Kendini başkasının gözünden oku

2.5K 70 883
                                    

Hadi benim gözümden kendinizi okuyun ve bana benim pislik bir yalancı olduğumu  söyleyin. Ama sevgili çocuklarım, biz zaten koca bir yalana inanmıyormuyuz?


-_jokerhardsex_-

Seni hala  çözmüş değilim amına goyim lan. Kızların dikkatini çekmek için türlü boklar yapmıyorsun. Ama sana gösterilen ilgiden sonra götün  kalkıyor. Bir ara seninle konusmuşmuşluğumuz vardı. Kaç yıl sonra  bir baktım o zamanki mert nerde şimdiki mert nerde.

Kızlar seni çok yükseltmiş her halde. Ama istersen söyle bir şey yap real fotoğrafını fake bir hesaba koy ve 0 takipçi ile bir çok kıza mesaj at tek biri sana dönerse bende şerefsizin dölüyüm.  Takipçi sayın ve küçük çaplı popüleritenden  dolayı peşine düşen kızlara çok aldanma paşam sonra düşüşün sert olur.

Ha götüm  gibi postlar atıp  (emoş benim her şeyim) dediğin kız senden kaç yaş küçük bacın  yaşında kendine gel.

Bir diğer konu ise dediğim gibi seni hala çözmüş değilim.  Yeri geldiğinde kızlara abi kesiliyorsun  yeri geldiğinde sevgili havan kime hala anlamış değilim.

Ha arada panona attığın şu meşhur acı aşk dizlerini görmedim  sanma belliki aşk  acısı çekiyorsun yada bir kız tarafından  ihanet veya terk edilmeye uğradın.

Sana tavsiye kardeşim burdaki kızları yara bandı olarak kullanma  çünkü hepsi çürük sonra yaran mikrop kapmasın. 

akxwei

Gel gelelim sana emoş ,sende tam bir kara kutusun küçük kız. Daha 16 yaşındasın ama bütün erkeklerin flörtü sensin. Adın emine'ydi  galiba emoş ne alakaysa anasınısikim.  Daha önce bu hesapta olmadığını da biliyorum. Bu hesabı hangi ara aldın  oda muamma ama yüksek takipçi sayın ile  karakterin çok güzel şekil almış ego  tavan anam.  Joker kardeşler ile ne tür bir ilişkin var onu da çözmüş değilim. Sizin şu  aileyi stalklıyorum  da bence joker kardeşlere o kadar güvenme işleri bitince küçük kıçına tekme atmasınlar.

A bu arada önceki hesabında panon boş durmuyordu önüne gelen seni seviyorum yazıp  geçiyordu şuanda hepsi nerde?! Tek tek seni bırakıp gittiler mi ah zavallı küçük çocuk..

Cidden hala çocuksun  bazen kurduğun cümlelere gülmekten kırılmıyor değilim. Cekyattan  düşmüş anlarım var gerisini sen hesap et. Ama sana senden büyük olarak bir tavsiye daha olgun olmak için insanlardan yardım bekleme kendi işini kendin hallet. Kapiş?

Bu arada belliki real hayatta pek sevenin de yok. En azından ordaki insanlar sahte değil bunu unutma.

lCosaNostral

Ah tatlı küçük berke'cik  yada sana Şerwan  mı demem lazımdı?. Sahi iki isim arasındaki fark ile bocalıyormusun? Yada başka bir değiş ile karakter ayrımı çekiyor musun? Bence burası tartışılır.

Senin hakkında düşüncelerimi yazsam sanırım diğer kullanıcılara yer kalmaz o derece yani. Öncelikle senin tam bir kız düşkünü olduğunu belirtmem gerekiyor. Önüne gelen kıza yürüyorsun. Hatta güzel olması senin için yeterli diye düşünüyorum. Zamanında bana gelen "selam" mesajına cevap vermedim diye şuan pişman oldum. Kızlarla güzel sohbetlerin olmalı:D

Şimdiki kurbanın kim anlamadım. Şu ailedeki bütün kızlara yürüyorsun. Hepsini tek tek saysam roman olur.

Önüne  gelen kıza ben aşiret çocuğuyum büyük bir aşiretin prensiyim yalanlarını atıp  tavlamaya çalışman komik. Ulan daha dün gini aklımda 3 yıl önceki halin. Egoprensimiz  ne hallere düşmüş. O zaman her aileye şalça oluyordun. 

Kendini OkuWhere stories live. Discover now