Hadi 5. bölümü okuyun çocuklarım

419 31 79
                                    

Ah herkese merhaba sanırım çok sık bölüm atıp duruyorum öyle değil mi? Sevgili çocuklarım  sadece size kendi düşüncelerimi kelimler dökülmüş halini sunuyorum. Okuyup okumamak tamamen kendi şahsi fikriniz. O yüzden daha önce bir kaç kez belirttiğim gibi yaptığınız yorumların çoğunda bel altı küfürler sunup benim yanlış bir şey yaptığımı savunuyor olmanız emin olun ki zerre bir önem teşkil etmiyor.

Kendinizi yormayın güzellerim  güzel veya kötü yoruma saygı duyarım  ama çirkin yorumlara bakmadan geçiyorum.

Ah evet diğer bölümde yorum sayısı çok düşüktü size küçük bir bilgi vermemi ister misiniz? Sanırım evet dediginizi duyar gibiyim. Ilk  ve ikinci bölümde fazla açık eleştiri yapmıştım
Iyi ve ya kötü. Bu sizin dikkatinizi çekti ve sadece 3 saat içinde 200'e yakın okuyucu topladı. Keza 2. Bölümde aynı şekil hepiniz büyük bir heves ile okuyup yorumlarınızı belirttiniz.

Peki sevgili kızım eylül

eylulecenaz

Sence sadece benim gözüme batanları mı  yazmışım. Bence hepiniz  farklı  katagorilerde göze batıyorsunuz. Senin hakkında da  az çok düşüncelerim var sevgili kızım. Sanırım duymak seni o kadar rahatsız etmez ama öncelikle sorduğun sorulara cevap verebilirim.

Öncelikle yaşımın 13 olduğunu belirtmen beni çok güldürdü. Ah hayır kızım kesinlikle  iyi niyetli bir gülüştü. Sadece şunu sormak istiyorum  uzun zamandır bu uygulamayı  kullandığını  biliyorum 2 yılının  garantisini verebilirim ama fazlasının detayını veremem..

Açtığın şu 'aile' oldukca yüksek potansiyelli bir popüleritesi  var ve uzun zamandır bir çok kullanıcıya sohpet kaynağı olduğunu biliyorum. Muhtemelen her yaş sınırında genç o aileye girmiş ve bir sohpet çabası içerisine düşümüştür. İllaki hasır neşir olmasan bile iki kelime etmişsindir.

Ve sevgili kızım benim mantığım  sence 13 yaşındaki  daha ergen sıfatını bile taşımayan bir çocuk ile aynı kılıfa mı  sığıyor...?

Adaletli bir yapının olduğunu çözmüş durumdayım. Kaç kez ailende geçen kavgaları okudum..en yakın arkadaşların  kavgalara  dahil olmalarına rağmen taraf tutmayıp herkesi değerlendirdin. Ah evet seninle gurur duyduğumu söyleyebilirim . Şu ailenize musallat olan küçük kıza ne oldu merak ettim.

Gel gelelim sana. Açıkçası senin hakkında az çok bilgim var. Öncelikle burdaki uzun soluklu sohbetler ve şu herkesin dilinden düşmeyen popülerite'yi  katiyen takmadığını uzun zaman önce çözmüştüm zaten. Mesela en basit yöntemle kaç yıldır burdasın ama takipçi sayını yükseltme çabasında değilsin. Veyahut her gün farklı iconlar  kullanıp dikkat çeken biografi açıklamaları  yazmıyorsun. Ne diyebilirim ki gerçekten beni şaşırtan favori kızlarımdansın.

Ve burdaki çoğu arkadaşlığı samimiyetsiz gördüğünün de bilincindeyim. En azından bunu fark eden nadir insanlardan. Ah sevgili kızım sende bana mantıklı gelmeyen tek şey şu ki( aşık olduğunu sandığın  kullanıcı)

Düşüncelerini okumak benim için büyük zevk.

Waits-

Ah merhaba sevgili kızım eylül. Açıkçası seni bölümlere koymayı düşünmedim pek çünkü daha önce benim gibi karakterini eleştiren bir çok ifşan çıktı biliyorum..  hatta bir tanesinde ne demişti "ilgi görmeye çalışıyorsun herkes seni sevsin diye kendini yırtıyorsun ama kimse seni sevmiyor"

Hadi ama bu basit analiz sizi de güldürmedi mi? Burda herkes sevilmek ister. Sanırım inkar etmeniz bir işe  yaramaz çünkü çoğunuz kendi isteklerinin farkındalığı  içinde bile değildir.

Kendini OkuWhere stories live. Discover now