30. bölümü okuyun canlarım

253 21 53
                                    

Öncelikle herkese merhaba. Hâlâ ısrarla beni takip eden ve okumaktan haz alan  bütün okurlarıma soğuk bir cuma gününden selamlar. Evet biliyorum ki arayı açtık.

Ah tabi ne diyebilirim ki? Sadece aramıza yeni katılan okurlarım için fırsat tanımak  istedim. Açıkçası daha bir kaç gün bölüm atmayı planlamıyordum ama bazı şeyler gerçekten sabrımı  zorlamaya ve sinirlerimi bozmaya başladı. Bu bölümü sadece bir iki kişiye adamak istedim. Yorum yapmayabilir veyahut düşüncelerime katılmayabilirsiniz  ama ben bölümü gerçekten en içten düşüncelerim ile yazıyorum.

Vir4ne-

Ah Emine Emine. Sanırım fark ettim ki seni en baştan buraya yazarak ne büyük bir yanılgı da bulunmuşum. Ben kayda değer kullanıcıları yazarken aslında her ne kadar senin hakkında yazdıklarım dört dörtlük düşünce stilleri olsa da buna değmeyeceğini anladım.

Yaklaşık beş veya altı bölüm önce seni kitabımdan çok üzgünüm ama alalen kovdum öyle değil mi? Saygısız ve düşünme kapasitesi düşük insanlar daha fazla okumasın dedim ve apaçık sana yolu gösterdim. Sen saygısız ve yaramaz bir çocuksun sevgili kızım.

Ve en önemlisi sen tam olarak ilgi isteyen bir çocuksun. Ilgi mi istiyorsun? O zaman bunu daha fazla kitabım üzerinde yapma. Konu seni aştığın da benim burda ki her bir düşüncem seni ilgilendirme sınırlarını aştı. Insanların dikkatini çekmek için ise panoma yazmayı kesmeli ve kendi eski düşüncelerine dönmelisin. 

Zira, ben burda seni gözden çıkartalı uzun zaman oldu. Çünkü buraya etiketlediğim çoğu insan beni sevmezse dahi bazı fikirlerime doğru bir yaklaşımda bulunup bana hak verme yolunda ilerlese de senin yaptığın tek şey: hala ısrarla küçük bir çocuk gibi sert kız ayaklarına yatmak oldu!

Ben sabırlı bir insanım. Ama dediğim gibi bir insanım. Sabrımın taştığı kırmızı  noktam vardır. Sana etiket atamadığım müddetçe hala bu tür gereksiz yorumlar da bulunmaya devam edecek olursan çok üzülerek söylüyorum ki seni hesabımdan ve kitabımdan atmak zorunda kalacağım. Burası sanal kızım, bir yerden sonra olgunlaşmak lazım.

Biliyorum ki ilgi odağı olmak için(şu ifsacı beni ifşalamış hadi bakalım) yazıp gülerek arkadaşlarını çağıracak ve onların seni savunmalarını zevkle izleyeceksin. Evet basit bir metot. Fazla basit. Benim sınırlarımı aşacak kadar basit.

Ben burda çoğu kez bunu vurguladım. Benim okurlarımın  düşüncelerini ezikleyip hiç birini rencide edemezsiniz. Bir insanı eziklemeye ve küçük düşürmeye çalışmak mı? İşte buna iznim yok canlarım.

Başka bir konu şu ki, hala ilk bölümleri okuyup gereksiz yorum da bulunan insanları da kaale almıyorum. Ah tabii biliyorsunuz ki ben her zaman herkesin düşüncesini önemserim  demiştim.  İyi ve ya kötü  göz  önünde bulundurur ve cevap verme nezaketin de bulunurum. Eğer ki sizi kaale almamış olsaydım şahsi mesajlarınıza bile cevap vermezdim.  Ama hala o kadar bölümden sonra bazı şeyleri kavrama kapasitesine sahip olma lüksünde değilseniz ,  üzgünüm ama ben orda son noktayı koyarım.

Ah ve tabi şu var ki; benim destekçilerim hiç bir zaman yoktur. Çünkü burda hiç kimse kalkıp beni tanıdığını iddia edemez. Benim hakkımda bilmenizi istediğim  şeyler dışında bir bilginiz yok. Ama evet düşüncelerimin destekçileri vardır. Yazdıklarımı haklı bulanlar veyahut sevenler. Bunu (yardakçı) gibi çirkin bir kelime ile telafuz etmek bir insanın düşük seviyesinin altını çizer.

Evet bugünlükte benden bu kadar. Benden tavsiye isteyen ya da düşüncelerini dm kutuma bırakan sevgili canlarım. Her zaman size cevap vermek için burda olacağım(":

Kendini OkuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin