Hadi 3. bölümü okuyun çocuklarım.

510 30 84
                                    

Ah öncelikle merhaba, açıkçası bunu yazarken o kadar dikkat çekeceğini ve bu kadar statüye sahip olucağını tahmin etmezdim.

Sanırım ne kadar yorumlarda beni eleştirip yaptığımın yanlış olduğunu savunmuş olsanız da insanlar hakkında düşünce belirtme stilimi sevdiniz . Yada belki sadece okumak için okudunuz açıkçası pek fikrim yok.

İkinci bir konu birbirinize düşmeniz kesinlikle plan dışıydı. Aniden birbirinize girdiniz ve her biriniz bir başkasını suçlamaya başladınız l. Okurken eğlenmedim desem kahkahalarıma ve küçük çaplı şaşırmama haksızlık etmiş olurum. Hadi ama beni suçlamadan önce şunu düşünün;, bence bu yaptığım için bana müteşekkir olmalısınız çünkü en azından aranızda kopmak üzere olan halatı kesmeniz için size fırsat verdim. Ve yapmanız gerekeni yapmanızı sağladım.

Beni bunun için suçlamak yerine teşekkür daha dorğu bir tanım olur.

Her ne kadar hepiniz birine güvenmeye açık olsanız da bence krizi fırsata çevirin ve güvenmemiz gereken herkesi yeniden gözden geçirin.

Başka konu ise kimseyi zorla burda tutmadım sevgili çocuklar, kimse sizi bunları okuyun diye zorlamadı (etiketlediğim insanlar dışı bir terim) o yüzden sana ne!* gibi kısa çaplı güzel konuşmalarınızı yapmak için minik parmaklarınıza yormayın lütfen. Emin olun kaale almış olsaydım size bu uyarıyı yapmazdım.

Ah ve tabi şunu da belirtmek isterim ki mesajlarınızdan anladığım kadarıyla birden fazla ifşalar çıkmış. Ah tabiki onlar ile alakam yok. Fark ettiyseniz o kadar acemi değilim. Kelimelerin rekabet gördüğü bölümler yazıyorum. Küçük ergenlerin yaptığı ifşaları benim tümcelerim ile bir tutmayın. Bu yanlızca bana etmiş olduğunuz haksız bir hakaret olur.

Yaşımın yanlış olduğunu sizi kandırdığımı belirtmişsiniz. Ss alıp arkadaşıma yolladım. Ve cevabı şu oldu.

"Onlara yalan söylemek için bir nedenin olmadığını söyle "

Ah sanırım söylememe gerek yok canlarım. Sadece küçük bir beyin fırtınası. Hepimizin işine yarayabilir. Evet gelgelelim önceki yorumlara.

Bir çoğunuzun kelimelerimin profesyonelligini fark ettiğinizi biliyorum. Sadece kendinize şunu sorun ;" 17 yaşındaki bir ergen birini veya bir olayı bu kadar iyi anlatabilir mi?"

Ah tabiki cevabımız hayır :"D

Beni de anlat diyen sevgili çocuklar. Hakkınızda bilgim var ama tam olarak bir bilgiye sahip olmadığım için dikkatimi çekenleri stalklıyorum. Açıkçası herkesin karşı koymayıp kendini benim gözümde görmeye ve benim kelimelerimde okumaya soğuk bakmadığını okumak beni mutlu etti. Ne diyebilirim ki insanları analiz etmeyi seviyorum .

Şunu ilk bölümde de belirttim. Ben sadece sizi inceleyip hakkınızdaki kendi düşüncelerimi belirttim fazlası yoktu. Çoğu kelime kendinize yabancı olsada açıkçası fazla tanıdık geldiğini zamanla fark edeceksiniz:"D

F3DERALL

A merhaba ifşam çıkmadı  diye bu kadar üzüleceğini bilmezdim. Sorun şu ki hem beni eleştirip hemde ifsaya imrenmen fazla çelişkili bir şey değil mi? Ama madem senin hakkındaki görüşlerimi  merak ediyorsun kolaylıkla sana aktarabilirim.

Daha kaç saat önce atmam gerekiyordu ama açıkçası her ne kadar seni de stalklasam da diğerleri kadar göze çarpmıyorsun. Mesela joker kardeşler arasında en az göze çarpan sensin. Tuhaf ama senin de resmini gördüğümü  hatırlıyorum.  Fazla sıkılgan bir insansın öyle değil mi?nedense insanlar veya popülerite o kadar da umrunda değil.  Bilemiyorum farklı bir karakterin ve faklı bir yapın var. Düşünce şeklin ilginç insanlarla alay etmeyi ve onların sana cevap verememesi hoşuna  gidiyor. Unutma ki yanlızca  jokerlerde bulduğun ıçın  insanlar seni mazur görüyor.  Fazlası yok ama bence şunu düşün herkesi kendinden uzaklaştırmak umrunda olmasa bile burda göze çapma çabasında olan çoğu yaş sınırı 13-14 olan bir çok kişiyi eZikliyorsun ve adamım  bu iğrenç  bir şey. Ck ck ck yakıştıramadım.

