Hadi 10. bölümü okuyun çocuklarım

256 21 67
                                    

Öncelikle herkese merhaba.  Evet bu sefer fazla erken bir bölüm mü  oldu? Eh sonuçta tatil ve hepimizin boş ve sarsak geçen  zamanları öyle değil mi?

Evet canlarım her geçen bölümde aramıza yeni katılan kullanıcıları fark etmemiş olmanız mümkün değil sanırım öyle değil mi? Bu bölüme sığdırmak istediğim o kadar çok şey var ki, ama önce sorularınız ve cevapları ile sizi tatmin edeyim sanırım.  Ve kendim hakkında bir şeyler yazmamı istemenizi anlıyorum eğer bu talep fazla artarsa 11. Bölümde kendimi , amacımı ve sizi neden seçtiğimi yazabilirim.

Öncelikle şu yorum gerçekten bana fazla düşmancıl geldi "yorum kasmayın  şuna!"  Ah canlarım ben zaten her yorumu kaale almama rağmen hepsine özel bir cevap vermiyorum. Benim için sadece içten yorumlarınız  önemlidir. Size kısa bir bilgi vereyim. Kendi kendinize sorun bakalım ,  biz neden şuan da bu yazara bu kadar hakaret ediyoruz? Yüz kızartan bel altı küfürlerinizi saymıyorum bile.

Sevgili çocuklar "sanırım  sahiplenici ek kullanmam hoşunuza gitmiyor, her zaman fikirlerinize saygım vardır. Kendime tolerans verebilirim" öncelikle cinsiyet üzerine kesinlikle  küfür  olmaz.  Çok afedersiniz "fahişe'nin" anlamını bilmeden cinsiyet üzerine kurmuş olduğunuz küfürler  size kendiniz utandırtmalı. Ben burda asla ve katiyen hiç kimseye küfür etmiş değilim. Mesela şuna  bakın sizce ben böyle bir şeyi size ve kişiliğinize  layık gördüm mü?

Görüyorsunuz Öyle değil mi sadece bir iki kelime ile sizi yargılayıp bir kılıfa sokmaya çalışmış

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Görüyorsunuz Öyle değil mi sadece bir iki kelime ile sizi yargılayıp bir kılıfa sokmaya çalışmış. Davranışlarınız  üzerine size bir kostüm  hazırlamış  söyler misiniz ben böyle bir şeyi hanginize yaptım? Ah tabiki hiç birinize.  Peki şunu size ikinci soru olsun?neden o ifşa kitaplarında randomlu mesajlar atılıp yazar alaya alınmış. Gülerek bu ben değilim diyebiliyorsunuz.  Ama benim yazdıklarımı  oldukça ciddiye alıp beni şeklen şekle sokmaya çalışıyorsunuz.  Çünkü siz de farkındasınız  ki;ben size sizi sunuyorum. 

Gel gelelim başka bir tartışma konusu olan (Ah)'larıma. Sorun şu ki elbetteki sizi anlayabiliyorum.  Bu uygulamada  bu iki harf yanlızca +18 konuşmalarında geçtiği için size tuhaf ve itici  geliyor. Ama bu benim normal hayatımda gayette sıkça kullandığım bir refleks . Saygı duyun desem bile kimsenin kaale almayacağını  aksine beni tiye alacağını bildiğim için şunu belirtebilirim  ki üzgünüm. Bu benim ve rahatsız olan  varsa sanırım ya bir daha yazdıklarımı  okumayacak yada  beni mazur görücek .

İlk bölümden  beridir yorumlara onu görmem için benim tarafımı tutan sevgili canlarım, Şimdi benim boş olduğumu savunuyorusunuz. Söyler misiniz?ben iki kelime yazdım  diye boş oluyorsam, gün boyu aileden aileye konudan konuya giren ve her saat aktif olan bir çoğunuz  afedersiniz boş olmuyor mu? Sizin yaptığınız arkadaşlarınız ile sohpet'ken ben ise sohbetinize bu şekilde karışlık veriyorum.

Uzun uzun yazıp hepinizi öneme alıyor  olmam beni boş mu yapıyor?

VinoNero

Kendini OkuWhere stories live. Discover now