hadi 4. bölümü okuyun çocuklarım

419 29 55
                                    

Ah merhaba çocuklarım. Önceki bölümdeki tüm yorumlarınızı okuduğumu belirtmek isterim. İyi veya kötü  benim için  fark etmez eleştiriye açık bir yapım vardır.

Öncelikle kız mı erkek mi? Tartışmasından vazgeçmelisiniz  çünkü kız veya erkek olmam fazla bir şeyi değiştirmez. Ah evet ayrıca ilk bölümde cinsel tercihimi belirtmiştim. Saygı duyucağınıza fazla bir şüphem yok.  Önceki bölümde adı geçen sevgili kızım BuLuToLaCiLaRiM bütün bölümleri okuduysan ben etiket attığım insanların sadece bu yılını yazmıyorum. Bazıları üç yıldan fazla ediyor ah evet seni o kadar uzun zaman stalklamıyorum ama önceki  hesabında sıkı  bir  takipçin olduğunu belirtmek isterim. Ve ben senin bu uygulamayı kullanmaya başlamandan  beridir sergilediğin tavırların altını çizerek belirttim.

Ah eminim ne demek istediğimi  anlamışsındır.

VinoNero

Ah  merhaba sevgili kızım. Sorularını hatırladığım kadarı ile cevaplamak benim için zevktir. Öncelikle ilk bölüm için kullandığım kaba tabirler için üzgünüm ah evet evet bu lanet uygulamayı uzun zamandır  kullanıyorum  ve bazen kendi kendimi  kayıp ettiğim doğrudur.

Bir diğer sorun şuydu sanırım "insanları neden analiz ediyorum?" Ah tabi ne diyebilirim ki daha önce de özel bir parantez ile belirttiğim gibi boş zamanlarım için  kaçırılmaz bir fırsat. İnsanları ifşalamaktan  çok karakterini belirtmek. Dışardan kendinizi okuyun çocuklarım.

Ve son olarak bizden uzak dur demişsin:D

Söz  vermeyi  sevmem ama denerim sevgili  kızım.

Ah ve evet son bölümdeki düşük sayı  beni hayal kırıklığına uğratmadı değil. Sanırm Neden ilk bölümde o kadar popiler kullanıcıları seçtiğimi anlamış oldunuz öyle değil mi? Ne diyebilirim ki böyle  olucağını tahmin etmek hiç zor değildi. :"D

buralarhepbok

Ah merhaba  mı demeliyim? Bilemiyorum.. açıkçası seni anlatmak oturup tatlının tadını anlatmak kadar kolay. Mesela dm'de  ekli onca kızların hepsi ile sanal sex yaptığını belirtmem senin için kaçınılmaz bir son olur. Adını unuttum kaan mı? Ah bilemiyorum ama bana da sanal sex teklifinde bulunduğunu  varsayarsak bana iftira atıyorsun demezsin umarım.

Hadi ama adamım biyografisinde 14 yaşındayım diyen kızın panosunu okuyup yanındayım dedikten sonra onu kendine bağlamak ve giderim tehtiti ile sanal sexe zorlamak fazla iğrenç değil mi? Veya genellikle küfür eden kızları kesin bu sanal sex yapıyordur diyip onlara bu teklifi sunman?

Halbuki biyografin ve panon fazla açık vermiyor. Seni süreklilik halinda stalklamayan  biri asla senin gerçek yüzünü göremez.

Sana bir tavsiye vereyim mi? Bence 14 yaşındaki kız çocuklarının korkusundan fayladanmaktan utanmalısın. Erkek olmak demek bu değildir.

g4B4R-_

Ve bir kürt çocuğu daha.. evet kürtler ile bir sorunum yok açıkçası daha  önce bir kürt ile yüz  yüze  gelmişliğim bile yoktur ama kürt erkeklerinin küfürleri daha ağır olur diye düşünüyorum. Haksızsam uyarın çocuklarım.

Ama şöyle ki ben seni olduğun ırk üzerinden eleştirmiyorum. Çünkü ben dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı yapmam. Neysen onu yazarım..

Bütün postlarında kızları aşağılaman  ne kadar doğru? Veya şöyle bir değiş  ile; bütün kızlara orospu damgası vurman ve buna rağmen dm'de  bütün kızlara cevap vermen?

Ah sevgili oğlum bunu yapman fazla saçma  değil mi sence?  Sonuç olarak seni doğuran da bir kadın ve şöyle bir şey sanal da ne kadar kızlar fazla rahat takılsalar  da hepsinin kendine has bir hayatı var. Ve bursa olmak istedikleri karakterleri şekillendiriyorlar  bu yakışmadı. 

Sana tavsiyem bacak arasında penisi  olmayan her canlıya orospu damgası vurma.

kadehlerkirilsin

Ah evet çoğu kızı üzgünüm ama  kaba bir tabir ile sürtük  olarak gören bir başka oğlumuz. Oysaki oldukça popüler olan her kıza asılma kabiliyetini tartışmaya açık bir mahkemeye sunmak güzel bir davranış olur bence.

Arkadaş çevredeki çoğu kişinin tanınma seviyesi yüksek olması ise ayrı  bur muamma diyebilirim. Ve bir diğer konu egonu arkadaşlarının isimleri ile kasman ne kadar enterik  bir hareket? Ah bence  daha ne istediğini bilmeyen bir ergensin:D

Uyan sevgili oğlum burası sanal her hareketin dikkat çeker,  göze batar.

Ah sanırım bir bölümün daha sonuna geldik. Üzülenler  vardır bence :"D

Ne yüzsüz bir şey oldum  çıktım  böyle,   zorla kelimelerimi ve düşüncelerimi  sevdirmeye çalışıyorum ah siz beni takmayın .

A evet bu arada parmak basmak istediğim bir diğer konu şu ki bu sana batmış bu sana yüz vermemiş gibi varsayımlarınız  ve teorileriniz fazla gereksiz ve saçma.  Daha önce belirttiğim  gibi  canlarım ,  benim hiç biriniz ile özel ve derin bir muhabbetim veya diyaloğum yok. Kaldı ki az çok benim hakkımda edinmiş olduğunuz fikirlerden yola çıkarak düşünebiliriz ki  ben bir kaç ergenin peşinden  koşmam.

Ah ve en önemli konuyu unutmadan. Yorumlarda birbirinizi  savunup düşüncelerinizi  sırtladığınız  dost dediğiniz  insanları bana atıp ifsala demeniz ne kadar acınası öyle değil mi? Halbuki yorumlarınızı okuyorum da birbirinizi gerçekten seviyor gibi davranıyor olmanız sizi iki yüzlü bir sahtekar yapar. Ve istek üzerine ifşa yapmıyorum hayır lütfen dm'den  mesaj atmayın cevap verme kaayesine bile girmiyorum.

Bu arada bana sormak istediğiniz  soruları  yorumlara bırakabilirsiniz  dikkatimi çeken sorularınızı diğer bölümde cevapları ve nickinizin etiketi ile birlikte paylaşırım.

Ah sevgili çocuklar yalanlar içinde boğulmak fazla acımasızca  biliyorum.

Kendini OkuWhere stories live. Discover now