Ama şu var ki joker kardeşler arasında olmasan o kadar da göze çarpmazsın zaten. Şu takip ettiğin kız sanırım sevgilin ? Ah sevgili oğlum nedense ona aşık  olmadığını  seziyorum.  Beni aydınlat?

Menessa_sarmak

Ah merhaba menessa aslında ilk bölümde senden istediğim performansı alamayınca ikinci bölümde seni koymayı düşünmedim. Sanırım ne kadar vurdumduymaz olduğunu unutmuşum veyahut göz  ardı ettim bilemiyorum ama Instagram story'nde  bana gönderme yapmış olman beni gururlandırdı. En azından bu kadar kaale alman güzeldi. Ah evet takipçin olduğumu belirtmiştim. 

Bir bayana küfür hiç yakışmıyor özellikle şu *amına koyayım* gibi laflarla insan vurmaya çalışmak çok  saçma  sonuçta kendi cinsel organın  ile bir başkasına  laf çarpmaya çalışıyorsun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bir bayana küfür hiç yakışmıyor özellikle şu *amına koyayım* gibi laflarla insan vurmaya çalışmak çok  saçma  sonuçta kendi cinsel organın  ile bir başkasına  laf çarpmaya çalışıyorsun. Bel altı laflar atmak sizi bir konuma koymaz sevgili çocuklarım.

Elizya_

Biliyorum bu uygulamada fake isim gerçekten çok meşhur. çoğu kişi real ismini bile kullanmıyor. Cool olan her isim bu uygulamada mevcut.

Ama bence fake isimden çok kendi ismini kullanman daha mantık çerçevesine uyar. Eliz:D

Ve ayrıca Kerem'i fazla beklememeni tavsiye ederim. Sevgilim dediğin çocuğun geçmişini merak etmelisin.

BuLuToLaCiLaRiM

Insanların takipçi sayısına göre onlarla bir diyalog için de olman gerçekten fazla alçakça kalıyor. Fark ettiyseniz az takipçisi olan kullanıcılar-ki fake olanları  saymıyorum- daha samimi ve realist yapılara sahipler. Tabiki istisnalar söz konusu ama unutmayın ki az ve öz olan her şey çok daha yapıcı duygular aşılar.

Panona yazanları çoğu zaman görüyordum. uzun zamandır  seni Stalklıyorum ah bu ilk  hesabın degildi sanırım yanlış  mıyım?

eminaq_

Küfür ile bir yola girme çabasında olman fazla  ergence değil mi sence de ? Her postta her mesajda  illaki kullanma zorunluluğuna başvurduğun küfürler sadece kelime lügatının darlığını sunuyor bize.

Küfür  etmek insanı havalı yapmaz, özellikle gereksiz küfürler insanı kendine güldürtmekten  başka bir yarar sağlamıyor. Ah tabi buna yarar demek ne kadar doğru orası büyük bir çelişkide.  Kelimeleri küfüre değil daha yapıcı kılıflara sokmalısın sevgili çocuğum.


Diğer bölümde attığım çoğu kişiyi bu bölümde atmadım farkındayım. Açıkçası hakkınızda yazılanların çoğundan fazla bilgim olmasına rağmen-ki belirtmeliyim ki sadece sizin farkında olmadan göz önüne serdiğiniz hallerinizi  anlattım. Fazlasını isterseniz benim için uygun kalır.

Açıkçası şu yorumlar fazla dikkatimi çekti "Boş iş, işsiz"

Ah çocuklar elbetteki benimde işlerim  ve bir hayatım var ama açıkçası haklısnız boş ve işsiz olduğum vakitlerde sizi Stalklamak ve düşüncelerimi bu sekilde dile getirmek benim için  güzel  bir aktivite. 

Ah evet sanırım fazla uzun yazamıyorum çünkü  ben bir kullanıcı hakkında yeterince bilgi edinmeden buraya etiketlemem. Ah ve bu arada takipe aldıklarımı  buraya yazıyorum. Real hesaplarımda  zaten bende eklisiniz ama sizi buraya yazmaya karar verdiğim  an bu hesaptan takipe alıyorum.

Kendini OkuWhere stories live. Discover now