanlızca düşüncelerimi belirttim:D

Kendini OkuWhere stories live. Discover now