23. bölümü okuyun canlarım.

203 26 21
                                    

Öncelikle herkese merhaba. Yeni bölümü kim bekledi merak ettim açıkçası (":

Evet yepyeni bir bölüm ve yeni insanlar demek istesem de, açıkçası son zamanlarda hayatımda yerine oturmayan düzensiz taşlar  nedeni ile, kendimi yazmaya ve insan pislilojisi  üzerine yoğunlaştıramıyor olmam fazlaca üzücü. 

nicklerinizisikim
tanriasigara

Evet diğer bölümde, sevgili Büşra için yaptığım yorumların çoğuna yanlış olarak adlandıran Servili kızım Sibel, açıkçası kendin ve Büşra'nın yorumlarını okudun mu bilmiyorum ama, çoğu yorumum oldukça dört dörtlük bir analiz ile yazılmıştı.  Ve sen haksızsın  yazdığın  yerde,  Büşra'nın haklısın  olarak yorum yapması fazla ironik.

Aslında bir  çoğunuz inkar etse de, hakkınızda çoğu kez sizin bildiğinizden daha fazla bilgim var.  Farkında olmadan bana  çok  açık veriyorsunuz :D

Evet yazdığım  her şey tam olarak çıkıcak diye bir şey yok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Evet yazdığım  her şey tam olarak çıkıcak diye bir şey yok. Ben ne bir büyücüyüm nede bir sarraf. Sadece sizi tanımak istiyorum ve  tanıyorum. Aslında bir insan üzerine fazla kafa yorarsanız,  onu tam olarak tanımaya başlıyor ve sonunda farkında dahi olmadan çözüyorsunuz. Ben sadece bunu uzun yıllardır yapıyorum.

Size sizde gördüklerimi yazıyorum. Ve çoğunu da gerçekten de 12'den vuruyorum.

Ve sevgili kızım Büşra, aşk acısı demişken, sen asla aşık olmadın. Evet hoşlandın, belki biraz sevdin. Alıştın kapıldın ve hayal kurdun. Zor zamanında belki ona koştun, belki onu düşünerek avundun. Aşk çok daha başka bir şeydir. Öyleki eğer aşıksan bir ömür acısını derinlerinde saklar bir daha asla kimseyi o konuma yerleştirmezsin. Acına  saygım var asla acı çekmedin diyip acına ve yaşadıklarına  hakaret etmem, bu haddim bile değildir. Ama aşk olduğunu da düşünmüyorum.

Aslında sende düşünürsen bunun aşk olmadığını anlarsın.

Ve hayır sevgili kızım ,  daha önce hiç tanışma şerefine nail olamadık (":

Şu yorumun dikkatimi  çekti, fazla sıkılgan  bir insan değilim.  Aslında bu teorimin tam da yerinde olduğunu düşünüyorum.  Sadece senin farkında olmadığını  varsayıyorum.

Wi4layn

Ah tekrar merhaba sevgili Emine! Seni hala  kitabım da görüyor olmak ne büyük şeref! Evet hala boş ve gereksiz bir konuma yakıştırıyor olman beni ırgalamadı açıkçası. Hep böyle dediğim dedik bir insandın zaten öyle değil mi?

Evet sanırım fazla büyük bir gururun varki, önceki yorumlarından sonra bana hak veriyor olmak istemiyorsun. Ne diyebilirim ki, kendi şahsi fikrin olmadığı halde bunu tercih ediyorsun (":

Tercihlere her zaman saygım vardır.

Ama sana tavsiyem"büyük lokma ye ama büyük laf etme" aslında güvendiğin çoğu insanın arkandan konuşuyor olması beni çok üzdü. Sen onlara alışmışken onlar senin hakkında kötü düşünüyor ama yüzüne gülebiliyor.

Oysaki sen bu sanal ortamda asla güvenmen gereken kişilere güvenmedin. Hep yanlış seçimler öyle değil mi?

Ah sevgili sibel ve diğerleri sadece kendinden bir parça bulan bu paragrafları üzerine alınır öyle değil mi :D

vedaIar

Ah öncelikle Merhaba sevgili kızım! İlk bölümden beri bana hak veren ve desteğini eksik etmeyen en büyük sevenlerimden  bir tanesi. Ah emin olki seni buraya etiketiyor olmak ne büyük sevinç.

Sanırım okumaktan zevk alacağın bir kaç  analizim var. Öncelikle çoğu kişinin aksine fazla ağır başlı bir yapın olması benim fazlaca sevindiriyor. Tam olarak yaşını  tahmin edemiyor olsamda , olgun davranış ve hareketlerin beni  benden aldı.

Belki 18-19 (;

Burda farklı dışarda farklı denilen yazıtlara inanmayın, insanlar dışardaki karakterini buraya taşır.

Burdan fazla arkadaşın yok anladığım kadarıyla. Belki bir elin  parmak sayısını geçmeyen bir rakam olabilir. Ama bunun güvenmenin aksine gereksiz buluyor olman ilginç.  Sadece "neden burda her şeyimi anlatayım ki? Bundan kime ne? Nasıl olsa ne kadar anlatırsam anlatayım karşıdakine o duyguyu yansıtamam." Gibi düşüncelere sahip olduğunu düşünüyorum.

Buna rağmen herkese karşı ılımlı ve yakın davranıyor olman gerçekten güzel. Mesela bunca zamandır asla ve katiyen senin küfüre ve kaba  dile başvurduğunu hiç hatırlamıyorum. 

1. ahpiraye

Olmak üzere burda naif ruhuna hayran kaldığım  ikinci isim olman umarım seni mutlu eder.

Kelimlerin aşkına inanan, ve küfür gibi saçma bir şey ile kelimeleri kirletmek istemeyen karakterlere zor rastlandığını varsayarsak, sanırım burda olduğum müddetçe sizi takip etmeye ve stalklamaya devam ediyor olucam. (":

Buna rağmen ıçindeki kırılgan küçük kız için üzülüyor ve bunu belirtmek istiyorum sevgili kızım (:

Evet sanırım daha uzun yazabilirim ama, velakin şu sıralar serzenişte bir ruh haline sahip bir  kimseyim.  Yazmak benim için adeta bir tutku halini almış olsa da, bazen benim bile tıklandığım  zamanlar oluyor.

Ah evet evet tam 5k olmuşuz, vay canına hala 75'ten aşağı inmeyen bölüm okunma sayısı için mütekkeşirim. Gerçekten hala ilgi duyuyor olmanız beni fazlası ile mutlu ediyor. Ne  diyebilirim ki, sanırım sizleri seviyorum.

Sormak isterim ki, benim gibi kitap çıkartan kaç kişinin yazdıkları hala bu denli okunuyor?

Cevap basit öyle değil mi..?

Ve kısa bir not yazmama izin verin lütfen.  Özelden sorduğunuz sorulara ve tavsiye almak istemelerinize can-ı gönülden cevap veriyor olduğuma inanın  lütfen. Ben ki virane bir hiçkimse,  sadece size yapmak istediğiniz  şeyi başka bir karakterde anlatıyorum. Başka bir derdim yok :)

Ve ben sizi takipe almışsam bilin ki sıradaki bölümde sizin hakkınızdaki nacizane analizlerim var (:

Kendini OkuWhere stories live. Discover now